Sprzedaż dziewictwa - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-05-29, 17:05   #31
motylka_30
BAN stały

Dot.: Sprzedaż dziewictwa

Cytat:
Napisane przez renata_b_1993 Pokaż wiadomość
W bardzo dziwnym towarzystwie się obracasz

Ja mam całkiem odmienne zdanie do twojego. Również nigdy bym nie podjęła się takiej "transakcji" . Świry to raz a to co zostaje Ci potem w głowie prawdopodobnie do końca życia to dwa. Żadne pieniądze potem Ci nie pomogą. Pieniądze to nie wszystko.
Aż dziw bierze jak można do tematu lekko podchodzić.Nigdy w moim systemie wartości nie będzie miejsca na stwierdzenie."To takie normalne."

Bardzo wiele czynników na to wpływa.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

[1=4eb44714e364cc1ff9389db ba04b7aef6c7662a4_5f35c5f 27daee;87757733]25 ml
Nie wiem. Myślę, że nawet przy pozytywnym nastawieniu to jest trudny temat.
Prostytucja często wiąże się z kontaktem ze światem przestępczym. Czasem z narkotykami. Już choćby dlatego mając wybór należy wybrać inny zawód Nic złego, ale i nic dobrego...

No ale już się nie wymądrzam, nie znam żadnych badań na ten temat (choć pewnie jakieś są).[/QUOTE]

Siły przebicia nie masz i nie będziesz mieć tutaj.Szkoda zachodu i nerwów na przepychanki.
motylka_30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-05-29, 23:19   #32
Azulito
Po prostu Człowiek

Cytat:
Napisane przez renata_b_1993 Pokaż wiadomość
W bardzo dziwnym towarzystwie się obracasz

Ja mam całkiem odmienne zdanie do twojego. Również nigdy bym nie podjęła się takiej "transakcji" . Świry to raz a to co zostaje Ci potem w głowie prawdopodobnie do końca życia to dwa. Żadne pieniądze potem Ci nie pomogą. Pieniądze to nie wszystko.
Spójrz.
Wokoło masz narrację, że seks to nic ważniejszego niż wypicie szklanki wody.

https://pl.sputniknews.com/opinie/20...szklanka-wody/

Czy się z nią zgadzam? Ja nie. Ale świat wokoło zdaje się krzyczeć, że seks, to tak samo jak jedzenie. Zatem nie ma czegoś takiego jak do końca życia. Jest bzdura a la wypicie wody.

Skoro jest się w zgodzie z prawem, to cóż, można wszystko kupić lub sprzedać. Inna sprawa frajerów, którzy coś takiego kupują, myśląc, że będą tymi pierwszymi. Dziewictwo dziewczyny dawno tracą choćby analnie, żeby zachować błonę dziewicą dla Jezusa

https://m.youtube.com/watch?v=rjjh9PML8tE

albo żeby okłamać przyszłego męża, jak każe niektórym tradycja. Dziewczyny w wieku 18 lat i więcej mają w dzisiejszych czasach wiele doświadczeń seksualnych. Dziewictwo lub jego brak normalny czkowiek ignoruje, ale są ludzie ufiksowani na to na zasadzie, co już ktoś powyżej pisał, każdy ma jakiegoś bzika.

Inna sprawa, czy lepiej stracić dziewictwo z kimś doświadczonym i na tym zarobić, czy mieć chłopaka dupka 18latka w dresach mało delikatnego dla kobiety i mieć traumę do końca życia. Faceci w wieku 18 lat rzadko rzadko bywają romantycznymi kochankami.

Jeśli coś jest zgodne z prawem jest OK, a im więcej ktoś mówi o zasadach, moralności, tym zazwyczaj okazuje się większym hipokrytą.

