![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: pozostał niesmak
Cytat:
Tylko nie pisz, że "poza tym wszystko okej", a potem się okazuje, że on dalej ma cię w poważniu. Zakończ to i nie wdawaj się w żadne dyskusje z tym panem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
ale rozumiecie to? Wyszlam z propozycja przyjazdu do mnie (bo jestesmy na odleglosc) on napisal, ze wtedy nie moze, ja napisalam inny termin a on nawet nie raczyl odpowiedziec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Facet najwidoczniej ma takie zrywy - miał zryw na Ciebie, że jakoś potrafił trzymać kontakt i oczywiście były obiecanki-cacanki ile to on będzie w życiu dla Ciebie zmieniał, miał zryw na inną (i wtedy nagle Cię olewał), potem z tą inną się skończyło, to sobie wziął starą dobrą Ciebie znowu na tapetę. Możliwe, że znowu ma kolejny zryw na kolejną pannę i stąd to ograniczenie kontaktu. Pewnie myśli, że znowu potem wznowi kontakt i przyjmiesz go z otwartymi ramionami. Nie ufałabym temu typowi za grosz. Myślę, że powiedział Ci o tamtej nie z powodu kwestii zdrowotnych, a dlatego, że chciał wybadać teren, czy Ty taką akcję przełkniesz. I myśli, że przełknęłaś i grzecznie na księcia poczekasz. Napisałabym mu wiadomość, że może spadać na drzewo i zablokowała kontakt.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. ![]() ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2020-02-25 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Wiecie, odnoszę trochę takie wrażenie, że on nie oszalał na moim punkcie tylko po prostu nie chce być sam, bo to się przytuli, to tamto. Ale nie wiąże ze mną przyszłości. W ogóle od jakiegoś czasu nie mówi mi czułych rzeczy typu, że tęskni jak się nie widzimy albo nawet głupie "kochanie". A mówiłam mu, że potrzebuję takich rzeczy, że to dla mnie ważne. Nawet dziś coś takiego napisałam a on nie odpisał na to nic, tylko wysłał jakiś głupi link do jakiegoś artykułu. Jakby się bał do mnie powiedzieć takich rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Wiem o tym, zawsze ta intuicja się spełniała, tylko ja głupia się łudziłam. Jest mi cholernie przykro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Jest jeszcze jedna ważna sprawa o czym dziewczyny nie pisały a mianowicie jak ten sexting wyglądał?Wysyłałaś mu zdjęcia jeśli tak to czy z twarzą a jak tak to następnym razem powinnaś być ostrożniejsza.Jak by nie było, nie znasz go dobrze i nie wiadomo co on z tymi zdjęciami zrobi.Dlatego jak się nie ma zaufania i nie jest się w jakieś poważnej relacji to raczej nie jestem fanką takiej formy że tak napiszę okazywanie sobie sympatii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Spokojnie, było bez zdjęć same pisanie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
'Hej,
Dziękuję za wspólnie spędzony czas, ale nie chce się już z Toba spotykać. Proszę, nie kontaktuj się ze mną.' ja bym napisała coś w tym stylu i zablokowała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na tapet. Sorry, religia mi zabrania przemilczeć. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87615374]To już twoja decyzja czy chcesz z nim byc mi by przeszła ochota[/QUOTE]
Mi też. Niby pisaliście niby coś tam ale nie przeszkadzało mu to spotykać się z inną i uprawiać z nią seks. A że tamta może go olała potem to znowu uczepił się autorki. Ja tak to widzę. Jeśli coś tam by mu zależało na autorce wtedy do nie zaczynalby kolejnej znajomości i to z seksem. Wydaje mi się że jakby myślał o autorce to zwyczajnie by mu się nie chciało kontaktować się z inną tylko pisałby do autorki. Widać tu wyraźnie że ten facet może uprawiać przygodny seks. Ja nie chciałabym takie partnera. To wygląda jakby był z nią z braku laku a tak chociaż seks ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
A jakie rady na przyszlosc ? Żeby jak najszybciej odkryć takie bądź inne złe intencje faceta ? Kolejny raz się zawiodłam..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Pamiętaj, że związki na odległość zawsze są trudniejsze i mniej pewne. Co innego, gdy ludzie są ze sobą długo, coś tworzą, jest pewność, a jednak co innego, gdy dopiero co poznany facet wyjeżdża. Nie, że to nie mogło się udać, ale od początku szanse były... mniejsze. 3. Jeżeli kontakt zanika, całkowicie się urywa, to gdy pan sobie o Tobie znowu przypomina, powinnaś od razu być mega ostrożna i zdystansowana, a najlepiej w ogóle nie pozwalać na coś takiego. Miałeś swoją szansę, nie skorzystałeś, to spadaj. A Ty dajesz z siebie robić otwartą furteczkę, przez którą ponownie można przejść. 4. Ufaj swojej intuicji, bo ona - z tego, co napisałaś - już od jakiegoś czasu Ci podpowiadała, że nie jesteś dla niego jakaś "wow". Więc brnęłaś w to jednak z desperacji, z jakiegoś takiego poczucia, że Ty musisz się starać i to ratować. 5. Powinnaś wzmocnić swoje poczucie wartości, nie godzić się na coś, co Ci nie pasuje, znać swoje granice.
