|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Odstające uszy.
jesli ktos szuka sprawdzonego chirurga to polecam dr Pawla Szymanskiego
|
|
|
|
|
#32 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja młodemu poprawiam, a on fik głową w lewo, w prawo i znowu jest zawinięte jak było... Cytat:
Za to mój brat spał tylko na podwiniętym, a gdy coś z nim robiliśmy od razu się budził i wrzask... Miał to jedno ucho odstające koszmarnie. W wieku lat 7 przeszedł operację... Więc nie wiem czy tak geny... Znam parę osób, które mają/miały odstające uszy, a ich dzieci mają normalne. ___________ Mój osiołek podwija sobie dół ucha, sam ten mięsisty płatek. Boję się, że tak mu zostanie, bo tam nie ma chrzęści, nie ma się co kształtować z wiekiem...
|
|||
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
moj maluszek jak mial miesiac zaczely robic mu sie klapciuszki i wlasnie od pierwszego miesiaca spi w opasce choc nie zawsze -skorygowac sie zupełnie uszka nie skorygowały ale napewno opaska zabezpiecza je przed wiekszym ich odstawaniem i tu mam pytanie czy wie ktoras z mamusiek do ktorego miesiaca kształtuja sie uszka ? bo nie wiem jak długo mam mu zakladac opaske
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Do którego to nie wiem, ale wiem, że da się skorygować całkowicie. Ja urodziłam się z oklapniętym uchem, bo je sobie w łonie przyciskałam rączką (ręka pierwsza, wyciągnięta jak u supermana, tak się urodziłam). Teraz mam uszy idealnie leżące, nie odstają ani trochę, więc nawet nie wiem, które to miało być
Prostowane było właśnie czapeczką.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

.Co wy na to?

Prostowane było właśnie czapeczką.