![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ile czasu spędzacie w pracy?
Etat 8h, brak nadgodzin, dojazd od 20-45 min w jedna strone (zalezy od korkow/deszczu). Podczas roku szkolnego jest to raczej 45 min w jedna strone. Pracuje w biurze, normalnie od maja, HO trwał tylko 1.5 miesiaca. Czasem łapie zleceniowki i w tym roku rozpoczynam kolejne studia zaoczne
![]() Wolałabym pracowac jeden dzien mniej albo 6 godzin dziennie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Pracuje 7.5h dziennie, plus 1h przerwa na lunch. Dojazd zajmuje mi 10 minut, ale od marca pracuje z domu. Praca w logistyce bywa stresujaca i zdarza mi sie czasami o niej myslec po godzinach. W przyszlosci, chcialabym znalezc cos mniej stresujacego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Pracuję ok 8 godzin dziennie ale jest to wyczerpująca praca umysłowa. W soboty dodatkowo 2-3 godziny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
8h plus 2h na dojazd. Do tej pory to była dla mnie straszna starta czasu ale odkąd zaczęłam jeździć rowerem (wychodzi tyle samo czasu co komunikacja) doceniłam to. Jest to dla mnie idealny trening bo na jeżdżenie na siłownie po tych 10h zawsze było mi szkoda czasu. Boję się co będzie zimą - będzie mi brakowało tego roweru ale postaram się jeździć jak najdłużej i po zimie na pewno do tego wrócę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Winter is coming
|
Standardowo 7 godzin, dojście piechotą 15 minut, dojazd 5. Czasem muszę zostać dłużej, pracuję też często w soboty, ale tak 1-3 godziny, więc nie jest to męczące. Kilka lat dojeżdżałam 30 km w jedną stronę i cieszę się, że mam teraz pracę na miejscu. Home office nie wchodzi u mnie w grę
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
12h w jednej i 8h w drugiej. Razem wychodzi 1,5 etatu. Dojazd do pierwszej 10 minut, a do drugiej 30 min.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Keket Czas edycji: 2020-09-12 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Pracuję standardowe 8h. Przy pracy zdalnej wydaje mi się to spoko czas. Natomiast przy dojeździe 45 minut już nie bardzo. Potrzebuję dużo snu i ważny jest dla mnie czas z rodziną.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
teoretycznie 8 h. W praktyce od 8 do 10. Nadgodziny mogę odebrać innego dnia, więc dramatu nie ma. Dojazd - godzina w jedną i godzina w drugą stronę. Od marca jestem na HO i odzyskałam sporo czasu na życie. Jak skończę pracę, to już o niej nie myślę. Mózg mi się fajnie zaprogramował: wyłączenie monitorów=jestem w domu, jak widzę służbowy pulpit na ekranie komputera to czuję się jak w pracy. Kocham HO, choć nie mam możliwości rozłożenia sobie pracy wg własnych potrzeb. Muszę być dostępna i w pełni zaangażowana w określonych godzinach, żeby obsłużyć wszystkie spływające dyspozycje+od tempa mojej pracy zależy praca innych.
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
za duzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
10h plus dojazd około 1h-1,5h w jedną stronę. Średnio 4x w tygodniu. 3 dni w tygodniu mam zazwyczaj wolne. Wychodzę o 8:45 do pracy. Maksymalnie o 21:15 jestem w domu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dojazd do pracy zajmuje mi jakieś 10 minut rowerem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
W teorii 8 h na etacie. W praktyce 9, czasem dłużej, zwłaszcza teraz przy pracy zdalnej kiedy w każdej chwili mogę podejść do komputera jednocześnie nie spiesząc się do domu, żeby ominąć korki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
W teorii 8 h, w praktyce kolo 10, z dojazdem 12...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
8h w teorii i praktyce. Przed pandemia dojazd 30-40 minut, teraz praca zdalna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ok 28 tygodniowo. Własna DG.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.