![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Miłość jest ślepa (Love is blind) reality show Netflixa
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Giannina i Damian chyba nadal walczą o swój związek, ale poza programem (i możliwe, że to dla nich najlepsze). Na YouTube można znależć wywiad z nimi.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2020-03-01 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Powiem Wam, że bardzo sceptycznie podchodziłam do tego "eksperymentu". Obejrzałam trailer i stwierdziłam - "co to jest, kurcze? Jakieś kabiny, to ma być żart"? Zaczęłam oglądać i na maksa się wciągnęłam! Bardzo mi się spodobała ta formuła - mega ciekawie było oglądać i analizować od strony psychologicznej - jak ludzie się w sobie "zauraczają" (wiem, dziwne słowo
![]() ![]() Najbardziej lubię parę Lauren i Camerona. Nawet nie wspominam o Jessice, bo to kompletne nieporozumienie ta kobieta ![]() Obejrzałam sobie wczoraj wywiady na youtube i powiem Wam, że wywiad z Barnettem i Amber jakiś dziwny, to znaczy wg mnie - ona robiła dobrą minę do złej gry, on praktycznie się nie odzywał i miał cały czas minę bez cienia uśmiechu. Wg mnie to oni do siebie nie pasują. Ona jest zbyt szalona, bezpośrednia, i to jej podejście do życia ![]() ![]() Naprawdę fajnie się to oglądało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
W komentarzach pod ktoś słusznie stwierdził, że nie ma się co doszukiwać drugiego dna - on ma taki wyraz twarzy, skupia się na przebiegu rozmowy i tyle.
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Żona Gargamel
|
Oo to już jutro, super
![]() Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dopiero dzisiaj was znalazłam, a kolejne odcinki "Miłość jest ślepa" wciągałam nosem ![]() ![]() Co do samych par - zaskoczyła mnie Kelly i jej decyzja, bo bardzo im kibicowałam. Co do Lauren i Camerona - bardzo się cieszę, od początku trzymałam za nich kciuki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Swoją drogą chamskie jest to że oni się szykują, sala pełna gości i przy ołtarzu "nie" jak policzek ![]() Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, trochę to chamskie - ale niestety na tym polega reality show. Ale np nie widziałam żeby Jessica zaprosiła swoją rodzinę? Czy jednak byli?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zupełnie to dla mnie niezrozumiałe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
I to właśnie okrutne jest Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
To jest straszne, staniesz przed duchownym i nie wiesz co powie druga połówka....
Najbardziej zaskoczyła mnie Kelly mimo wszystko im kibicowałam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#45 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zresztą sam fakt, że szła sama do ołtarza - wydaje mi się, że nie było jej rodziców. Czy była jakaś dalsza rodzina, nie wiem. Ale nawet po opuszczeniu kaplicy czy co to tam było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Hej hej!
Ja się oczywiście wciągnęłam, uwielbiam takie durne programy ![]() Wg mnie pomysł sam w sobie był super, ale niestety cała idea upadła, bo wybrali samych atrakcyjnych ludzi. Chciałabym zobaczyć, jak bardzo "miłość jest ślepa", gdyby wzięli jakieś naprawdę brzydkie czy grube osoby. W tych pokoikach się zakochują i tacy opętani tą miłością są i potem się widzą i wszyscy są ładni. To co to za problem? Bez sensu. Zresztą wielokrotnie potem w ciągu programu i do siebie i na setkach mówią "ona jest najpiękniejsza, on jest przystojny" blablabla... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Jakby się dobrze zastanowić, to na samym początku może tak, ale im dalej w las, tym było coraz więcej niepokojących sygnałów. Zaczęło się tym, że po co psuć porozumienie dusz zbyt szybkim seksem i okej, nie wszyscy są w gorącej wodzie kąpani, z seksem można poczekać. Poznali rodziców, było miło (chociaż tak grzecznie, że aż mdło). Natomiast potem ona już wprost mówiła o braku pociągu seksualnego, a to już było mega niepokojące. Mimo wszystko myślałam, że może tylko chwilowo nie umie się przełamać przytłoczona wspomnieniami o ex i jak już da szansę to i inne rzeczy przyjdą (w tym seks). Nie dała. W sumie dobrze, skoro pociągu seksualnego nie było.