Moim zdaniem jak ktoś chce i wie czego chce, niech sobie sprzedaje, jeśli znajdzie się tak głupi klient cóż, popyt i podaż.
Azulito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-05-30, 12:30   #33
motylka_30
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Azulito Pokaż wiadomość
Spójrz.
Wokoło masz narrację, że seks to nic ważniejszego niż wypicie szklanki wody.

https://pl.sputniknews.com/opinie/20...szklanka-wody/

Czy się z nią zgadzam? Ja nie. Ale świat wokoło zdaje się krzyczeć, że seks, to tak samo jak jedzenie. Zatem nie ma czegoś takiego jak do końca życia. Jest bzdura a la wypicie wody.

Skoro jest się w zgodzie z prawem, to cóż, można wszystko kupić lub sprzedać. Inna sprawa frajerów, którzy coś takiego kupują, myśląc, że będą tymi pierwszymi. Dziewictwo dziewczyny dawno tracą choćby analnie, żeby zachować błonę dziewicą dla Jezusa

https://m.youtube.com/watch?v=rjjh9PML8tE

albo żeby okłamać przyszłego męża, jak każe niektórym tradycja. Dziewczyny w wieku 18 lat i więcej mają w dzisiejszych czasach wiele doświadczeń seksualnych. Dziewictwo lub jego brak normalny czkowiek ignoruje, ale są ludzie ufiksowani na to na zasadzie, co już ktoś powyżej pisał, każdy ma jakiegoś bzika.

Inna sprawa, czy lepiej stracić dziewictwo z kimś doświadczonym i na tym zarobić, czy mieć chłopaka dupka 18latka w dresach mało delikatnego dla kobiety i mieć traumę do końca życia. Faceci w wieku 18 lat rzadko rzadko bywają romantycznymi kochankami.

Jeśli coś jest zgodne z prawem jest OK, a im więcej ktoś mówi o zasadach, moralności, tym zazwyczaj okazuje się większym hipokrytą.

Moim zdaniem jak ktoś chce i wie czego chce, niech sobie sprzedaje, jeśli znajdzie się tak głupi klient cóż, popyt i podaż.
Ja też się nie zgadzam i uważam,że tak samo jak mówienie,że seks to grzech i ciągłe mówienie,że to coś strasznie ważnego jest tak samo szkodliwe jak spłycanie tej sfery właśnie do przytoczonego twojego przykładu.Jestem gdzieś pomiędzy.
motylka_30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-05-31, 09:41   #34
Aleksandrowo26
Przyczajenie

Nie wierzę. Jak można twierdzić, że lepiej dziewictwo stracić za kasę, niż ze swoim chłopakiem ? Przecież każda jest odpowiedziałam za to z kim idzie do łóżka! pomijam gwałty itd. Więc najlepiej wybierać partnera godnego zaufania.. Nie trzeba po kilku tygodniach pchać się do łóżka. Może najpierw dobrze się poznać? Boże jakby moja córka wrzuciła coś takiego do internetu... dla mnie to brak szacunku do samej siebie. Może i można dużo zarobić, ale czy oddanie sie komuś za pieniądze jest tego wartę? Wolę pracować w sklepie za 10 zl. Niż bym miała zostać wymacana np. Przez jakiegoś dziada. Nie wierzę, że kobiety coś takiego popierają.... Świat jednak schodzi na psy.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez holgath Pokaż wiadomość
Babysitting można by połączyć z utratą dziewictwa w ramach nadgodzin.

Cytat:
Napisane przez Aleksandrowo26 Pokaż wiadomość
Nie wierzę. Jak można twierdzić, że lepiej dziewictwo stracić za kasę, niż ze swoim chłopakiem ? Przecież każda jest odpowiedziałam za to z kim idzie do łóżka! pomijam gwałty itd. Więc najlepiej wybierać partnera godnego zaufania.. Nie trzeba po kilku tygodniach pchać się do łóżka. Może najpierw dobrze się poznać? Boże jakby moja córka wrzuciła coś takiego do internetu... dla mnie to brak szacunku do samej siebie. Może i można dużo zarobić, ale czy oddanie sie komuś za pieniądze jest tego wartę? Wolę pracować w sklepie za 10 zl. Niż bym miała zostać wymacana np. Przez jakiegoś dziada. Nie wierzę, że kobiety coś takiego popierają....

Aleksandrowo26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości