![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak poradzić Sobie z zdradą emocjonalną?
Cytat:
Musze sie z tym zgodzic. Serio, dziewczyno, zachowujesz sie tak, jakbys Ty go zdradzila. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
mam wrażenie, że jeszcze trochę i pojawią się tematy "polećcie terapeutę, który pozwoli mi zrozumieć i zaakceptować fakt, że mąż bzyka sąsiadkę"
istnieje pewien poziom pogardy dla partnera, który trudno zaakceptować i powyższy tekst go całkowicie realizuje, jest sam w sobie gorszy niż całe zachowanie, które ma usprawiedliwiać i niesie za sobą jasne przesłanie - brak chęci zmiany i wymuszenie akceptacji pod płaszczykiem - innego nie znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Wyłapujecie pojedyńcze słowa wyrwane z kontekstu i komentujecie. Po co? ..
Czytacie to co napisałam A nie znacie całej historii. I nie rozumiem porównywania roku do 25 lat. No k*rwa. Jesteście psychologami czy jak? Moja notka nie ma w tytule -czy mam być z nim czy nie. Tylko jak sobie poradzić z emocjami xd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję, że pomogłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
[1=853a0c023c8a9e5f803a016 f611fdc89ff0c353a_61296e9 1a3ed2;88003237]mam wrażenie, że jeszcze trochę i pojawią się tematy "polećcie terapeutę, który pozwoli mi zrozumieć i zaakceptować fakt, że mąż bzyka sąsiadkę"
istnieje pewien poziom pogardy dla partnera, który trudno zaakceptować i powyższy tekst go całkowicie realizuje, jest sam w sobie gorszy niż całe zachowanie, które ma usprawiedliwiać i niesie za sobą jasne przesłanie - brak chęci zmiany i wymuszenie akceptacji pod płaszczykiem - innego nie znajdziesz[/QUOTE]W sedno. Cóż, niektorzy się nie szanują i akceptują takie akcje w związkach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Eternal rebel
|
Popieram, co napisała Xfrida, w samo sedno.
Cytat:
![]()
In a society that profits from self-doubt... loving yourself is an act of rebellion. Edytowane przez LhunLai Czas edycji: 2020-07-16 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laska. Przychodzisz do mnie pobita przez męża i pytasz, jaką maścią posmarować, żeby siniaków nie było widać... I się dziwisz, że zamiast radośnie polecić ci okłady, to ci radzę rozwód. ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
A pytalas sie swojej mamy ,siostry czy przyjaciolki co one myślą o tej sytuacji?
Czy radziły co psychoterapie? Czy Twoi rodzice są udanym małżeństwem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dziewczyny,
proszę o spokojniejszą dyskusję. Autorkę także
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.