![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: Sprzedaż dziewictwa
Cytat:
Bardzo wiele czynników na to wpływa. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- [1=4eb44714e364cc1ff9389db ba04b7aef6c7662a4_5f35c5f 27daee;87757733]25 ml Nie wiem. Myślę, że nawet przy pozytywnym nastawieniu to jest trudny temat. Prostytucja często wiąże się z kontaktem ze światem przestępczym. Czasem z narkotykami. Już choćby dlatego mając wybór należy wybrać inny zawód ![]() No ale już się nie wymądrzam, nie znam żadnych badań na ten temat (choć pewnie jakieś są).[/QUOTE] Siły przebicia nie masz i nie będziesz mieć tutaj.Szkoda zachodu i nerwów na przepychanki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Po prostu Człowiek
|
Cytat:
Wokoło masz narrację, że seks to nic ważniejszego niż wypicie szklanki wody. https://pl.sputniknews.com/opinie/20...szklanka-wody/ Czy się z nią zgadzam? Ja nie. Ale świat wokoło zdaje się krzyczeć, że seks, to tak samo jak jedzenie. Zatem nie ma czegoś takiego jak do końca życia. Jest bzdura a la wypicie wody. Skoro jest się w zgodzie z prawem, to cóż, można wszystko kupić lub sprzedać. Inna sprawa frajerów, którzy coś takiego kupują, myśląc, że będą tymi pierwszymi. Dziewictwo dziewczyny dawno tracą choćby analnie, żeby zachować błonę dziewicą dla Jezusa https://m.youtube.com/watch?v=rjjh9PML8tE albo żeby okłamać przyszłego męża, jak każe niektórym tradycja. Dziewczyny w wieku 18 lat i więcej mają w dzisiejszych czasach wiele doświadczeń seksualnych. Dziewictwo lub jego brak normalny czkowiek ignoruje, ale są ludzie ufiksowani na to na zasadzie, co już ktoś powyżej pisał, każdy ma jakiegoś bzika. Inna sprawa, czy lepiej stracić dziewictwo z kimś doświadczonym i na tym zarobić, czy mieć chłopaka dupka 18latka w dresach mało delikatnego dla kobiety i mieć traumę do końca życia. Faceci w wieku 18 lat rzadko rzadko bywają romantycznymi kochankami. Jeśli coś jest zgodne z prawem jest OK, a im więcej ktoś mówi o zasadach, moralności, tym zazwyczaj okazuje się większym hipokrytą. Moim zdaniem jak ktoś chce i wie czego chce, niech sobie sprzedaje, jeśli znajdzie się tak głupi klient cóż, popyt i podaż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Nie wierzę. Jak można twierdzić, że lepiej dziewictwo stracić za kasę, niż ze swoim chłopakiem ? Przecież każda jest odpowiedziałam za to z kim idzie do łóżka!
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.