![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Poważny problem w związku.
Ta użytkowniczka już kiedyś opowiadała o tym związku chyba pod innym nickiem. Wtedy nie wspomniała o znęcaniu się psychicznym i fizycznym, a tylko o tym, że facet wydaje kasę, której nie ma, ładuje pieniążki w samochód, piwko i papieroski, a ona go musi utrzymywać. Tydzień i wypłata mu znika.
Jeśli to ta sama osoba, to tylko potwierdza, że kobiety nie chcą mówić o przemocy kiedy ona następuje. Brak odwagi, wstyd? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Wstyd, poczucie winy.
Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
I tyle w temacie.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
A powiedz mi on czasem czegoś nie ćpa?? Bo tak mi zalatuje trochę cpaniem ta agresja. Sama byłam w podobnym związku i był uzależniony od dragow i tak się zachowywał. Alkohol też może być przyczyną, nie jest czasem uzależniony? Jeżeli obie opcje nie to wybacz, ale facet ma coś z głową serio. Normalni się tak nie zachowują. Ma strasznie [złe słowo] psyche
Edytowane przez panna_felicjanna Czas edycji: 2019-11-05 o 14:50 Powód: słownictwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez panna_felicjanna Czas edycji: 2019-11-05 o 14:50 Powód: słownictwo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;87294048]Jak coś ćpa to tak samo ma coś z głową.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No co Ty! Za chwilę Cię oświecą, że wszystko jest dla ludzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Spoko, masa ludzi twierdzi, że palenie marychy jest takie cool i jest całkowicie bezpieczne. Ja w to nie wierzę, rozmawiałam też o tym m.in z terapeutą i on potwierdził, że jeśli się zazywa bez jakichś szczegolnych zalecen lekarskich, to miesza to nieźle w głowie. Swoją drogą na tinderze np. faceci jawnie piszą, że ja palą, podajac liczbę 420 w opisie, masakra jakaś. A jaki to smród. I nie, marycha nie jest wcale mniej szkodliwa od mocniejszych narkotyków, a wręcz od niej często się zaczyna. Jak ktoś nie umie dnia bez palenia wytrzymać to tak, ma coś z głową.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.