![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem chyba tylko opcją
Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
"Nie rób drugiemu tego co Tobie nie miłe". Wymaga lojalności a sam nie jest lojalny. Bo niby wszystko super na spotkaniach a szuka sobie dalej, twierdząc że nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ile ty masz lat autorko? ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Ale wymaga lojalności od każdego znajomego czy od partnerki? Bo ty ewidentnie do tego drugiego nie awansowałaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
To skoro nie uważa mnie jako osobę nadającą się na jego partnerkę, to nie powinien się ze mną spotykać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
To działa w dwie strony - jeżeli widzisz, że ktoś nie spełnia Twoich oczekiwań i robi coś, co przekracza jakieś tam Twoje granice, to się z tą osobą nie spotykaj. Poza tym, czy on Ci na wstępie powiedział wprost "spotykam się tylko z kobietami, które rokują na partnerkę"? Chyba nie?
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Dlaczego? Może mu się miło spędza z tobą czas albo liczy na niezobowiązujący seks. Ludzie nie umawiają się tylko i wyłącznie z zamiarem spędzenia ze sobą reszty życia. Jak ty oczekiwałaś związku to należało mu to jasno zakomunikować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Autorko, za bardzo stawiasz się w sytuacji "jestem do wzięcia", "jestem do wybrania przez faceta", zamiast sama stawiać warunki i komunikować czego TY CHCESZ, czego TY WYMAGASZ. Nie doprowadzaj do sytuacji, że czekasz aż facet coś może postanowi, może będzie chciał. Stawiaj pewne sprawy jasno, najwyżej szybko usłyszysz, że nie, nie nadajecie na tych samych falach i nie szukacie tego samego. Dzięki temu nie będziesz traciła czasu i uczuć.
To, że ktoś kiedyś tam docelowo chce żony i dzieci, nie oznacza, że nie szuka również przygód. Ba, mając żonę i dzieci wielu nadal szuka przygód na boku, więc serio - pewne pragnienia z automatu nie oznaczają tego, że ktoś jest wierny, przyzwoity i ułożony.
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mądrze napisane. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, nie jest to dżentelmeńskie zachowanie, ale nie możesz wszystkich spotkanych facetów tak postrzegac i później wymagać by się tak zachowywali. Ludzie są różni, maja różne charaktery i zachowania, gorsze, lepsze. To Ty nie powinnaś mieć na wstępie oczekiwań. Ty powinnaś wiedzieć czego chcesz. Spotykasz się z kimś obcym, który nie ma w obowiązku być z Tobą do końca życia, bo się raz czy drugi z Tobą spotkał. Rozumiem, że czujesz się zraniona i uważasz, że to nie fair - bo skoro Ty byś tak nie zrobiła, to on tez nie powinien; tylko to tak nie działa, bo świat nie jest naszą tylko projekcją, nie działają w nim tylko nasze zasady i nasz światopogląd. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Dlaczego Ty w ogóle się z nim dalej spotykasz po tym jak ustawił ta blokadę po Twoim wspomnieniu?
On Cię nawet nie chce w znajomych na fb tyle dla niego znaczysz To jak naplucie w twarz a Ty udajesz ze deszcz pada O niczym z nim nie gadaj bo tylko się ponizysz i dasz satysfakcję Olej go dziewczyno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Rozmawialiśmy o tym na samym początku, on doskonale wie że ja się nastawiam na związek. Z pewnością bardzo miło mu się spędza ze mną czas, w to nie wątpię, ale jestem tylko czasoumilaczem dla niego właśnie. I tak, za szybko założyłam pewne rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Znowu piszesz o tym na co Ty się nastawiałaś i że on niby to wiedział. Tylko to nadal nie oznacza, że on musiał się nastawiać na to samo. To, że jednak niekoniecznie zweryfikowałaś widząc, że nadal jest aktywny na swoim profilu randkowym. I w tym momencie się wyjaśnia sprawę jednoznacznie lub żegna pana.
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, ale to, że on to wie, nie znaczy, że przykłada do tego wagę, że w ogóle go to interesuje czego Ty szukasz. Skoro Ty sama wiesz czego szukasz i widzisz, że no nie tego - to nie ma co rozkminiac, tylko zakończyć bezsensowna w takim razie, z Twojego założenia znajomość. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Zakładam że nie uznał mnie za osobę nadająca się do związku z nim, lecz na moje pytanie że rozumiem że ja mu nie odpowiadam do związku odpowiedział mi że nic takiego nie powiedział.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za różnica co powiedział, Ty się tak kurczowo trzymasz gościa, który ma Cię gdzies, ze trochę ciężko się to czyta. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Spróbuję z nim to wyjaśnić.
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Rozumiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Jestem chyba tylko opcją
No może jak mu powiesz w końcu co myślisz, to się opamięta i skasuje tindera, wejdzie z Tobą w upragniony związek. Pewnie tak będzie. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Naprawdę nie wiem dlaczego masz takie przeświadczenie, że a bo on powiedział, to powinno być. A teraz to porozmawiam z nim o tym, bo jest mi to winien, bo powiedział. Jak wchodzisz w relację, to wiesz co jest m.in fajne i miłe? To, że czujesz się adorowana, że wiesz, że ktoś o Tobie myśli, ze nie zamartwiasz się czy chce z Toba być czy nie, nie chodzisz smutna i zamyślona, tylko się cieszysz, chce Ci się troszkę więcej niż zawsze, jesteś naładowana pozytywną energią i wiele wiele innych. A Ty jak ta smutna żaba, siedzisz, mielisz, czekasz. Jakbyś zupełnie nie rozumiała (kumala xD), że ten facet nie da Ci zadnej radości, nie spełni Twoich oczekiwań, uwieszasz się na kimś kto jest do Ciebie neutralny, nie traktuje Cię serio, nie myśli o Tobie, o tym jak sprawić Ci przyjemność, jak Cię zaskoczyć, co lubisz. Sory nie wiem czemu to się takie małe zrobiło xdd Ale mało tego! On nawet nie myśli jak by Cię tutaj zainteresować. Ma to głęboko w pompie. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez chwast Czas edycji: 2022-06-07 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Serio, miej szacunek do samej siebie. Ja bym wprost powiedziała, że nie będziemy się dalej spotykać ponieważ jestem zbyt fajna na koło zapasowe, więc życzę powodzenia w dalszych poszukiwaniach na apce ![]() I tyle, przynajmniej wyszłabyś z klasą, bo na razie to on na Ciebie pluje, a Ty udajesz że deszcz pada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Po prostu teraz jestem w pracy i nie za bardzo mam teraz czas , poza tym zastanawiam się nad wszystkim co napisalyscie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W mojej opinii z tej mąki chleba nie będzie. Oczywiście, możesz zapytać, jak on widzi waszą znajomość i pewnie usłyszysz, że na luzie, bo daje ci ewidentne sygnały. Ja bym chyba dała sobie spokój, dla mnie to takie czekanie na nic.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Tak... Totalnie zmienia temat, sam zagaduje jak się czuję itd, a tamtego jakby nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.