![]() |
#31 | |
Kathy Leonia
|
Dot.: Partner, koty i święta.
Cytat:
kurcze, myślę, że decydując się na opiekę nad zwierzakami wiedzieliście że trzeba się nimi opiekować nie tylko w dni pracujące ale także w czas uropu... i co teraz urlop czy święta i koty stanowią problem? ja tu widzę rozwiązanie albo brać je ze sobą, albo poszukać kogoś do opieki przez ogłoszenia na te newralgicznie zajęte dni
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez mariamalaria Czas edycji: 2022-04-20 o 01:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kury to dopiero wyzwanie, tym bardziej że się raczej ich boję. Warto budować z ludźmi tego typu relacje, bo nigdy nie wiadomo co się przytrafi i jakiej pomocy będzie się potrzebować i to nagle.
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
My z narzeczonym na 1-2 dni bez problemu zostawiamy koty same. Jak wyjeżdżamy na dluzej prosimy znajomych/teściów żeby wpadli do kotów.
Serio da się rozwiązać ten problem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Znasz swoje koty i mniej wiecej wiesz czy hotel to rozwiazanie dla nich. Ja bym mojego kota do hotelu nie oddala nie ma szans, bardzo by go to stresowalo. 2 dni kot moze spokojnie zostac sam. A na dluzsze wyjazdy poszukajcie kogos kto moze kota nakarmic poglaskac zmienic zwir. Na dluzej niz tydzien bym kota nie zostawila na taka tylko dochodzaca opieke. Kiedy wyjezdzalam na dluzej niz tydzien do kuzynka mieszkala u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.