![]() |
#49 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o Barnetta i Amber to po obejrzeniu odcinka "reunion" tylko się upewniłam co do tego, co wcześniej mówiłam. Oczywiście twierdzą, że teraz jest wszystko ok i cacy, ze mieli problemy, ale je przezwyciężyli, ale jakoś nie wiem czy w to wierzyć. On przez cały czas wygląda jakby siedział na tureckim kazaniu albo na rozżarzonych węglach - jak kto woli. Widać, że jest mu jakoś niekomfortowo. Natomiast bardzo wierzę w Damiana i Gigi ![]() No i na koniec moja ulubiona para ![]() ![]() No powiem, że naprawdę fajny eksperyment, i jeśli tylko będą kolejne sezony, mają we mnie wierną "widzkę" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
A już takie "zawsze wolałam brunetów" to wymyślanie na siłę ![]() Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Właśnie obejrzałam odcinek specjalny
![]() Jestem zaskoczona Damianem i Gigi, ale to tylko potwierdza, co wcześniej pisałam. Facet miał za dużą huśtawkę emocjonalną z nią, dlatego powiedział "nie". Ale widać Gi się zmieniła, skoro są dalej razem - i to tak powinno to wyglądać: poznają się, spotykają bez ciśnienia i kamer. Aż miło mi się na nich dzisiaj patrzyło. Lauren, Cameron i ich futrzane dziecko Iskierka ![]() ![]() Amber i Barnett - poza tym, że jemu się chyba przytyło, pozytywnie mnie zaskoczyła zmiana koloru włosów u Amber. Fajnie się teraz prezentuje. Zaskoczył mnie atak na Jess, chociaż jej słowa to czysta prawda. Zresztą było widać jakie Jessica strzela miny jak Amber i Barnett opowiadali o wspólnym życiu. Marc - wydaje mi się, że w odcinku specjalnym trochę grał. Owszem minęło sporo czasu od ślubów, ale po reakcjach Diamond i Carltona można zauwazyć, że widok osoby, która wybrali nie był im obojętny (chociaż skończyło się to jak skończyło). Dlatego nie wierzę w reakcję Marca, który zachowywał się jakby go to nie obeszło. Nadal mi szkoda Kelly i Kenny'ego - ona sama przyznała, że fajnych facetów wrzuca we friendzone. A szkoda. Szczerze mam nadzieję, że będą kontynuować i będzie kolejny sezon ![]() ![]()
![]() Maluję paznokcie ![]() Edytowane przez NightwishLove Czas edycji: 2020-03-05 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
https://www.pigout.pl/wysypisko/love...lowym-odcinku/
Nic odkrywczego ,ale dojsc zabawny opis uczestnikow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#53 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo, że to taka satyra, wyolbrzymienie ich wad i "wadek". Fajne.
Niech mi ktoś wytłumaczy jeszcze raz jak to możliwe, że Jessica ma 34 lata. Serio tak w życiu nie znam kobiety ledwo po 30-tce wyglądającej tak staro (pomijam jakieś kompletne patole chlejące na melinie).
![]() |
#55 | |
Żona Gargamel
|
Udało mi się wczoraj obejrzeć.
