![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Co myślicie?
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
No bez przesady, jak randkowicz się nie odzywa, to wtedy mu się raczej nie podobasz, ale że jest zmęczony/ ma zakwasy/ coś mu wypadło? Każdemu może coś wypaść, więc nie wiem skąd wniosek, że mu od razu nie zależy. Zresztą kurczę, na czym ma mu zależeć, skoro się dopiero co poznaliście?
A i ja pracowałam 12 godzin, to spokojnie mogłam się spotkać; wystarczy się ogarnąć w łazience, lekko odświeżyć i można skoczyć na drinka/ herbatę. Cytat:
Miałam ochotę uciekać. Mimo wszystko nie stawiałabym go jako wzór, bo to było bardzo, bardzo creepy, a poza tym niezdrowe jest aż takie zaangażowanie się w relację na samym początku. Nienawidzę takiego przytłoczenia, presji, a na tekst o dzieciach to drugiej randki by ze mną nie było. Edytowane przez sublips Czas edycji: 2020-06-26 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
"-Będziemy mieli ładnie dzieci"... Powiedział zatrzaskując drzwi piwnicy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Bo ok, może dziwić, że on nie ma siły, zwłaszcza jeśli potem nie będzie okazji sie spotkać. Zafascynowany człowuek znajdzie siłę. Ale z drugiej strony to tak się czasem po prostu zdarza, że człowiek nie ma absolutnie siły na wyjście z domu. Wiec to taka bardzo niejasna sytuacja. Najlepiej od razu dopytać i wiedzieć, na czym się stoi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.