|
|
#31 |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Uparty facet
To ten sam facet, który zmywa i sprząta w domu rodzinnym, nie bacząc na twoją dezaprobatę?
|
|
|
|
|
#32 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- A prosił cię o radę,? ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Mój ma prawo kupić tylko to, czego zechcę, a nie to, czego on dla mnie chce. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Straszne. Ja bym na Twoim miejscu, Autorko, zastanowiła się , czy chcę być z takim kimś w związku. Nie nauczysz starego konia nowych sztuczek. Skoro ma już 22 lata, nie zacznie się nagle myć i używać kosmetyków, tak został wychowany i taki zostanie. A wręcz, będzie coraz gorzej. Bo z wiekiem i z biegiem czasu w związku ludzie czasem przestają się starać, odpuszczają sobie różne rzeczy. Zwłaszcza, jak przybywa im obowiązków, pracy, odpowiedzialności.
Lepiej nie będzie. I żadne Twoje sugestie na nic się nie zdadzą. |
|
|
|
|
#34 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
22-letni facet to nie plastelina, juz go nie uksztaltujesz skoro podstawy typu prawidlowa postawa i uzywanie dezodorantow nie wchodza u niego w gre. Nie przeszkadzaly Ci te rzeczy na samym poczatku? Facet bedzie Cie teraz postrzegal jako jeczybule.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#39 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Trolluje tu na całego. W czerwcu niby rozstała się po 3 latach z facetem. W sierpniu narzekała, że jest z facetem 3 lata, a on woli pomagać rodzicom, niż spędzać z nią czas, a teraz znowu coś. ![]() Szkoda sobie nią głowę zawracać. |
|
|
|
|
|
#40 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli wybrałaś sobie pokrakę śmierdziela, to i masz. Częste subtelne "doradzanie" naprawdę boli. A jakby tak partner cały czas, dzień w dzień powtarzał: - "masz tak ładne nogi, powinnaś chodzić tylko w szpilkach. Oczywiście zimą również, a nie trapery. Do tego sukienkę / spódnicę, a nie spodnie oraz płaszcz, a nie grubą, zimową kurtkę, bo lepiej zmarznąć i ładnie wyglądać niż czuć się komfortowo i ciepło", - "twoje słodkie perfumy są ok, ale powinnaś używać te korzenne co ci kupiłem, są takie zmysłowe, to nic, że cię duszą", - "może i masz zadbane, ładne, mocne paznokcie, ale mi się podobają tylko pomalowane", - "znajoma kuzynki mojej siostry, w tym roku znowu farbowała włosy, taki piękny, ognisty rudy, a u ciebie kolejny rok mysie włosy", - "jeśli się nie pomalujesz / nie opalisz, masz twarz bez wyrazu", - "masz szczupłą sylwetkę i widzę jak męczysz się z odstającym brzuchem, wiem, że dopiero 2 miesiące ćwiczysz, ale szybciej byłoby gdybyś poszła na operację". Fajnie, prawda? Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
Femme fatale
|
Cytat:
Cytat:
Tak samo gdyby był otyły/miał nadwagę i jego kg nie byłyby kwestią żadnej choroby (nie chciałby schudnąć, zacząć ćwiczyć) to też byłby to jego wybór. Nie rozumiem oburzenia, a tym bardziej nie rozumiem dlaczego chcesz go na siłę zmieniać. Nie, on Ci nie robi na złość. On po prostu wychodzi na to, że taki jest, ma taki styl życia/bycia o czym wspominam wyżej. Nie wiem po co doszukujesz się interpretacji, której nie ma. Sama sobie pewne fakty odnośnie swojego faceta nadinterpretujesz i tyle. Może on tak chce? Najwyżej będzie miał krzywy kręgosłup. A Ty mu jeszcze mówisz jak ma żyć. Nie wiem czy chcesz go pouczać czy wychowywać... Na wychowanie to nie odpowiedni czas, on od tego miał rodziców, a szczególnie zapewne matkę. To dorosły facet więc nie mów mu z łaski swojej jak ma żyć, sam zadecyduje i sam podejmie decyzje, a Ty znów masz problem, że wg Ciebie, on jest uparty. On wg mnie robi co chce i ma do tego poniekąd prawo.
1. Lepiej być nielubianą za to, kim jesteś niż być kochaną za to kim nie jesteś. 2. Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają. Edytowane przez MsN Czas edycji: 2020-09-17 o 19:53 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.