|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
ja tez '89
postaram sie sledzic watek
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
A wybieracie się gdzieś na wakacje? Ja niestety spędzę lato w mieście
![]() Na wakacje wybieram się za rok do Francji a w tamtym byłam w Anglii więc teraz rodzice zrobili mi przerwę
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to jest fajny pomysł
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
też byłam w Anglii, 2 lata temu-mam rodzinkę, w te wakację chyba nad morze
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie przed Wami teraz najfajniejszy rok
wybawcie się za wszystkie czasy i korzystajcie z beztroski,bo później to już tylko harówka... ehh...mnie już w przyszłym roku maturka czeka ,jakoś sobie nie wyobrażam tego roku nauki ,ale cóż w każdym razie drugą klasę wspominam baaaardzo dobrze No nic nie wcinam się już do Waszego wątku Udanych wakacji |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie urodzilam 1989 piekny rok,ja listopad dlugo do urodzin mam
![]() -------------------------------------- od wrzesnia 2 klasa technik informatyk jestem z siebie dumna |
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz tata powiedział, żebym jechała na jakiś obóz młodzieżowy, ale sama nie chcę, a nikt z moich znajomych się do tego nie pali :/ Może któraś Wizażanka jest chętna? Jeśli to nie wypali, może wybiorę się z siostrą do Anglii, ona jedzie do pracy, a ja bym pojechała tak ją odwiedzić. Jednak znając moje szczęście, ani jedno, ani drugie nie wyjdzie
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
no to kłaniam sie jako taka bardzooo z tyłu
28.12.1989
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden z tych watkow zalozony byl tylko po to, zeby zmienic nazwe na aktualna Jasne, ze fajny pomysl... wystarczy spojrzec na ilosc postow maturzystek
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, to chyba przyszłoroczne są o maturze w 2007 roku Ja z wakacjami nie wiem. Miałam jechać na obóz niestety nie wypaliło. Więc chyba zostaje mi tylko kilkudniowy pobyt u babci i działka u koleżanki
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Chodze do LO na profil językowy i jak to na tym kierunku bywa w mojej klasie jest przewaga dziewczyn Co do wakacji to niestety nigdzie nie wyjezdzam Mam nadzieje,że nasz wątek będzie się szybko rozwijał
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam że tylko ja nigdzie nie jadę. Wszyscy znajomi albo do Stanów albo Anglii,moja koleżanka leci do Tunezji na 15 dni. A ja będę siedzieć na Wizażu
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
więc tak: chodzę do ogólniaka na mat-fiz ale jestem humanistką tzn. bardzo dobre oceny z języków (polski, angielski, niemiecki, z histy 4 ale trochę naciągnięte![]() , matematyka , chemia )klasę mam fajną, zawsze u nas są jakieś śmieszne akcje jesteśmy mistrzami w przekładaniu sprawdzianów itp. no i o mojej szkole panuje stereotyp, że trzeba się uczyć ale my go skutecznie przełamujemy na wakacje wybieram się na obóz do Rowów ![]() hmm co do mżycia towarzyskiego, jakoś nie mialam okazji tak naprawdę poimprezować, parę wypadów do knajpy na jakieś mini-koncerciki, ale mało, malutko a druga klasa zapowiada się ciężko, w końcu odpada nam masa przedmiotów ( biologia, chemia, historia, geografia, WOS, WOK) i oceny z tego idą na matury, a z drugiej strony nie mogę odpuścić maty i fizy tak kompetnie bo nie będę nic z tego wiedziała w 3. klasie z języków też nie mogę zrobić sobie luzu brr ale robię tu wykład jakbym co najmniej parę godzin dziennie spędzała nad ksiązkami a moi rodzice chyba mnie jeszcze z książką nie widzieli
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgłasza się kolejna 17nastka
Też chodzę do LO, profil humanistyczno-dziennikarski, rok szkolny zleciał mi bardzo szybko, ale to dobrze, cieszę się z tego...![]() Ja na wakacje jadę nad jezioro z TŻ i znajmoymi... mam nadzieję, że będzie fajnie
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Dołączam do 17-latek
![]() Nie myślałam że autorka tego wątku tez jest z 89 ![]() Tak więc do rzeczy : Urodziłam się 27.05.89r. o 2 w nocy ![]() Chodzę do technikum i jestem na kierunku: technik-ekonomista Na wakacje jadę do babci ( niemcy) i to raczej wszystko
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
ja też rocznik `89
chodzę do LO na profil prawno-dziennikarski
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
wywalam listę i umieszczę ją gdzieś dalej
za dużo poprawek...