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze pytanie - jaka jest ta granica, gdzie urwanie kontaktu już świadczy o olaniu? Jeden dzień, dwa dni czy więcej? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie, jeżeli stawiasz na szanowanie siebie i swojego czasu, to nie powinnaś mieć problemu z rozróżnieniem tego. Przecież z rozmów z kimś szybko się orientujesz w jego grafiku, zajęciach oraz podejściu do takich spraw. Jeżeli nie jesteś pewna, to po prostu po pierwszych rozmowach pytaj, ustalcie jakąś zasadę.
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, dało mi to do myślenia. Terapie też chce zacząć jak najszybciej. Co do tego typa, to jestem pewna że chce to zakończyć. Dziś rano mi odpisał na wiadomość która napisałam koło 19 wczoraj. Odpisałam od razu i do teraz cisza. (A było to więcej niż jedno zdanie i mógłby się bardziej rozpisac) a nie chce wylatywać z tekstem że koniec, jak on mnie jawnie olewa. Poczekam jak odpisze i wtedy napisze bez żadnego bawienia się że to koniec
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Po prostu szok, jeszcze kilka dni temu dzwonił po kilka razy dziennie. Już nie mogę się doczekać aż napisze co myślę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Po prostu po co marnował mój czas przez cały ten wyjazd, po to żeby mieć potem zapchajdziure? Nie kminie takiego zachowania naprawdę. Ja bym nigdy nikogo tak nie potraktowała
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Moja rada nie uprawiać sextingu z kimś mało zaufanym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, czyli kolejny błąd uznajemy za poprawny... Ok... To nie personalnie do ciebie, ale drażni mnie to. A prof. Bańko pisze tutaj o tapecie na pulpicie komputera raczej niż o tapecie ściennej, ale to mały szczegół. ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo bardzo wiele osób robi ten błąd. Tapet w końcu już w języku codziennym nie występuje, a tapeta i owszem, sama go baaaaardzo długo popełniałam, aż mnie koleżanka z filologii polskiej uświadomiła, żem lama. ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87618984] Nigdy w życiu nie słyszałam wersji "na tapet" i nawet nie zrozumiałam, o co Limince chodzi
![]() [/QUOTE] Również nie zrozumiałam niesłusznie przekonana, że są jakieś dwie formy. Ciekawe ilu nawet na maturach miało poprawną formę podkreśloną jako błąd.
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ja dlatego lubię pisać na Wizażu. Nigdzie indziej mi się tak nie czepiają pisowni. A ja to widzę jako plus, bo naprawdę ciężko w dorosłym życiu, kiedy nie piszesz co tydzień wypracowania na polskim, utrzymać formę. No i fajnie, że (zwykle) jest to robione w celach edukacyjnych, niż żeby ludziom dowalić, że nie umiejo pisać i gupi so wogule.
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Hit odpisał mi przed chwilą, gdzie ja napisałam o 11. Napisałam czemu się nie odzywal cały dzien a on, że był zajęty i czy ma mi się tłumaczyć i że teraz chce pogadać tak o. Zalosne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2020-02-26 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.