|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Co mogę w sobie zmienić?
Cytat:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...tJ6zQPRZc1DfwR Wydaje się bardziej eleganckie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87441620]Tak, o to mi chodziło, żeby troszkę przyciemnic ten blond, bo teraz jest platyna. Może coś takiego?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...tJ6zQPRZc1DfwR Wydaje się bardziej eleganckie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jest to piękny odcien 🤩 dziękuję. Na następnej wizycie coś z tym zrobię teraz mam inspiracje 🤩Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem fryzura Cię postarza. Jest ładna, ale bardzo poważna. Może dłuższe, wycieniowane, delikatnie pofalowane włosy dodałyby Ci świeżości i lekkości. Koczek też wygląda spoko
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
właśnie mam taki zamiar zapuscic włosy, chociaż trochę, więcej możliwości będzie. Fale też bardzo mi się podobają, takie delikatne tylko zastanawia mnie czy na takich bardzo gęstych włosach takie fale będą dobrze wyglądać? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Na gestych włosach wszystko dobrze wygląda
![]() Faktycznie, jakoś mi umknęło, że warto odświeżyc fryzurę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
g
|
no bez tych ciemnych kresek odrazu lepiej buzia taka jaśniejsza młodsza dziewczęca
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#38 | |
|
Bot
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję kochane
teraz już wiem co dodawało mi lat i nad czym warto jeszcze popracować fryzura oraz odpowiedni makijaż potrafią dużo zmienić muszę jeszcze nad tym popracować ale już wiem co i jak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jasne, będą dobrze wyglądać. Miałam kiedyś baaaardzo gęste, falowane włosy. Zbierały dużo komplementów
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz ciekawy typ uridy, tylko nie umiesz dobrać kolorów. Masz delikatną urodę, którą niepotrzebnie wyostrzasz, postaw na delikatne kolory róże biele rozmyte kolory, wyrzuć czerń z szafy i makijażu. U Ciebie powinno być wszystko delikatne rozmyte a nasycone kolory Tobie dodają lat
|
|
#42 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wcześniej nie wyobrażałam sobie życia bez czarnej kredki a to jednak był błąd pora wprowadzić zmiany Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś ładna, nawet śliczna! Moim zdaniem ostrożnie z tymi zmianami. Bo to, żeby wyglądać, jak najmłodziej moim zdaniem nie jest głównym celem. Chodzi raczej o to, żeby wyglądać dobrze. Mnie też parę razy mówili, że wyglądam na starszą niż jestem (mam prawie 30-stkę). Czarne włosy, ciemne brwi, czerwona szminka. Ale sama siebie zapytałam kiedyś, czy chcę być szarą myszką. Znam dziewczyny, które wyglądają młodo, mają po 30 lat i wyglądają nawet nie na 25, ale przy tym wyglądają myszowato, nijako. Bure włosy, brak makijażu, do tego nadwaga i pyzatość w pakiecie. Moja jedna koleżanka tak ma. I w sumie co po młodym wyglądzie, skoro to nie jest ładne?
|
#44 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#46 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zmiany są nieraz potrzebne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#47 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ważne że już wiem czego powinnam unikać a na co zwracać uwagę. Myślę że to wszystko jest do opanowania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
możesz też spróbować zrobić kreskę cieniem zamiast eyelinerem, efekt może być subtelniejszy, bardziej rozmyty niż kreska tuszem. Zamiast czerni wybierz ciemny brąz.
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny dobrze ci doradziły z tym makijażem, z delikatnymi brwiami i bez kreski wokół oczy wyglądasz znacznie ładniej. koczek jednak nie wygląda dobrze, prezentuje się nieporządnie, a nie jak messy bun. ten blond nie jest taki zły, faktycznie odcień mógłby być cieplejszy. przed wszystkim nie pasuje ci w tej fryzurze czarny odrost, prosta linia cięcia i za krótka długość. jakby blond był od samej góry i dłuższe włosy to myślę że lepiej by to wyglądało. faktycznie wyglądasz na dużo starszą niż masz lat, szczególnie na tych pierwszych zdjęciach i to nie w pozytywnym kontekście, przy twoim typie urody warto iść w stronę delikatności, jasności i naturalności.
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Fryzura zdecydowanie do wymiany bo rzeczywiscie koajrzy sie troche z madką polką ządajacą rozmawiania z kierownikiem - zarówno przez kolor jak i np. grzywkę plus cięcie. Do tego też poeksperymentowalabym z makijażem, nawet z troche grubszą kreską na górnej powiece przy zostawieniu w spokoju dolnej.
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o makijaż to dobrałabym jaśniejszy odcień podkładu (co już wspomniano) i do tego delikatny róż - dodaje dziewczęcej urody, a twarz wygląda żywiej. Tylko też trzeba potestować i dobrać odpowiednią barwę do swojej karnacji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Ja zmieniła bym fryzurę na krótsza , myślę że było by ci ładnie
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo łądna jesteś : ) Przyciemnij włosy, ja bym CIebie widziała w jasnym brązie
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie. Przeszłam totalna metamorfoze. Oto moje aktualne zdjęcie
i co myślicie? IMG_20200217_153147.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87595298]Super, dużo lepiej. Brwi sa świetne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Dziękuję brwi są permanentne i to jeszcze przed korekta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#57 |
|
Moderator
|
Jak ksztalt brwi potrafi odmienic twarz super
Z dluzszymi wlosami lepiej wygladasz a co z kolorem? zostawiasz blond czy przyciemniasz?
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#58 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
bardzo pozytywna zmiana, w takich jasnych kolorach, naturalnym makijażu oraz różu wyglądasz bardzo ładnie
.
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
śliczna
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

teraz mam inspiracje 🤩