![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Podoba mi się kolega z akademika, wiem o nim
Cytat:
Ziewww nudaaa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ten kolega mi się podoba, lubię go. Czy mogę go zaprosić na fb?
Kolega ten mieszka w tym samym akademiku co ja, ma tyle kat co ja(20), jest studentem lekarskiego, ja ochrony środowiska. Pierwsza go zagadałam na siłowni, on potem pierwszy powiedział swoje imię, poznałam jego zainteresowania(mitologia , filozofia, psychologia) i słabe strony(matma,angol). Gdy wychodził mówił mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy. Pytał się na którym piętrze mieszkam. Pytał się jak często chodzę na siłownię, on mówił, że od niedawna zaczął chodzić. Zapamietałam skąd jest. Rozmawialiśmy o maturach, nurtach filozoficznych, eksperymentach psychologicznych itp. Kiedyś gadaliśmy przed akademikiem, później musiał szykować się do wyjazdu do domu. Dowiedziałam się jakie przedmioty na medycynie lubi. Kiedyś cześć powiedzieliśmy sobie, on zagaduje czy ja wracam do siebie do domu, bo widział, że z walizką na uczelnie się wybieram. Kiedyś wróciłam z kina bo spotkałam go, ale powiedział, że musi się uczyć, ale jak wspomniałam, że z koleżanką byłam w kinie to zatrzymał się i chciał wiedzieć na czym byłam z koleżanką, powiedziałam tytuł filmu, on powiedział jakie filmy lubi( filmy akcji/kryminały, scifi), ja mówiłam, że kryminały bardzo lubię. On mówi może kiedyś się razem wybierzemy? Mówię, że chętnie, żeby pasowało. Później musiał iść się uczyć. Później nie spotkałam kolegi gdyż pandemia wybuchła i musiałam wrócić do domu. Czy jak mi zaproponował kino, mówił mam nadzieję, że się spotkamy po pierwszym poznaniu się na siłowni, na którym piętrze mieszkam, czy wracam do domu, na czym byłam w kinie to coś znaczy? Zdobyłam jego nazwisko, na fb wyczaiłam, że ma status wolny. Co powinnam robić wyszukać go na fb, ale zorientuje się skąd znam nazwisko? Co zrobić żeby nie myślał, że się narzucam. Jak świat wróci do normalności, jak będę studiowac normalnie to mam przypomnieć się z kinem? Jak zdobyć kontakt? Nurtuje mnie to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Bot
|
Dot.: Ten kolega mi się podoba, lubię go. Czy mogę go zaprosić na fb?
A jak zdobyłaś jego nazwisko na fb?
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Dodaj go na fb. Z tego co piszesz, to znacie się dość dobrze, lubicie z sobą rozmawiać, on wykazuje zainteresowanie. Napewno macie dużo wspólnych znajomych, skoro mieszkacie w tym samym akademiku, może należycie do tych samych grup, wiec to będzie zupełnie naturalne. Nawet jak do niego zagadasz, jak spędza czas podczas pandemii, to tez będzie całkiem naturalne i bez narzucania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Dodaj a czemu nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
uparta chmura
|
A zaproś. Czy jak, ktoś Ciebie zaprasza do znajomych na fb, to zastanawiasz się, dlaczego? Skąd? I po co? Wątpię. Mnie się to nigdy nie zdarzyło. Po prostu akceptuje, lub nie.
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Pisałaś już o nim prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
znowu ten nieuleczalny troll?
to ciagle ten sam kolega czy nastepna ofiare znalazlas ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273509 Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2020-06-11 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.