Mam sprawę. Chodzi o chłopaków, którzy mi się podobają. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-02-15, 15:38   #31
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Dot.: Podoba mi się kolega z akademika, wiem o nim

Cytat:
Napisane przez Ola6000 Pokaż wiadomość
Spotkałam się z tym kolegą raz przed akademikiem na pogawędce, na siłowni widzieliśmy się to wypytywał się jak robiłam ćwiczenia czy robię aerobik, mówiłam, że sama z siebie. Dowiedziałam się też, że kolega nie lubi matmy, tak samo jak ja, że labolatoria z chemii lubi, ja też miałam na swoim kierunku i dla mnie spoko. Mówił, że wykładowczynie od filozofii lubi. Co powinnam zrobić żebym miała go w znajomych na fb, czekać aż sam wyciągnie telefon, żebym się wpisała czy jak? Jeśli ja tak zrobię to skapnie się o co chodzi?

Ziewww nudaaa
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-11, 09:06   #32
Ola6000
Raczkowanie

Ten kolega mi się podoba, lubię go. Czy mogę go zaprosić na fb?

Kolega ten mieszka w tym samym akademiku co ja, ma tyle kat co ja(20), jest studentem lekarskiego, ja ochrony środowiska. Pierwsza go zagadałam na siłowni, on potem pierwszy powiedział swoje imię, poznałam jego zainteresowania(mitologia , filozofia, psychologia) i słabe strony(matma,angol). Gdy wychodził mówił mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy. Pytał się na którym piętrze mieszkam. Pytał się jak często chodzę na siłownię, on mówił, że od niedawna zaczął chodzić. Zapamietałam skąd jest. Rozmawialiśmy o maturach, nurtach filozoficznych, eksperymentach psychologicznych itp. Kiedyś gadaliśmy przed akademikiem, później musiał szykować się do wyjazdu do domu. Dowiedziałam się jakie przedmioty na medycynie lubi. Kiedyś cześć powiedzieliśmy sobie, on zagaduje czy ja wracam do siebie do domu, bo widział, że z walizką na uczelnie się wybieram. Kiedyś wróciłam z kina bo spotkałam go, ale powiedział, że musi się uczyć, ale jak wspomniałam, że z koleżanką byłam w kinie to zatrzymał się i chciał wiedzieć na czym byłam z koleżanką, powiedziałam tytuł filmu, on powiedział jakie filmy lubi( filmy akcji/kryminały, scifi), ja mówiłam, że kryminały bardzo lubię. On mówi może kiedyś się razem wybierzemy? Mówię, że chętnie, żeby pasowało. Później musiał iść się uczyć. Później nie spotkałam kolegi gdyż pandemia wybuchła i musiałam wrócić do domu. Czy jak mi zaproponował kino, mówił mam nadzieję, że się spotkamy po pierwszym poznaniu się na siłowni, na którym piętrze mieszkam, czy wracam do domu, na czym byłam w kinie to coś znaczy? Zdobyłam jego nazwisko, na fb wyczaiłam, że ma status wolny. Co powinnam robić wyszukać go na fb, ale zorientuje się skąd znam nazwisko? Co zrobić żeby nie myślał, że się narzucam. Jak świat wróci do normalności, jak będę studiowac normalnie to mam przypomnieć się z kinem? Jak zdobyć kontakt? Nurtuje mnie to.
Ola6000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-11, 11:18   #33
Swietusia
Bot

Dot.: Ten kolega mi się podoba, lubię go. Czy mogę go zaprosić na fb?

A jak zdobyłaś jego nazwisko na fb?
Stary 2020-06-11, 12:05   #34
Natalie_Alex
Zadomowienie

Dodaj go na fb. Z tego co piszesz, to znacie się dość dobrze, lubicie z sobą rozmawiać, on wykazuje zainteresowanie. Napewno macie dużo wspólnych znajomych, skoro mieszkacie w tym samym akademiku, może należycie do tych samych grup, wiec to będzie zupełnie naturalne. Nawet jak do niego zagadasz, jak spędza czas podczas pandemii, to tez będzie całkiem naturalne i bez narzucania.
Natalie_Alex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-11, 12:32   #35
ShaunBoswell
BAN stały

Dodaj a czemu nie?
ShaunBoswell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-11, 13:29   #36
Mija62
uparta chmura

A zaproś. Czy jak, ktoś Ciebie zaprasza do znajomych na fb, to zastanawiasz się, dlaczego? Skąd? I po co? Wątpię. Mnie się to nigdy nie zdarzyło. Po prostu akceptuje, lub nie.
Stary 2020-06-11, 14:09   #37
patusiaa23
BAN stały

Pisałaś już o nim prawda?
patusiaa23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-11, 15:37   #38
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patusiaa23 Pokaż wiadomość
Pisałaś już o nim prawda?
znowu ten nieuleczalny troll?
to ciagle ten sam kolega czy nastepna ofiare znalazlas ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273509

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2020-06-11 o 15:39
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości