![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: relacja mąż, tesciowa, rodzina
Jakieś pół roku temu mamy kontakt taki ze sporadycznie albo mnie wyzywa albo przeprasza i chce to wszystko naprawić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Idź na terapię sama, bo widać, że nie masz dobrych wzorców, skoro sobie dajesz wmawiać przez męża alkusa i współuzależnioną teściową, że to z tobą jest coś nie tak. Potem rozwód. Miłość miłością, opinia publiczna opinią, ale ty masz jedne życie. Chcesz je zmarnować w imię romantyzmu i co ludzie powiedzą?
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- I tak, alkoholizm to jest choroba, z której da się wyjść, ale nic nie wskazuje na to, żeby twój mąż miał zamiar. Najpierw by musiał przyznać, że ma problem, potem iść do psychiatry na leczenie, prawdopodobnie też terapię. Trzeba mieć naprawdę silną wolę i dużo samozaparcia. Wygodniej pić na zapiecku u mamusi i obawiam się, że tak się to skończy w jego przypadku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ile masz lat, jak długo jestescie malzenstwem, macie dzieci?
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=fYCW68zghlg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
odstaw tesciowa na bok, masz problem z mezem alkoholikiem; na terapii powinnas przepracowac swoje wspoluzaleznienie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Tak, w tym tygodniu mam spotkanie z psychologiem bo nie daje rady z tym wszystkim
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Mam 32lata , małżeństwo 4rok , bez dzieci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.