Co do Beneta - on ma po prostu taką twarz, jak się nie uśmiecha to wygląda na znudzonego/złego. Też tak mam, ludzie się zawsze czepiają a ja nie lubię z przyczepionym uśmiechem siedzieć ![]() Gigi i Damien - no fajnie, niech próbują, wyglądali na zakochanych ![]() Cameron i Lauren - no jak oni na siebie patrzą ![]() Ogólnie wszyscy gadali jak potłuczeni, po 5-letniej psychoanalizie, no nie znam ludzi co się tak wypowiadają... ![]() Zaciekawiła mnie kwestia którą ktoś poruszył na fb - podobno było aż 8 zaręczonych par, organizatorzy się nie spodziewali i nie mieli tylu miejsc w Meksyku i wybrali tylko część Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do Amber i Barnetta - no ja nie wiem, może i ma rzeczywiście tak jak Ty, ale i tak dla mnie oni są tacy zbyt lajtowi, nie wiem jak to określić. Jakoś nie widzę dla nich przyszłości, ale wróżka ze mnie żadna ![]() Najlepszy opis z tego linku to ten dotyczący Jessici, a konkretniej - Marka. Wiecie, ja nie przepadam za Jessicą i nic jej nie usprawiedliwia, ale Mark jest dokładnie taki jak tam opisali i akurat tutaj autor trafił w sedno. Czy ten gość (Mark) ma w ogóle jakieś zdanie? Czy on naprawdę nie widział, że ona smali cholewki do Barnetta, że nie chce go, że go ciągle odsuwa od siebie, itd., itp. A ten jak ślepy i głuchy - I love you, wszystko przezwyciężymy, na wszystko się zgadzam, ze wszystkim sobie poradzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To nawet Kenny widać, że jest zdystansowany do Kelly po tym wszystkim co było i wcale mu się nie dziwię, bo nikt normalny nie uśmiecha się jak mu w twarz plują ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Jej jedyną winą było, że wybrała jego. Cała reszta złego, która się stała to tylko i wyłącznie jego wina. To, jak on się zachował, podczas gdy ona chciała z nim porozmawiać (no sorry, co on sobie wyobrażał - że powie "hej, jestem bi, to co, już ok, jutro robimy sobie bobasa"???). On miał pretensje do niej, że chce z nim porozmawiać??? Psychol, naprawdę. I ten numer z pierścionkiem - słabe, już dałby sobie spokój. Ona nie powinna ciągnąć z nim znajomości, bo pociągnie ją za sobą. Niech najpierw nauczy się rozmawiać z ludźmi a nie ich obrażać przy pierwszej lepszej okazji jak powiedzą coś, co mu się nie podoba. Dramat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj przespałam fakt że pojawił się już ekstra odcinek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Obejrzałam cały, fajny odmóżdżacz
![]() Dużo osób napisało, że Jessica wygląda staro, moim zdaniem nie AŻ tak. Ona ma 34 lata? Wygląda na zadbaną. Dałabym jej jakoś 35-37 lat, wiec nie jest tak źle. U mnie niektóre dziewczyny z pracy mają np. 28-30 lat a wyglądają gorzej niż Jessica, a te wszystkie po 30 podobnie w sumie. Według mnie Kelly wygląda duuuużo gorzej niż Jessica, wygląda od niej starzej. Dałabym jej 40 lat a ona ma 31? Jeszcze jak z bliska były ujęcia, miała bardzo dużo zmarszczek i starą skórę.... Jeszcze ten trądzik ![]() Najładniejsza moim zdaniem jest G z dziewczyn, a z facetów podoba mi się Barnett. Generalnie, poza Kelly i Carlton wszyscy byli ładni i zadbani. Niektórzy nie moje typy, ale nikt nie wyglądał źle. Ciekawe (jak ktoś już wspomniał) co byłoby gdyby dali nieatrakcyjnych ludzi xd Pewnie już nie byłoby tak dobrze więc słaby ten eksperyment. Gdyby chcieli udowodnić, że miłość faktycznie jest ślepa to właśnie mogli dać przeciętnych, brzydkich i atrakcyjnych ludzi, żeby się ze sobą zmieszali a tak to słabo ![]() Edytowane przez 7d5d1bdea3fbb18ab1155295525c8aaba14b73cc_5fbc4d44b3770 Czas edycji: 2020-03-08 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.