![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Skandale w świecie show-biznesu
Krzysztof Krawczyk, jego żona Ewa, syn Krzyś Junior, menedżer Andrzej Kosmala i byly kolega z zespołu Marian Lichtman.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
[1=1f523025fec1a137a503b95 38176c8d184ddfe4a_6265d68 40ddc6;89081846]Krzysztof Krawczyk, jego żona Ewa, syn Krzyś Junior, menedżer Andrzej Kosmala i byly kolega z zespołu Marian Lichtman.[/QUOTE]
Ja coś mam wrażenie, że akurat ta konkretna przepychanka potrwa jeszcze...tak spokojnie ze trzydzieści lat. Ale kciuki trzymam za Juniora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89081834]O kogo chodzi z tym plagiatem?
Mnie też. Mam wrażenie, że ona ma jakieś zaburzenia, problemy z głową.[/QUOTE]Czy ten jej mąż nie jest po prostu psycholem i despota, który uzaleznil ją od siebie? Mi oni pachną sekciarstwem... Jak to się w ogóle stało, że ona wylądowała w USA? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89081834]O kogo chodzi z tym plagiatem?
[/QUOTE] O mamaginekolog, wydała książkę z przepisami NIBY swojego autorstwa, jednak nie ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#35 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=zu8yoxRHvRw https://www.youtube.com/watch?v=OelQcLyWwio O okiem kosmetologa jest tu, ale to dość długi wywiad z jego główną krytyczką i ofiarą: https://www.youtube.com/watch?v=6B8SmATedik Co do BKS, to mam podobne odczucia. Wiele głupich zachowań jej darowano, ale czara goryczy się wreszcie przelała. Ja w sumie nie sądzę, że ona jest złą osobą, ale jest strasznie oderwana od rzeczywistości i brakuje jej taktu. ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wcale nie wiedźma!
|
1. Znacie "Every night"?
![]() Choć czuję wielką sympatię do tej kobiety, to gadanie, że odsłuch nie taki bardzo mnie bawi. Głos albo się ma, albo nie. 2. Górniak publikująca zdjęcia syna ubrudzonego kupą... 3. Britney Spears i jej szaleństwa w latach 2004-2008. Dla wszelkich brukowców musiała być kurą znoszącą złote jaja - imprezy, chlanie, dzieci i mąż-darmozjad.
![]() |
#37 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
[1=747bf32364fc13da37122d4 9c7e01f75501e8a1a_65540b7 83ff7c;89082300]Też tak uważam. Własna rodzina traktowała ją jak bankomat, matka wysłała na operację powiększenia biustu w wieku 16 lat... i nikt nie reagował.[/QUOTE]
Britney udało się uwolnić w końcu spod tej kurateli ojca? Jeżeli tak, to super ![]() Tej sprawy też niestety jakoś mocno nie śledziłam, ale czasami migały mi jakieś nagłówki artykułów, że są podejmowane jakieś działania, żeby zdjąć ten nadzór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Tak, w zeszłym roku bodajże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
[1=747bf32364fc13da37122d4 9c7e01f75501e8a1a_65540b7 83ff7c;89082372]Tak, w zeszłym roku bodajże.[/QUOTE]
Uf, w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
A kojarzycie Studio Accantus? Tam w pewnym momencie też zrobiło się dosyć gorąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Studio Accantus znam, ale nie kojarzę nic z nim związanego oprócz utworów.
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie nieprzyjemnie. Nie słyszałam o tym wcześniej.
Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Doda zawsze wydaje taki nieprzyjemny vibe. z kazdym chlopem drama, nigdy nie ma normalnych rozstan tylko pieniadze, przemoc i dramy.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Doda to w ogóle co chwilę się z kimś kłóci. Ale kłótnie, przepychanki słowne i jakieś dogryzanie sobie nawzajem to jeszcze nic. Przecież wokół niej toczyło się chyba KILKA spraw o regularne pobicie tej, czy innej osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Żenująca baba. Zawsze się za nią smród ciągnie. A słyszeliście aferę z "gwiazdą" TTV z programu Królowe życia? Ten program to dno, wreszcie się ktoś do tyłka im dobrał. https://www.pudelek.pl/tylko-na-pude...5658057481056a Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Seks Frytki w jacuzzi w Big Brotherze, facetem chyba się jakoś nie przejęli. Mąż Marii Anny Jopek i jego opowieści o chęci seksu z afrykańskimi dziewczynkami. Sesja Justyny Steczkowskiej na grobie ojca.
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Słyszałam o tym tyle, że cztery partnerki faceta nie żyją i oskarżony o zabójstwo ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Frytka łatwo nie miała po swoim numerku w jacuzzi. Pamiętam jak w barze była i podniecona poleciała do Cejrowskiego, który ją zmiażdżył. Po wywiadzie beczała jak bobr. Obejrzałam go po wielu latach ponownie i dochodzę do wniosku, że Cejrowski to jednak kawał chama. Nie wiem jak mogłam go kiedyś słuchać.
A wracając do Frytki, to pewnie przez ten smród zmieniła imię i się nawróciła. Swoją drogą nie wiedziałam, że takie dramatyczne wydarzenia miały miejsce u niej w rodzinie - zastrzelony dziadek i ojciec samobójca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Ex-streczycielka vel burdel mama. Ona nawet nie ukrywała za co siedziała w więzieniu. Fakt, swoje odsiedziała, wg prawa jest czysta, ale pomyślnie sobie co czują dziewczyny, które pod jej "nadzorem" były zmuszane do prostytucji? One będą miały już do końca życia zjechaną psychę, a ich oprawczyni bryluje w TV i jeszcze za to kasę trzepie. No niepojęte. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie Najman, specjalista od wszystkiego rozbił bank. Zawsze uważałam go za dzbana. Teraz słów mi brakuje na to co zrobił. Mianowicie wszedł we współpracę z byłym szefem mafii pruszkowskiej, Słowikiem. A jakie ładne przedstawienie zrobił podczas prezentacji kolegi. Ubrał go w maskę i puścił w tle muzykę z ojca chrzestnego nazywając go bossem. No ubaw po pachy!
Jeszcze potem wystawił na licytację w szczytnym celu tę maskę. Jak mu jakiś człowiek zaproponował 1,4mln złotych, w zamian za koniec współpracy z jednym z największych przestępców w historii naszego kraju, to ten się nie zgodził, bo nikt mu warunków nie będzie stawiał. Nieważne czy mówi się dobrze czy źle, grunt, że się mówi. Najgorsze w tym jest to, że niektórych takie smaczki kręcą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.sport.pl/inne/7,102005,2...na-salony.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
To wersja oficjalna, czytałam kiedyś o tym obszerny artykuł (niestety było to bardzo dawno temu i w formie papierowej) i okoliczności są co najmniej zastanawiające.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
WOW jaki patologiczny program, nie slyszlaam o nim wczesniej.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.