![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czysta micha cz. 11
I ja w podstawówce
![]() Theali, u mnie też wychodzi "po drodze" IF. Wzięłam się za odchudzanie znowu, ze względu na plecy głównie dietą. I przerzuciłam się na 3 posiłki dziennie, z czego pierwszy koło 14 jem. Może jak będę ścinać kalorie to pomyślę o dwóch, bo czasem obiad jem już tak późno, że kolacji nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się wydaje ze 59 miałam w gimnazjum jak schudłam 4kg ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Pelagia witaj
![]() U mnie 5 bylo w zeszłym roku ![]() Ja chyba jak A. wybędzie to sobie zrobię dietę, mam upatrzoną pewną. Na razie na spokojnie. Wczoraj opędzlowałam wieczorem 1/3 kubełka lodów słony karmel od grycana. Taki grzech. Wcześniej opędzlowałam fasolkę barbecue z puszki więc jak szłam spać to myślałam że mi brzuch eksploduje...
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Potwierdzam
![]() Ja lubię śnieg, ale jak siedzę w domu pod kocem i oglądam go za oknem ![]() Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie ![]() U mnie w podstawówce było 65kg ![]() Wczoraj kalorycznie wyszło mi tak sobie. Załatwił mnie obiad - niby pomidorowa z ryżem (całkiem dietetyczna bo ryżu była resztka) i naleśniki i no właśnie... dżemik truskawkowy domowy, słodki jak diabli i masło orzechowe - bomba kaloryczna. Ale wpadło też 30 min fitnessu przed telewizorem, więc z grubsza na zero. Dziś mam nadzieję będzie lepiej. Po pracy lecę do Rossmanna bo parę rzeczy mi się pokończyło. Polecicie jakieś maseczki? Chętnie nawilżające ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja trzymałam teraz czysta przed badaniami, miałam dużo wyjazdów więc poza domem I bez lodówki i dziś 2kg mniej pokazało No ale miałam motywację ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;89009776]Treść usunięta[/QUOTE]
Przy jakim wzroście ta 4 z przodu? Ja jestem ciekawa, jak u mnie wypadłaby 5 z przodu, ale myślę, że to już mogłoby być nieco za mało (mimo że norma dla mojego wzrostu jest od 52). |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
U mnie 5 pojawia się i znika tu na wątku i trochę przed dołączeniem do wątku.
A tak to pewnie w gimnazjum, w liceum ważyłam 60/63 kg. Zastanawiam się jakby to było zobaczyć dwie piątki, ale nic na siłę, raczej nie będzie chciało mi się męczyć. Na wygląd też ma wpływ czy coś ćwiczę. Nie ćwicząc i siedząc przy komputerze zaraz postawa mi się psuje i wyglądam o wiele gorzej. |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;89009925]
Na wygląd też ma wpływ czy coś ćwiczę. Nie ćwicząc i siedząc przy komputerze zaraz postawa mi się psuje i wyglądam o wiele gorzej.[/QUOTE] Ja mam gigantyczny problem z tym, że się garbię ![]() Od kiedy ćwiczę jest niby trochę lepiej, ale tylko trochę. Co jakiś czas odzywają mi się plecy na odcinku szyjnym i ciut niżej - myślę, że to właśnie efekt tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Mój test nie picia mleka trwa. W sumie zjadam pół serka wiejskiego na dzień z nabiału. Zobaczmy.
Ale faktycznie jak rano do kawy nie dodam mleka krowiego to jakoś lepiej się czuję. Może temu że owsiane słodkie jest ![]() Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
ja tez z garbusów
![]() U mnie jest nieco lepiej wizualnie kiedy ćwiczę z hantlami. W sensie cudów nie ma, ale trochę tak fajniej kark względem pleców wygląda. kqq kilka dni testowania i tutaj to chyba szybko się owiesz czy coś z mlekiem jest na rzeczy. Ja chyba w liceum ważyłam tak koło 56 podejrzewam, ale nie pamiętam juz dokładnie bo prawie nigdy nie miałam wagi. U mnie nie było nigdy żadnych większych różnic wagowych dlatego jakos tego nie sledziłam. Miałam jeśc ładnie. Poprosiłam A. o 2 przekąski z kawiarni, którą ma obok pracy. A. kupił więcej rzeczy, bo trafił na babeczki inspirowane postacią z pewnego anime ![]()
#43 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie jestem zawiedziona tym,że nie chudnę bo dużo się ruszam w pracy. Cały czas w ruchu, na wysokich obrotach, często dźwigam ciężkie rzeczy (jak dzisiaj, z 50 wielkich paczek pieluchamajtek dla dorosłych musiałam pomoc przerzucać na szafę ...). 8tys kroków w pracy to minimum. Aż strach jakbym się zapasla gdybym miała pracę siedząca 🤦
Najlepiej mi jak dużo biegam,a na to nie mam tak dużo czasu jak na macierzyńskim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Nawet nie chce myslec o mojej pracy siedzącej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie sądzę, wszystkie zmiany jakie widzę to dzięki bieganiu. Nie podjadam, bilans kaloryczny jako tako trzymam. Ale pewnie te jako tako ma znaczenie
![]() Dorota a Ty kiedy wracasz do pracy? Gryzia Ty chyba jakoś na dniach? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Likka9 Czas edycji: 2021-11-24 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Planowałam wrocic do pracy zaraz po nowym roku ale posiedzę jeszcze z małym do wakacji i na 2,5 zapisze go do przedszkola Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Gryzia to powodzenia
![]() Wpadł trening i ogarnęłam teraz obiad na 2 dni. Miałam 4 rzeczy do zjedzenia z tej kawiarni. Zjadłam jedną. Reszta czeka na jutro i pojutrze (można kilka dni w lodówce przechować). Trzymajcie kciuki żebym się na to nie rzuciła. Nie umiem wytrzymać jak mam takie rzeczy w domu.
