Co myślicie? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-06-25, 14:00   #31
ihni1234
Raczkowanie

Dot.: Co myślicie?

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Bez sensu. Czyli z tego wynika, że nie masz tak naprawdę czasu na znajomość z kimś. Przemyśl sobie to serio. Nikt raczej nie będzie czekał po 2-3 tygodnie na kolejne spotkanie.
W zwiazku z wyborami mialam tyle pracy. Teraz bede pracowala 8-16

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ihni1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-25, 23:28   #32
alicjaross
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dwight_Schrute Pokaż wiadomość
Jak nie jest księciem z bajki i nie traktuje jak księżniczkę, to wiadomo, że jest do odstrzału.
Przecież nie ma prawa być zmęczony. Prawdziwy mężczyzna wie, że jego priorytetem powinna być kobieta z którą był na jednym spotkaniu.
To chyba indywidualna kwestia. Mi na pierwszym spotkaniu facet powiedzial, ze mielibyśmy ładne dzieci, następnego dnia padał deszcz, to chciał po mnie przyjechać po pracy, żebym komunikacją miejską nie wracała

alicjaross jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-26, 09:01   #33
Dwight_Schrute
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alicjaross Pokaż wiadomość
To chyba indywidualna kwestia. Mi na pierwszym spotkaniu facet powiedzial, ze mielibyśmy ładne dzieci, następnego dnia padał deszcz, to chciał po mnie przyjechać po pracy, żebym komunikacją miejską nie wracała

To włącz mózg, bo to normalne nie jest. Bardzo możliwe, że idziesz w łapki toksycznego gościa. "Mielibyśmy ładne dzieci". Błagam...
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-26, 09:15   #34
sublips
Zakorzenienie

No bez przesady, jak randkowicz się nie odzywa, to wtedy mu się raczej nie podobasz, ale że jest zmęczony/ ma zakwasy/ coś mu wypadło? Każdemu może coś wypaść, więc nie wiem skąd wniosek, że mu od razu nie zależy. Zresztą kurczę, na czym ma mu zależeć, skoro się dopiero co poznaliście?

A i ja pracowałam 12 godzin, to spokojnie mogłam się spotkać; wystarczy się ogarnąć w łazience, lekko odświeżyć i można skoczyć na drinka/ herbatę.
Cytat:
Napisane przez alicjaross Pokaż wiadomość

Mnie kiedyś facet dał prezent, który był powiązany z moim ówczesnym ulubionym serialem (który obejrzał przed randką specjalnie dla mnie), dał mi ręcznie zrobiony prezent, który wymagał kilkugodzinnej pracy, a jak jechałam od niego do koleżanek, to odwoził mnie pod same drzwi tramwajem (auto miał w innym mieście).
Miałam ochotę uciekać.

Mimo wszystko nie stawiałabym go jako wzór, bo to było bardzo, bardzo creepy, a poza tym niezdrowe jest aż takie zaangażowanie się w relację na samym początku. Nienawidzę takiego przytłoczenia, presji, a na tekst o dzieciach to drugiej randki by ze mną nie było.

Edytowane przez sublips
Czas edycji: 2020-06-26 o 09:17
sublips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-26, 09:58   #35
Dwight_Schrute
BAN stały

"-Będziemy mieli ładnie dzieci"... Powiedział zatrzaskując drzwi piwnicy.
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-26, 15:37   #36
alicjaross
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dwight_Schrute Pokaż wiadomość
To włącz mózg, bo to normalne nie jest. Bardzo możliwe, że idziesz w łapki toksycznego gościa. "Mielibyśmy ładne dzieci". Błagam...
Dla mnie to też było własnie dziwne i creepy

alicjaross jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-06-27, 08:04   #37
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Przecież chyba nie może dzień w dzień pracować 12 godzin. Po takiej zmianie mój kolega ma 24 godziny wolnego.
Jeśli nie podał ci nowego terminu, to masz go z głowy, bo z tą pracą to jakaś ściema.
Ja tak pracowałam nie raz. Tylko ja 12 - 24.

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
To może być słomiany zapał, który szybko osłabł. Czemu go nie zapytasz "ok, rozumiem, w takim razie na kiedy się umawiamy? ". Plus powiedziałabym wprost, że skoro odwołuje, to powinien zaproponować inny termin. Zaproponuje - fajnie, może po prostu się zapomniał, zacznie robić uniki - daj sobie siana od razu.
Tak samo bym zrobiła.

Bo ok, może dziwić, że on nie ma siły, zwłaszcza jeśli potem nie będzie okazji sie spotkać. Zafascynowany człowuek znajdzie siłę.

Ale z drugiej strony to tak się czasem po prostu zdarza, że człowiek nie ma absolutnie siły na wyjście z domu.

Wiec to taka bardzo niejasna sytuacja. Najlepiej od razu dopytać i wiedzieć, na czym się stoi.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości