![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przyjaciele są jak rodzina więc powinnaś mi to robić za darmo!
A czy na dokładkę nie jest tak, że miałaś się dzielić dochodem, a podzieliłaś przychodem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dużo sobie przemyślałam z tej zaistniałej sytuacji.
Przyjaciółka załatwiła zlecenie za które otrzymała połowe wynagrodzenia za 1 dzień pracy co ja za cały miesiąc w dodatku ja z własnej kieszeni pokryłam koszty transportu i wypożyczenia sprzętu, a ona chce zrywać znajomość przez to, że nie dostanie za darmoche jeszcze więcej, niż i tak było jej przeze mnie obiecane. W śmietnik to wyrzucam, oddam jej te ciuchy i niech spada na drzewo hen hen i ją usuwam ze swojego życia. Bo to nawet nie o pieniądze chodzi a o tą bezczelność, że po tylu latach znajomości (a znamy się od dziecka) ona za kilka fotek mnie wyrzuciła jakbym była dla niej nic nie warta obracając winę tak, że to ja, mimo lat znajomości zamierzam ją kasować jak obcego. Przykro mi, bo mam gdzieś w sobie te dziecięce wspomnienia ale takie jest życie, pokazała swoje. Usuwam tą znajomość ponieważ dość mam już zmartwień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słusznie. Natomiast z całej sytuacji wyciągnij takie typowo praktyczne i biznesowe wnioski - jak się umawiać na jakieś zlecenia, co mieć wtedy ustalone i spisane.
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-12-05 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.