#49 |
Zakorzenienie
|
Wolha mam tak z chipsami. Jeśli są w domu to zjem, ile by ich nie było.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Melduję, że nie ćwiczę, a micha taka sobie. Starszak chory, przeczołgało nas wszystkich znowu ![]() ![]() ![]() W poniedziałek byliśmy u mojej babci (jeszcze nie wiedziałam na pewno, że to jelitówka, bo tż nic nie było, a on jako jedyny nie jadł w nd obiadu, więc byłam pewna, że to zatrucie) i jak babcia niosła mi kawę to chciała przejść koło chłopaków, starszy akurat wstał jak miała kubek nad jego głową i trochę gorącej kawy się na niego wylało ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Nie wierzę. Wywróciłam nie zamontowaną zmywarkę do zabudowy i powyginało się w środku, powyginał się kosz
![]() Przed wyjściem na siłownie wysunęłam dolny kosz żeby wyschło bardziej, wracam leży ![]() A jutro przychodzi Pan od montażu. Odpaliłam, sprawdzam czy nie cieknie ![]() A jeszcze kupiłam droższą z aplikacją itp. Jakby tego jeszcze było mało to w dzień spadł mi nóż końcem prosto na front i oczywiście go zarysował ![]() Tż nie jest szczęśliwy. Okropny dzień. Wniosek z tego taki, żeby nie chodzić na siłownię. Siedzę w salonie i bym widziała jak pada i pewnie bym zapobiegła temu ![]() Gryzia zdrowiejcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Likka żeby u mnie to były tylko chipsy
![]() Gryzia jak macie takie przeboje to co tam dieta i ćwiczenia. Zdrowiejście! kqq, ale tak bardzo ją popsułaś? Czy do uratowania? Jeny jaki pech. Ja to w domu wszystkiego pilnuje co gdzie leży, bo sama umiem lawirować, ale A. co chwila ma rozwalone palce/ paznokcie u stóp bo w coś wyrżnie. No ale jeszcze nigdy nie uszkodził sprzęty, zawsze siebie...
#53 |
Wtajemniczenie
|
O rety, kqq współczuję zmywarkowych przebojów
![]() U mnie wczoraj kalorycznie w porządku, wpadł też trening 30 min - w tygodniu to max, w weekendy staram się dłużej. Teraz 2 dni bez ćwiczeń, dzisiaj idę na paznokcie, jutro mam spotkanie z dawno niewidzianą przyjaciółko-siostrą ![]() Z grzeszków - kupiłam sobie figurkę karmelową z Gopalny, uwielbiam je! Na razie leży, zobaczymy jak długo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Pelagia nawet nie mów ja się cały okres przedświąteczny czaje na te mikołaje i zające przy kasie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj jest wielki GRZECH - zamówiłam drwala z maka bo już jest dostępny także o 11:40 mają mi go przywieźć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Wczoraj ją puściłam to niby normalnie działała. Ale środek trochę wygięty i dolny kosz też. Domówiłam też kółko do dolnego kosza.
A dzisiaj jeszcze panowie przecięli kabel od prądu po tynkiem. Pan też uszkodził sobie czoło do krwi i zerwał paznokcia. No i front okazało się że za długi jest, więc musi przyjść jeszcze raz. Także ten ![]() Dobrze, że chociaż pan elektryk przyszedł od razu, bo by stało to rozwalone kilka dni. Biorąc pod uwagę to ile mnie to kosztowało to pech. A miało być tak ładnie jeszcze pana szklarza miałam zamówić. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2021-11-25 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Kqq ooo współczuję. Ale dobrze, że działa.
A mi jutro przyjdzie suszarka do prania ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89012067]Kqq ooo współczuję. Ale dobrze, że działa.
A mi jutro przyjdzie suszarka do prania ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Gryziu! Pewnie nie zauważyłaś, ale pytałam jaki model wybrałaś. ![]() Bo ja się właśnie czaję. Nawet sobie postanowiłam już dzisiaj zamówić. Ale się nie mogę namyślić, którą chcę... ![]()
#59 |
Zakorzenienie
|
Kqq boże nie ruszaj sie dzisiaj z kanapy bo strach
![]() Ja wróciłam, padnięta,a jeszcze trzeba na zakupy spożywcze bo jedziemy na oparach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Chyba nie nadrobię... U mnie jakiś sajgon....
TŻ właśnie odwiozłam do szpitala. I jestem autentycznie przerażona tą operacja ![]() Mia od dwóch dni czasem zwymiotuje, ma lekką biegunkę, idzie jej szósty ząb, ma katar i kaszle i w ogóle jest marudna. U mnie od wczoraj też jakaś jelitówka + pod koniec pracy strzeliło mi coś w kręgosłupie... Dostałam zwolnienie na tydzień i reklamówkę leków... I co jest najgorsze że w sumie za wiele nie mogę z tego wziąć bo zostałam sama z małą i się boje żeby nie przedobrzyć 🥴 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.