2021-02-11, 16:43
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Skąd wiedzieć, czy to koniec uczucia? Kiedy odejść, a kiedy dać sobie czas?
Cytat:
Napisane przez LonleyPaladin
Poczytaj sobie inne komentarze tej osoby. Jakie ma wymagania i podejście do życia.
|
W tym wątku jest jeden komentarz tej osoby i nie zamierzam odnosić się do żadnych innych.
Cytat:
|
Co to znaczy że ciebie partner "wkurza"? Ja rozumiem sytuacje że ludzie się rozstają bo coś się zaczyna psuć, jedno wpada w alkoholizm, pojawia się przemoc.
|
To sformułowanie jest chyba doś samo-wyjaśniające. Naprawdę nie wiesz co to znaczy, że ktoś cię wkurza? Ja mam jednak większe wymagania niż brak alkoholizmu i przemocy.
Cytat:
|
Ale tutaj raczej chodzi o to że jeżeli ktokolwiek lepszy pojawi się na horyzoncie to go zmienić. Nie walczyć o związek, nie starać się tylko mieć rozszczeniowe wymagania. Wybacz ale nigdy bym nie pomyślał nawet żeby być z kimś kto wcześniej zmieniał partnerów jak rękawiczki. Bo taki człowiek jest dla mnie niepoważny i nie nadaje się do związku.
|
Ok, to nie bądź z kimś takim w związku. Te teksty o rękawiczkach już sobie sam dopisujesz, bo nic takiego nie padło. Chodzi o to, żeby nie zwracać sobie tyłka związkiem, w którym źle się czujesz.
|
|
|