![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co najbardziej/najmniej lubicie w swoim wyglądzie?
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.amazon.co.uk/Wrinkle-Sle...39707090&psc=1 https://www.ammpoure.com/collections...IaAtRjEALw_wcB https://www.ammpoure.com/collections...waAqTQEALw_wcB Ja zamawiałam z aliexpress, większość można używać wręcz miesiącami, ale trafią się czasem takie, które po jednym użyciu już się nie kleją. Znajdziesz więcej produktów wyszukując 'wrinkle patches' albo 'wrinkle pads'.
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Lubię swoje nogi i wcięcie w talii. Lubię swój kolor oczu i włosów, ale i z jednym i z drugim mam niestety inne spore problemy. Lubię swoją ciemną oprawę oczu i oliwkową karnację.
Nie lubię przede wszystkim tego, że mam cienkie włosy, nie lubię swoich zębów,tego, że widać po mnie dużą wadę wzroku, nie przepadam za swoim brzuchem.Wielokrotnie słyszałam też, że mam super tyłek, ale mi się niezbyt podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Najbardziej lubię swoje włosy (dość zdrowe i mają ładny kolor) oraz oczy - są duże, o ładnym kształcie i głębokim kolorze. Mam niezłą figurę, choć z natury jestem krągłej budowę i gdy pofolguję z jedzeniem, to staję się (o)krągła😉 wzrost jest okej, fajnie dopasowany do mojej sylwetki.
Bardzo nie lubię za to swojej cery. Wiecznie zaczerwieniona, z mniejszymi pryszczami i wrażliwa. Ogólnie bardzo trudna do pielęgnacji, uważam, że ta cera sporo mi z urody zabiera☹ Nosa też nie lubię, jest duży, a z profilu w ogóle paskudnie wygląda. Za moimi ustami nie przepadam. Mają ładny koloryt i kształt, ale są małe. Nogi mam średnie, może nie są krzywe ani szczególnie krótkie, lecz moim zdaniem grube. Podsumowując: uważam się za dość zgrabną, ale niespecjalnie urodziwą. Jeśli już, to bardzo przeciętną. Bardzo mało komplementów dostawałam na temat swojej urody i jest tak odkąd pamiętam. Nie ma czego chwalić najwidoczniej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.