![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Marzenax: Super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc: powodzenia! Napisz tu czasem co i jak, jak sie sprawy mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie mało romantyczne,nie chciałabym poznac w ten sposób faceta swojego zycia,jak dla mnie to cos podobnego do ogłoszeń matrymonialnych
![]()
#33 |
Zadomowienie
|
odważne jesteście ... ja chyba bałabym się , że trafię na jakiegoś oszusta albo jeszcze gorzej .... ale życzę powodzenia w nowych znajomościach ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Ja poznałam jednego bardzo fajnego faceta na internecie, który teraz jest moim dobrym kumplem
![]() ![]() Jednak chcę też ostrzec z takim "poznawaniem facetów" przez internet. Jakiś czas temu napisał do mnie jeden chłopak na GG. Bardzo dobrze nam się rozmawiało, gadaliśmy co raz częściej i częściej. Ja, jak to często w takich sytuacjach bywa, zaczęłam sobie wyobrażać go jako niesamowitego przystojniaka, zaczełam planować wspólna przyszłość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego radzę na takie kontakty uważać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Umówilam się kiedyś (albo jeszcze dawniej
![]() ![]() Przeżycie traumatyczne ![]()
#37 |
Raczkowanie
|
Co do tego czy Łukasz jest oszustem bałam się trochę przed spotkaniem.Pisałam już że mogłam sprawdzić pewne jego dane w bazie danych w pracy
![]() Dziewczyny nie namawiam was do spotkań z facetami z neta, ale nie bądźcie takie podejrzliwe. I zawsze się zabezpieczcie: niech ktoś bliski wie gdzie i z kim jesteście, spotkajcie się w dzień i w miejscu publicznym. Życzę wam tak samo udanych spotkań jak ja miałam i miejmy nadzieję, że to nie będzie pierwsze i ostatnie spotkanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Marzena. ja również Ci zyczę by nie było to pierwsze i ostatnie spotkanie !
![]() i ja swoich spotkań netowych na szczęscie nigdy nie żałowałam. i nie żałuję.
#39 |
Przyczajenie
|
hmmm....internet ma wiele zalet i wad......szczerze mówiąc miałam do czynienia i z jedymi i drugimi.......był czas ze godzinami przesiadywałam na czatach .......wtedy włąsnie poznałam pewnego chłopaka, który wydał mi się na tyle interesujacy ze postanowiłam się z nim spotkać.....ogólnie scena jak z filmu hehehhe...ale to co działo się póżniej niestety nie odzwierciedlało tego co pisał wczesniej.....wyrażnie chodziło mu tylko o jedno.....pogrywał sobie ze mną...i jak się potem okazało okłamywał mnie i oszukiwał.....zerwałam z nim kontakt choć to nie było wcale łatwe......postanowiłam całkowicie zaprzestać korzystania a czatów itp...oczywiscie tak się nie stało....i miełam jeszcze jedna nieprzyjemną stuację...historią której już nie będe Was zanudzać.........ale..10 msc temu...moja kolezanka dała mi numer gg penwgo chłopaka ktorego poznała przez internet ...nie widzieli się......a że mi się nudziło w sobotni wieczór...postanowłam ze coś do niego napisze......i tak włąsnie zaczęła sie moja znajomośc z facetem kkróry jest teraz dla mnie wszytkim........i powiem więcej....jest dla mnie tym wąłsnie jedym na którego czekałam.....pikanterii dodawał fakt....iz on mieszka wAngli...przyjechał na spotkanie ze mną.....i odrazu coś między nami zaiskrzyło...miałam wielkie szczęście....obecnie mieszkamy razem...zdecydowałam sie do niego przyjechać..i jestesmy naprawde bardzooooooooo szczęśliwa para......mysle..ze nie ma reguły na miłośc.....jeśli coś komuś jest pisane.....to w zaden spoónb teo ni zmieni......obawy sa zawsze...ale może czasem warto zaryzykować.....zeby nie zaprzepaścić sowjego szczęcia......ja zaryzykowałam .......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Marisa: kolejna której los spłatał figla. Jestem pod wrażniem tego że przyjechał do ciebie aż stamtąd. I opłacało się. Super historia. Twoja historia. Wasza. Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
wiesz Skimos.....w zyciu nie pomyślałabym ze właśnie przez internet spotkam mojego faceta......ale widać tak miało być.....cieszę się ze mogę zaliczyć sie do grona tych wszytkich szczęsliwych dziewczyn które mają TZ z "internetu'.......tro chę to nieelegancko brzmi....ale spójrzmy prawdzie w oczy....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ja tak szczerze mówiąc chciałabym poznać tego jedynego w jakis taki bardziej tradycyny sposób. Chociaż zdanie: "poznaliśmy sie na dyskotece" jakoś super-romantycznie nie brzmi...W sumie nie liczy się to w jaki sposób ludzie się poznają, ale jaki związek tworzą, prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
To ja też dorzucę: znajomy rodziców miał przez długi czas dziewczynę, w końcu się rozstali. Potem on poznał inną dziewczynę właśnie przez Internet, pobrali się i chyba ciągle są razem. Także nic nie jest regułą.
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
dwa kata temu poznalam na necie pewnego faceta. okazalo sie ze mieszka w sasiednim miescie. na poczatku rozmawialismy ze soba normalnie ale w pewnym momencie zaczelismy flirtowac. no i oczywiscie doszlo do spotkania w realu.on przyjechal do mnie i spedzilismy ze soba dwie godziny. bylo wspaniale.pare tygodni pozniej zdecydowalam sie go odwiedzic. tym razem spedzilismy ze soba caly dzien. on byl uroczy zachowywal sie jak gentelman, prawil komplementy i w ogole. zazwyczaj nie lapie sie na takie teksty i zachowanie ale on okropnie mi sie podobal,mial cos TAKIEGO w sobie ze nie moglam przestac o nim myslec. no ispotykalismy sie coraz czesciej raz on przyjezdzal do mnie raz ja jechalam do niego. doszlo nawet do tego ze byl ze mna na urodzinach mojej(jak wtedy mi sie wydawalo przyjaciolki).impreza byla zaplanowana tak ze mala trwac do rana.bylo przacudownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie teraz pisze z jedyn facetem piszemy dopiero trzy dni ale zobaczymy co z tego bedzie czas pokaze zawsze mam na poczatku okropny dystans do tej osoby po drugiej stronie
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ja właśnie w podobny sposób do Marzenax poznałam swojego męża 4 lata temu ... oj działo się wtedy działo .... a teraz jesteśmy już roczek po ślubie i razem planujemy naszą wspólną wspaniałą przyszłość ![]() Nie koniecznie każdy facet na czacie to oszust - mój okazał się moim ideałem ![]() Pozdrawiam i życzę udanych czatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Wiele osob kiedys mowiło ze najczesciej poznaje swoje polowki na dyskotekach (gdy internet nie byl jeszcze tak dostepny dla wszystkich)
Teraz natomiast słysze opinie, ze wola miec chlopaka/dziewczyne z netu z ktora rozmawiaja na gg czy czacie od kogos poznanego w dyskotece ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ja mam dobrych 2 netowych kumpli rozmawiamy od ponad 2 lat.bylego TZ-ta tez poznalam w necie po paru miesiacach pisania spotkalismy sie. A z pierwszym kolega spotkalam sie zdaje po roku pisania.Nie widze w tym nic zlego ,a jesli ktos nie ma innej mozliwosci ta jest bardzo dobra.Oczywiscie trzeba tylko umiejetnie wybierac rozmowcow.Mnie juz sie znudzilo i nie zawieram znajmosci ani na czacie ani na randkach ,ludzie jacys tacy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Ja też poznałam faceta przez internet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Ja poznalam przez internet mojego obecnego meza
![]()
Pozdrowionka Edytowane przez redpanda Czas edycji: 2006-10-30 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
to tak jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
No tak,spójrz wyżej,wszystko opisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Podpisuje sie jako następna szczęśliwa, która poznala swojego TZ na internecie. Dzis mijają dwa miesiące jak jesteśmy razem i jestem pewna, ze jeszcze wiele takich miesięy będzie.
Tak wieć Marzenko nie miej obaw tylko się spotkaj i przekonaj ![]()
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrowionka Edytowane przez redpanda Czas edycji: 2006-10-30 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
byłam rok z facetem z neta i powiem tylko to - STRATA CZASU, ale zależy jak leży , bo wiele tu osób jak czytam któe są d\szczęsliwe z netowcami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Zawsze mozna trafic na nieodpowiedniego faceta nie ma znaczenia gdzie go poznasz czy na internecie czy na imprezie czy gdziekolwiek indziej.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.