koniec. Edytowane przez ciekawa_świata Czas edycji: 2006-06-29 o 00:39 Powód: aktualizacja listy :P |
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
No i jeszcze ja z 89!
Fajny wiek, jak narazie nie spieszy mi sie do doroslosci. Jestem na profilu zarzadzanie informacja z wielka przewaga chlopcow. Co prawda troche klasa sie zozsypala pod koniec, ale i tak mi sie podoba. Na wakacje jade nad morze, oby pogoda dopisala
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Cześć ja też jestem ze słynnego rocznika '89. Profil biologiczno-chemiczny, ale klasa jest średnia, utworzyły się jakieś grupy, na szczęście minęło szybko.
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie ja też się zapiszę, a co!
Ja- czyli następny rocznik 89, ale jeszcze nie 17-stka, bo urodzinki dopiero pod koniec Listopada. Zgadzam się, że to świetny wiek, ale trudny, szczególnie, że rodzicom cięzko zrozumiec ze mamy już tyle lat.....chociaż mi się tam do dorosłości nie spieszy.... buziaki dla wszystkich 89
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale nas dużo
wpadajcie często, w końcu ta moja lista do czegoś zoobowiązuje dziewczyny z klas humanistycznych => pewnie zdajecie maturę z historii ja też chcę z jakich książek się uczycie, czy jesteście zadowolone z tych podręczników no i na co zwracacie szczególną uwagę wiem, że są wakacje, ale wyobraźcie sobie historię na moim mat-fizie ![]()
|
#52 |
|
BAN stały
|
No nie mogę, gaga jak zwykle nie wytrzymała i musiała zajrzeć. (Ja też).
Ta, nasza ilość postów poraża, ciekawe czy komuś się uda nas dogonić. Dziewczyny, pierwsza klasa LO, co to były za czasy. Ale zanim się obejrzycie będziecie już w 3. Czas szybko leci. Miłych wakacji życzę i takiej ilości postów jak my mamy-znaczy się maturzystki 2006 a i takiej super grupy jaką stworzyłyśmy na naszym wątku. A P.S Swoją drogą, to co któraś z Was napisała o tym, że rocznik 1990 i młodsze są takie dziecinne, to przyznaje tez mam takie wrażenie. Bo przyznacie, ze to fajnie brzmi: "Urodziłam się w latach 80' ". No nic lecę. Trzymajcie cię dziewczyny!!! |
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem z humanistycznej klasy
mam ksiązkę z wydawnictwa "operon" hmm wydaje mi się że jest ok, dużo informacji, teksty źródłowe (osobna ksiązka też z operonu) obrazy itp... ale ja chyba historii zdawać nie będę bo nowa matura wydaje mi się bardzo trudna --> masa dat wydarzeń bitew wojen...itp itd zecyduję się chyba na WOS . Oczywiście na 100% nie jestem pewna u mnie to wsyztsko może się jeszcze zmienić ( mam jeszcze czas ) Pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
A ja tak napiszę, bo widze, że coś o książkach do historii piszecie.
Ja byłam w humanistycznej. Miałam książki z WSiPu i myślę, że były fajne, ale strasznie grube. Wypracowania jakie tam były, znaczy się polecenia, były potem żywcem brane na maturze rozszerzonej. A co do WOSu, super przedmiot. Na maturze poziom podst. pestka, rozszerzony klęska. |
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
ja również się zgłaszam. nakłoniony przez kmż.
co prawda, jestem bardziej urodzony niż urodzona, ale mam nadzieję, że mnie to nie eliminuje ;]
|
#56 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Taaa, liczba postów maturzystek 2006 jest nie do pobicia ![]() Cytat:
EDIT: malutka, odpowiadałaś mi już chyba na wątku Tegoroczne Maturzystki ale dzięki jeszcze raz
koniec. Edytowane przez ciekawa_świata Czas edycji: 2006-06-28 o 22:00 Powód: dopisek :) |
|||
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Ponoc jak my bedziemy zdawac mature to juz nie bedzie mozna wziac wosu. Mam nadzieje, ze to nie prawda, bo wos to chyba jeden z najprostszych przedmiotow
|
#58 |
|
po prostu Em :)
|
no to KMŻ się zglasza
![]() taak.. urodziłam się 24 listopada '89 ![]() jestem w klasie o profilu językowym. przez większą część wakacji mam zamiar pracować, ale pojadę też pewnie nad morze (jak co roku
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A w wakacje - siedzę w domu
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
edytuję potem tę listę, ale na razie gadu-gaduję
i mam parę okienek otwartych i nie chce mi się włączać Excela
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

postaram sie sledzic watek 

A to jest fajny pomysł
i teraz tata powiedział, żebym jechała na jakiś obóz młodzieżowy, ale sama nie chcę, a nikt z moich znajomych się do tego nie pali :/ Może któraś Wizażanka jest chętna? 

Chodze do LO na profil językowy

, matematyka
)