![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Co byś zrobił/a?
Nie balybyscie sie farmakologii w tym kierunku? Czy zabiegu
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Protesty na ten temat byly burzliwe . Chociaz ja sama szanuje kazda decyzje jaka drugi czlowiek podejmie, nigdy nie wiadomo po ktorej stronie sie znajdziemy. Dziecko z tym panem bedzie ciezkim chlebem... robi ze mnie na odleglosc wariatke, ze on chce dobrze a ja nie doceniam. Juz mi lzej ale i tak osychicznie ciezko, ze nikt we mnie wejsc nie moze zeby zobaczyc jakie zycie z nim bylo ciezkie i meczace |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Ciężko mi o tym pisać jako, że sama jestem matką malutkiego dziecka, ale w Twoim przypadku naprawdę mocno zastanowiłabym się nad tą ciążą.
Od ludzi pokroju gościa, którego opisałaś, trzyma się jak najdalej, a nie wchodzi z nimi w poważne zobowiązania typu posiadanie potomstwa. Moim zdaniem nie warto, tym bardziej, że dziecko jest Bogu ducha winne i narażanie go taką patologię jest co najmniej mało poważne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
W którym tygodniu ciąży jesteś?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Zaczelam 5
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Usta a facet!!
Hej, mam do was pytanie. Od początku związku z partnerem komunikowałam, że co pare miesięcy (nieregularnie) 0,5 ml.kwasu ląduje w moich ustach. Nie jest to dużo.. partner nic nie gadał. Chcę na urodziny powiększyć sobie lekko wargę dolną i na tym koniec. Górna jest większa. Po to takie zabiegi są, zrobił awanturę, że nie będę robić, że mam zapomnieć. Jaki przykład dam dziecku, że zrobie sobie jak z nim nie bede. Klotnia trwa do dzisiejszgo dnia, moraly typu "jaki przyklad dla dziecka" . Nie chce myslec jak dzialaja faceci ktorych dziewczyny sa w calosci zrobione.. czy ma racje moj facet mowiac mi, ze chora jestem? Powiedzialam mu, ze sobie zrobie a on ze w zwiazku sa kompromisy i nikt nie robi to co chce. Nie wiem czy dobrze robie.. poradzil sie juz kolezanki i wyszlo, ze ja nie ide na kompromisy.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Dot.: Usta a facet!!
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jaki przykład dla dziecka ![]() Po pierwsze to w ogóle nie musi dziecko wiedzieć, to jedno, a po drugie, bywa że dziecko też potrzebuje korekty. Poza tym, jak wchodził z tobą w związek to podobałaś mu się z ustami zrobionymi, wiedział ze nie są naturalne, a teraz drama o jakichś przykładach dla dzieci ![]()
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Zasugerowal, ze chce byc pusta jak inne co sobie "to robia". Dokladnie, nie chce kaczego dziubka.. a musze sie plaszczyc zeby mi pozwolil
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie masz problem.
![]() |
#41 |
Jadowita Żmija
|
Haha dokladnie. Laskawca.
Plaszcz sie dalej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#42 |
BAN stały
|
Zarzucil mi, ze bede wtedy pusta jak inne "szczepace sie".. faktycznie, przez chwile sobie pomyslalam, ze mnie tez takim podejsciem obraza. Nie chce kaczego dziubka, mowi, ze mam sie wychowaniem zajac a nie glupotami bo dziecko najwazniejsze. Sam na konsole polowe wyplaty wydal, a co do dziecka nie mam sobie do zarzucenia zeby bylo pomijane w tym wszystkim. Dziecko jest jak karta przetargowa, albo bylo ze nie ma kasy na wozek za 700.. bo on bogatego nie bedzie udawal, gdzie ja sama chcialam wylozyc. To sie uniosl, ze razem podejmiemy decyzje. Wozki i drozsze kupuja. Nie umiem juz z wlasnym pratnerem rozmawiac.. zabranianie mi takiego czegos scielo mnie z nog..
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Jadowita Żmija
|
Ok trollisko
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#44 |
BAN stały
|
Jak to zrobie to bedzie masakra. Nie wiem czy moge sama juz o sobie decyzdowac, czy zwiazek mnie z tgo wykresla
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Problem w tym, ze nie. Faceci sie coraz bardziej posuwaja do dziwnych czynow. I jest to patologiczne, dziwne i rodzi sie niedowierzanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpowiem ci, jak to załatwić. Idziesz, robisz co chcesz, a jak partnerowi się nie podoba, to raczej wie, gdzie są drzwi.
![]() |
#49 |
Lady in red.
|
Z własnym ciałem sobie można robić co się chce i nikt nie może zabraniać ani nie ma nic do pozwalania.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#50 |
Konto usunięte
|
a po co ty wogole o tym z nim dyskutujesz
zarabiasz -wydajesz ja poprostu informuje meza ze ide po pracy zrobic sobie jakis zabieg zeby sie nie martwil gdzie jestem i nie ma wogole dyskusji na ten temat bo to moje cialo i ja sobie robie co chce jak mu by nie odpowiadalo jak wygladam to zawsze moze mnie zostawic przeciez nie ma przymusu siedzenia ze mna ja rowniez nie nakazuje czy zakazuje mezowi jak ma wygladac co ubierac czy ma sie ogolic czy nie albo jakie majtki ma nosic uznaje wolnosc w takich kwestiach twoj zwiazek jest conajmniej dziwny |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Tez to zauwazylam. Mi sie wlosy na klacie nie podobaja, on je ma. I co mam zrobic? Wazne ze on sie dobrze ze soba czuje. Pieniadze swoje przeznaczam na swoje zachcianki, nie rujnuje to naszego domowego budzetu. On chce podobno dobrze, wychodze na gowniare ktora nie chce dojsc do kompromisu.. strasznie mnie to bodlo, poczulam sie jak wlasnosc. Co mnie przyznam sie wam niezmiernie zirytowalo, spokojnie powiedzialam, ze to moje cialo i uslyszalam, ze nie moja sprawa tylko bo w zwiazku jestem. Zrobie sobie.. ja mu niczego nie bronie a twoje relacje z mezem sa zdrowe. I nie musisz sie przejmowac, ze ktos nad glowa doroslej kobiecie nakazuje. Conjamniej smieszne jak i tragiczne. Ze czytam cytuje "chore fora" jeszcze przelkne ale tego, ze nie moge zrobic z cialem czego chce NIE. Najwyzej mnie zostawi, jak kocha to bedzie sie cieszyl moim szczeciem.
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Nie wiem o kim mówisz. Było to moje konto ale oddałam siostrze. Czytam jedynie anonimowo, ta sytuacja mnie zmusila do napisania i moze upokorzenia siebie. Nikt z otoczenia nie widzi nic zlego w jego zavhowaniu, facet DIE TROSZCZY I DOCENIA MNIE JAKA JESTEM |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Kolezanka wyzej mnie pomylila dlatego opisalam sytyacje. Ja w ciazy nie jestem, dziecko mam roczne. Mam 24 lata, partner. Wiem, ze ciaza rowna sie brak mozliwosci zabiegow, sama przez dluzszy okres nie robilam ust.
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
no coz wyszlo ze jednak jestes trollem i to bardzo kiepskim
pora na ban |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.