|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 40 kontra 20
Widziałam chyba 2 odcinki i wydaje mi się, że to jest strasznie nudne...
Tak, idea tego programu jest niedorzeczna. Wiem, że w USA istnieje coś takiego jak pojecie MILF czyli taka sexi babka, co mogłaby wiekowo być matką faceta. Ale tutaj takich nie ma. Ten młody koleś w ogóle się nie interesuje starszymi paniami i ja się nie dziwię, bo nie pasują do niego mentalnie ani wiekowo. Ale jakby wrzucili tam taką kobietę typu Heidi Klum, co ma lat 48, to jestem pewna, że i młodziak by się zainteresował :-D Podejrzewam, że ciężko było znaleźć na castingu takie kandydatki w wieku poniżej 50 lat a jednocześnie seksi, dbajace o siebie i wolne. Stąd w programie jest sporo starszych kandydatek ok. 50 lat, które już młodego nie mają szans zainteresowac, w Polsce to jest za duża różnica pokoleniowa, te Panie pamiętają jeszcze komunizm... Warto tu zaznaczyć, że Heidi Klum wyszła za mąż za gitarzystę Tokio Hotel, który ma lat 32 ;-) Także dużo kobiet, faceci mają zdecydowanie za duży wybór, dużo pań jest sporo starszych nawet od Kochanka, z kolei niektóre młodziutkie dziewczyny są tak infantylne, jakby dopiero wyszły ze szkoły Podział na super willę i camping zrobiony specjalnie, żeby nudno nie było, ale bez żadnego większego sensu. No dziwny program strasznie a kobiety traktowane jak towar dla dwóch "bogów greckich" no masakraaaa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
No, żeby jeszcze ci faceci faktycznie wyglądali jak greccy bogowie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 22:15 |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ta oblubienica Kochanka wydaje się bardzo wyrachowana, myślę, że wykalkulowała sobie, że bardziej opłaca jej się trzymać starych portek niż wdać się w rywalizację o młodego z innymi dziewczynami (zwłaszcza że on już sobie upatrzył Julkę ze sztucznym zadem, w ogóle co to była za gadka, że pewnie jak idzie po Warszawie to ją stado facetów musi zaczepiać
). A wiadomo, że żadna starsza nie ma tu szans z młodą, więc lepiej się trzymać Kochanka Sprytna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Ta nowa co weszła 31 lat jest 20 czy 40? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- W ogóle miałam tego nie oglądać, a trafiłam dzisiaj i ciekawość wygrała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Dla mnie stary dziad to tak 70+. Zawsze podobali mi się starsi ode mnie faceci, tak do 45-u lat, ale męża mam o 3 lata od siebie młodszego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Tak, dla mnie dyche starszy to już stary dziad, jak miałam 20 to 30 latek dla mnie był dziadem, jak będę miała 30 nie wyobrażam sobie związku z 40 latkiem, bo to też stary dziad i nie wzięłabym. Tylko co najwyżej rówieśnicy i to też po spełnieniu wielu innych warunków, np. wykształcenie, wysoki wzrost, finanse, musi być konformista itd.
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
No mi do 30 trochę jeszcze brakuje, a 40 latek to dla mnie ciasteczko
Nawet koło 50 może wyglądać bosko, ale z reguły to raczej aktorzy, nie prawdziwi faceci Więc ja, idąc do takiego programu, czekałabym na starszego przystojniaka, a tu taki kapeć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Ta Kinga strasznie zaparła się na Roberta, jestem w szoku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
O Jeżu Anaszpanie, poranny Kochanek to koszmar z dowcipów o lasce z klubu, której się rano nie poznaje
![]() Nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale tęsknię do męskich mordek z HP. Krystian, Simon, Marcin, to były wyjściowe mordki niezależnie od pory dnia. Przynajmniej miałam jakieś doznania estetyczne oglądając program. A obudzić się koło Kochanka nie życzyłabym sobie nawet będąc grubo od niego starsza
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oni tam doją wieczorami równo, więc poranki są ciężkie Wszystkie te laski, młode czy stare, opuchnięte z rana jak purchawki
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oglądam odcinek z nową. Według Patrycji ona jest przeciętna, jakby ze sklepu spożywczego. Bo Patrycja to taka piękna i wyjątkowa W żabce by mogła sprzedawać, tylko dziary na szyi jej brakuje Jak się tym pannom, młodym i starym, dobrze przyjrzeć, to chyba każda jedna ma doczepy włosów i bardzo, bardzo widać łączenia. Teraz obczajam je właśnie u tej najgrubszej młodej. Normalnie ma grzebienie wpięte z kudłami. U Marleny to samo było widać z tyłu głowy. A Julia ma kwadratowe te tureckie implanty tyłka XD (edit: a Kingi biust jest tak naciągnięty, że chyba zaraz eksploduje). No nie mogę z nich wszystkich. Człowiekowi się wydaje, że jak już ktoś się tak drogo i na bogato up'graduje, to wypadałoby, żeby efekt był wow, a nie "co ty tam masz wszczepione/doczepione?". Podoba mi się nowa, a wam? A ze starych najbardziej chyba Magda. Edytowane przez kroofka Czas edycji: 2021-07-08 o 18:12 |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
jak szukać na wykopie tego programu? pod 40kontra20 jest ze 3 posty
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
https://www.wykop.pl/tag/40kontra20/ sporo postów.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Lubie takie odmozdzacze, myslalam, ze cos na wakacje pooglądam, ale moim zdaniem ten program jest strasznie nudny.
40 stki to albo tesknia za dziecmi albo placza albo przezywaja. Tam wiecznie jakies emocjonalne dramy i poewazne tematy od rana. Nie maja w sobie za wiele zycia. CHociaz niektóre naprawdę wygladaja niezle! Sa bardzo zadbane. 20-stki znowu odnoszę wrazenie, ze za wiele do powiedzenia nie maja. No i ten plastik i wszystko zrobione... Denerwuje mnie wlasnie to, ze one musza się jakos wpychać tym facetom, przekonywać ich do siebie, wydaje mi się, ze te 40stki to powinny chociaż mieć jako tako zbudowane poczucie własnej wartości i się tak nie podkladac. Tak jak ta Magda w tej sytuacji, która była przytoczona wyżej - Kochanek mowi, ze lubi konkretne, a ona mowi, ze jest konkretna. Zreszta wlasnie jakas dziwna sytuacja z ta Magda wyszla, Dla mnie to przekonywanie facetow do zagrozonych kobiet było jakies takie zenujace i upokarzające. Smiac mi się tez chciało z Kochanka, jak czul się niezręcznie i jak się poprawial jak ta nowa dziewczyna weszla Widac, ze chyba tez ma swiadomosc jak wygląda od rana.
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja dobra jak mówiła o Lindzie: zwykła dziewczyna taka jaką się widzi w spożywczaku, i powiedziała to ta która sama wygląda dość zwyczajnie
uwielbiam ją za te jej wypowiedzinawiązując do wypowiedzi o związku z 10 lat starszym to mając 20 lat inaczej odbierałam tych 30 latków niż teraz 40 latków, teraz bardziej byłabym skłonna do związku z 10 lat starszym niż te 10 lat temu, ale to też dużo zależy od faceta, Kochanek wygląda staro jak na swój wiek i jego bym wrzuciła do grupy za stary dla mnie |
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak ja mialam 20, to też faceci 30 lat byli dla mnie starzy, teraz te kilka lat później 40, 50 latkowie to ciacha tylko że jak mówię, głównie w telewizji, bo w rzeczywistości ten przedział wiekowy wygląda jednak trochę inaczej No ale Kochanek jest dla mnie nieatrakcyjny, pamiętam go z Tańca z Gwiazdami na TVN i już wtedy był dla mnie nieatrakcyjny nawet jako 20 czy tam 30+, po prostu zupełnie nie mój typ. I jeszcze stara się zgrywać jakiegoś dystyngowanego księcia Williama, no ludzie ![]() Faktycznie Maserak by się bardziej nadawał do tego programu (no i chyba mu podobają się starsze - Małgosia Foremniak, ależ to był romans!), jego to już w ogóle 20 by otoczyły, bo taki medialny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
spojler: Kochanek ma podobno iść dziś na randkę z Izą i Lindą i okaże się że to matka i córka
|
|
|
|
|
#52 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Marlenka ciągle jojczy, lepiej niech do sanatorium miłości jedzie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena ostatnio mnie bardzo irytuje, na początku wydawała się nawet spoko ale chyba od tych kopert z komentarzami się zmieniła.
ciekawe kiedy reszta pozna sekret Lindy i Izy. |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam wczoraj końcówkę tego programu. Jedna blondynka (z wyglądu nie wiem czy 20, czy 40) ma tak naciągniętą skórę na biuście, że wygląda, jakby zaraz miała eksplodować. Inna dziewczyna (brunetka) ma chyba coś nie tak z pośladkami
Medycyna estetyczna jest dla ludzi, może za x lat sama z niej skorzystam, ale czy niektóre osoby naprawdę nie widzą, że coś tam u nich jest nie halo? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#57 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
Ooo wczoraj też był odcinek
Właśnie odpaliłam i już mam ciary żenady jak widziałam ten "seksowny" taniec Kingi i jeszcze wygibasy z tą drugą blondynką z 40... Musialam przewinąć ten moment, taka byłam zażenowana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Tak się zastanawiam, czy te panie nie dostaną sporej finansowej gratyfikacji jak dojdą do finału, bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć zawziętą rywalizację o tych panów
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie widza, ale ja tez widze, ze coraz więcej facetow przyzwyczaja się do takich zrobionych lasek i nie razi ich to w oczy, bo dla mnie osobiście tez to zle wygląda, okropnie wrecz. Ale jednak największe powodzenie maja wlasnie te zrobione dziewczyny Wiec ja to już nie wiem jak to tam jest. Ale oblezenie na Kochanka, ja nie wiem co się tam wyprawia Wszystkie takiego fiksa maja na jego punkcie, ze szok. Albo to gra żeby cos się dzialo albo ja już nie wiem co :P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

). A wiadomo, że żadna starsza nie ma tu szans z młodą, więc lepiej się trzymać Kochanka 

? Dla mnie stary dziad to tak 70+. Zawsze podobali mi się starsi ode mnie faceci, tak do 45-u lat, ale męża mam o 3 lata od siebie młodszego 
Więc ja, idąc do takiego programu, czekałabym na starszego przystojniaka, a tu taki kapeć 

Medycyna estetyczna jest dla ludzi, może za x lat sama z niej skorzystam, ale czy niektóre osoby naprawdę nie widzą, że coś tam u nich jest nie halo?