![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: Niemoralna propozycja
Cytat:
2. Nie, nie o to chodziło. 3. Proszę, nie zaczynajmy wycieczek personalnych, bo nie podoba Ci się wątek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Bot
|
Nie no, jednak cofam moją radę. Teraz widzę, że ona Ci wcale nie pomoże.
![]()
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Dziękuję za każdą radę.
Czy mam pieniadze? No mam. Ale same pieniadze nic nie znaczą. Trzeba je z głową umieć ulokować i inwestować. Dziś pieniądze są, jutro ich może nie być. Mam dziewczynę. No i? Nie mam zamiaru tego zmieniac. Miałem spokój od osób z którymi miałem toksyczne relacje. No ale ta osoba o sobie przypomniala, więc spokój niejako się skończył. Niestety, tak to jest w zyciu, że kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Trzeba w życiu ryzykować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
no to ryzykuj po co sie pytasz na forum?
moze sie napijesz szampana a moze taniego wina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;87927141]no to ryzykuj po co sie pytasz na forum?
moze sie napijesz szampana a moze taniego wina[/QUOTE]Bo może z boku wygląda to inaczej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
uparta chmura
|
1.ok no sory
2.nie wierzę 3.jakie personalne? Zresztą nie da się, jesteś zbyt kontrowersyjny. To jest forum kobiece i jeśli w moim poczuciu, krzywdzisz inną kobietę, to reaguje nieco ostentacyjnie. Poza tym jak w punkcie 2. Więc nie będę już się udzielać w tym wątku.
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
uparta chmura
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
astro-loszka
|
Daj se siana z tą kobietą i jej rzekomo cudownymi propozycjami. Cytat:
I tego się trzymaj. Możesz mieć własne definicje związku/zdrady/wierności, ale zdradzić samego siebie? Swoje zasady i postanowienia? Czy faktycznie gra jest warta świeczki? Całego, płonącego świecznika? Cytat:
Cytat:
Pogrubione: wygląda dość paskudnie i śmierdząco, z tego tylko powodu dałabym sobie spokój. Nie warto.
![]() |
![]() |
#41 | |
Bot
|
Cytat:
Moja rada była za bardzo po mojemu, a za mało po Twojemu, żeby Ci pomóc. Dziewczyna? Przecież ona nie jest dla Ciebie wątpliwością w tej decyzji. Wątpliwości masz dwie i wymieniłeś je od myślników. Dziewczyna byłaby tylko nowym, zdaje się stabilizującym, składnikiem układu. Tylko nie skrzywdź jej, jeśli się na niego zdecydujesz. Pieniądze rzeczywiście same nic nie znaczą. A jednak żyjesz po to, aby się dorobić. Więc chyba jednak dużo dla Ciebie znaczą same w sobie. Dla mnie ma znaczenie to, co mogę za nie kupić, a nie one same w sobie, ale ja się mało znam na pieniądzach. Za mało, niestety. Ta osoba o sobie przypomniała, ale to Ty dałeś przyzwolenie, by Ci zakończyła spokój, wdając się z nią w rozmowę i spotykając. Przecież sama wiadomość od niej nie mogła aż tak go zaburzyć. Kwestia na co jeszcze dasz przyzwolenie. Gdy od kogoś się uzależniasz jako ta słabsza strona, dajesz tej osobie przyzwolenie na więcej, niż będzie przedstawione w układzie. Zresztą przecież sam wiesz, że będzie toksycznie, jeśli w to wejdziesz.
