|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Brak ochoty
Cytat:
Bo jak te granice się całkowicie rozjadą, to związek się rozleci. Nie macie też dzieci, może nie chcecie, jak one się pojawiłyby to i zabawa musiałaby wystopować. Pytanie czy to byście przetrwali. Znam parę, 10 lat razem, zabawa w klimacie ale on chciał nowych doznań, dla niej były nie do przejścia. Związek przeszedł do historii. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dzieci to nie problem tylko wymówka
Mam córkę z poprzedniego związku, opieka naprzemienną więc połowę czasu spędza u nas, równie często małego bratanka partnerki. Kwestia organizacji czasu, nie robimy przecież co noc maratonów, ot co jakiś czas dla urozmaicenia. Po prostu potrafimy szczerze rozmawiać o swoich fantazjach i nie przekraczamy granic które wykraczają poza strefę komfortu partnera.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam córkę z poprzedniego związku, opieka naprzemienną więc połowę czasu spędza u nas, równie często małego bratanka partnerki. Kwestia organizacji czasu, nie robimy przecież co noc maratonów, ot co jakiś czas dla urozmaicenia. Po prostu potrafimy szczerze rozmawiać o swoich fantazjach i nie przekraczamy granic które wykraczają poza strefę komfortu partnera.Ja też nie jestem jakimś fanatykiem BDSM czy roli "pana", po prostu życie zweryfikowało, że jak się partnerek nie ocenia, podpuszcza, zachęca do eksperymentów to nagle tracą ograniczenia, a i po dobrym seksie w życiu codziennym "mniej marudne" ![]() Ale znowu kosztem relacji nie przekraczałbym w samym seksie granic na które nie są gotowe, a większość granic to jak z gotowaniem żaby, te granice się po trochu przesuwają ; ) Zresztą, poza seksem ważna jest też otoczka, flirt, czułości, drobne gesty, to sprawia, że nagle partnerki mają ochotę na regularny seks a o tym często się zapomina gdy dopada codzienność i nagle jest zdziwienie no czemu traci ochotę. No nie jest, ale nic takiego również na nim nie ma, jak i danych personalnych, a nasi znajomi wiedzą jak się zabawiamy więc nie jest to też tajemnicą Swobodnie o seksie rozmawiamy od początku, właśnie dlatego, że to jeden z bardziej krępujących "tematów", jak się o nim swobodnie rozmawia, to i o wielu innych rzeczach nagle łatwiej i bardziej bezpośrednio : P |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo łał, że dorosła kobieta skrzywdzona przez kościelną indoktrynację jednak lubi seks i potrafi o nim rozmawiać, że aż trzeba tę konwersacje wszystkim pokazać. Klasa. Żeby tam jeszcze było coś niezwykłego. No chyba, że to, że potrafisz kogoś szalenie rozśmieszyć.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#35 | |
|
Lady in red.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez NocnaWiedma Czas edycji: 2023-02-01 o 23:10 |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale piszesz rozsądnie, może tutaj to "za dużo", dla świętego spokoju skasowałem a przemyślenia zostawię w fazie "postowania" żeby nie było zbędnych "niekomfortowych" sytuacji
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sorry, ale.. jak można przelecieć partnerkę wiedząc, że nie ma ochoty na seks, a później zastanawiać się dlaczego zeszła z niej erotyczna para.. xD poważnie, nie ogarniam, i ty jeszcze masz satysfakcję z takiego wymuszonego seksu? (Tak, wymuszonego - partnerka pewnie się zgadzała, żeby mieć z głowy twoje nagabywania, bo inaczej nie da się wytłumaczyć jakichkolwiek seksualnych kontaktów jak ktoś nie ma ochoty). A teraz pewnie ma dość bycia dmuchaną lalą i zaspokajania cię kiedy ci się podoba.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

Mam córkę z poprzedniego związku, opieka naprzemienną więc połowę czasu spędza u nas, równie często małego bratanka partnerki. Kwestia organizacji czasu, nie robimy przecież co noc maratonów, ot co jakiś czas dla urozmaicenia. Po prostu potrafimy szczerze rozmawiać o swoich fantazjach i nie przekraczamy granic które wykraczają poza strefę komfortu partnera.
] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M