![]() |
#31 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Wasz Top topów palet do oczu
Gdybym miała mieć tylko jedną paletę to chyba ABH Sultry (z uwagi na pigmentacje, ilość kolorów do wyboru oraz kolorsytykę), ewnetualnie NARS Deep Skin (choć tutaj brakuje mi jasnego beżu, ten z palety jest dla mnie za ciemny i za żółty).
Nie oglądała za to nigdy np. palet z Too Faced, wiec ciezko mi sie do nich odnieść. Kolorystyka Born This Way jest bardzo moja ![]() Co do zdenkowania - pojedyncze cienie tak, calej palety chyba nigdy ![]()
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Ja w tym momencie mam dwie ulubione- mały Soft Glam od ABH i paletkę Smashboxa do konturowania twarzy, którą maluję też oczy. Ostatnio na dzienny makijaż te dwa cienie ze Smashboxa spokojnie mi wystarczają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Moją ulubioną paletą była przez długi czas była tania jak barszcz paleta Makeup Revolution Iconic 3.0 (na Asos bywają po 8,99), bardzo uniwersalna. Jeśli gdzieś wyjeżdżałam to zawsze z nią
![]() ![]() Co do cieni Hani, mam sporo ich,skomponowałam sobie dwie paletki(błysk i mat), podobają mi sie ,ale faktycznie bardzo miękkie i trzeba się z nimi delikatnie obchodzić, bardzo rzadko po nie sięgam, bo ja zawsze się spieszę. Co do trwałości -są ok, nie zaprzeczę. Natomiast jej wszystkie "błyskotki" okazały się nieprzydatne na co dzień a ja z kolei nie chodzę na imprezy, więc leżą... Too Faced Born This Way wydaje się być idealnym wyborem na "posiadanie jednej palety"-podobna trochę do Iconic 3.0 tylko intensywniesza. Już widzę że jest bardzo moja, ojoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.