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Chcesz być męska prostytutka to sobie nią bądź
![]() Co ludzi z forum maja ci doradzic. Wyjdziesz zle na tym i będziesz miec zale ![]() Możesz zaprzeczać ale prawdy nie oszukasz i tyle. Nie wiem po co wspominasz o dziewczynie skoro robisz co chcesz. Jej sie doradź a nie nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Dziękuję za takiego partnera biznesowego, w dodatku w śliskich interesach. Lubisz w razie czego oglądać świat w kratkę, ok. Pudło też dla ludzi. Tylko nie wiem, czy Twoja obecna partnerka będzie Ci wysyłać paczki, bo ja na jej miejscu bym nie wysyłała.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Skoro masz pieniądze i to duże, to jakie ciuła złotówki jak dziad? Przecież zarabiasz o wiele więcej niż przeciętnie ludzie w Polsce, robisz interesy itd. to o co Ci chodzi? Masz jakiś limit czy zafiksowałeś się na forsie i nigdy Ci nie będzie dość? Do grobu weźmiesz te nieruchomości? Serio jesteś jak prostytutka, strasznie to żałosne i kompletnie odbiega od wizerunku, jaki tu próbujesz wykreować. Rozumiem kiedy ktoś jest w trudnej sytuacji, ale tak się poniżać kiedy nie ma realnej potrzeby, bo Ci ktoś zamachał dolarami przed oczami, a Tobie ślina pociekła, to dla mnie szok. Gdybym była J, nie miałabym do Ciebie za grosz szacunku gdybyś się zgodził, śmiałabym się z Ciebie za plecami jaki jesteś prosty. Masz jakąś godność, czy tylko odpowiednią cenę liczoną w nieruchomościach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Poinformuj dziewczynę, że żyjecie od dziś w otwartym związku i każdy może sobie pukać się z kim chce. Jak się zgodzi, to droga wolna do zdobywania majątku przez łóżko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym się tam nie prostytuowała będąc w udanym związku, bo mi szkoda by było związku w razie czego. No ale to sam musisz ocenić, czy Twoja dziewczyna działaczka jest warta odmówienia takiej okazji zarobku. Wiesz ile zarobisz i jak bardzo Ci na niej zależy. Ja ci nie powróżę. Tak naprawdę sprawa sprowadza się do prostej kalkulacji - ile musiałbyś zarobić, żeby było warto stracić dziewczynę i jakie masz szanse tyle na tym zarobić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem za bardzo tutaj wszyscy ekscytują się ewentualną krzywdą tej dziewczyny. O ile nie jest ona jakims półgłówkiem i rozmawia z Edanem to mniej więcej wie jakich numerów może się po nim spodziewać. Powiem więcej, zapewne wyznaje te same wartości wiec spłynie to po niej jak po kaczce.
Mi tam podoba się wizja Edana jako Demi Moore XXI wieku tak więc do dzieła ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Powiedz J., że pogadałeś o dealu ze swoją partnerką (no nie mogłeś się powstrzymać!) i ona wyraża zgodę na propozycję seksu za promocję na rynku nieruchomości. Że nie ma najmniejszego problemu! Że to wspaniały pomysł! Jeszcze kanapki dowiezie po ...
Założę się, że magia wizji seksu w ukryciu przed mężem opadnie. No i wgl seks za zniżki brzmi słabo i pewnie taki będzie. To już nie będzie to samo co wcześniej. A babka dodatkowo będzie mieć Autora za nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() * po promocji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a Czas edycji: 2020-06-14 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
A jak przyszedł rak to wziął z sobą jedno ubranie i kilka desek. Edan, uporządkuj priorytety.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Co za bzdury.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
Jaka kochanie twoja cena, wolisz w dolarach czy wolisz w pln
![]() Edan: wolę mieszkanie w promocji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87927528]Jaka kochanie twoja cena, wolisz w dolarach czy wolisz w pln
![]() Edan: wolę mieszkanie w promocji ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
Błędna diagnoza. Nie chodzi o emocje ani o racjonalizowanie chęci bycia częścią toksycznego środowiska.
Jak pisałem, gdyby nie ciekawa opcja skorzystania finansowo, to bym J. pogonił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Nie ma drugiego dna. Wszystko jest bardzo proste i logiczne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
uparta chmura
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;87927528]Jaka kochanie twoja cena, wolisz w dolarach czy wolisz w pln
![]() Edan: wolę mieszkanie w promocji ![]() Mija rok, może dwa i poznajesz prawdę, brzydkie staje się to, co było ładne. (mam bardzo dziwne wspomnienia co do tej piosenki) Obstawiam licytacje komornicze.
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Seks za korzysci majatkowe Moim zdaniem skoro zalozyles temat na forum to znaczy że coś Ci zgrzyta w tym wszystkim to jest twoja intuicja która mowi ci że na tym układzie możesz się przejechać (toksyk,ewentualna chęć zemsty z jej strony itp ) Zrobisz sobie problem nie pieniądze Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2020-06-14 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.