![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do mnie :)
Cytat:
*Apotheker Scheller- krem na dzień z pigwą (łagodzący zmarszczki) połowa *Apotheker Scheller- krem ananasowy -połowa Podobne pytanie, tyle, że to z pewnością tubka ![]() *Darmedic Normativ żel domycia twarzy - połowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
żel do twarzy jest w tubce pierowtnie było 100g (teraz jak sie przyjrzalam to mylse ze jest wiecej niz polowa - raczej 2/3) wazny do 01/2008
oba kremy są słoiczkach pierwotnie w każdym było 75ml (ale nie moge sprawdzic w tej chwili dat bo mam je u siebie w mieszkaniu a teraz jestm rodzicow) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Witaj Basiu
![]() Nie znalazłabyś czegoś u mnie za LEIM Retinol Royal Q10 Exclusive Night Serum. Btw możesz coś więcej o nim napisać, używałaś go? Bo bardzo mnie nim zaciekawiłaś, ostatnio interesuje mnie wszystko co 'retinolowe' ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast ze względu na zapchany kuferek i półki w łazience różnymi kosmetykami właściwie chciałabym przygarnąć tylko coś z mojej listy, inaczej znów skończy w szufladzie w oczekiwaniu na swoją kolej ![]() Jeśli coś byś z tej listy wyszperała u siebie jestem jak najbardziej chętna na wymiankę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Basiu za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Anahstasia a ten balsamik Voglia Di gruszka i czekolada to duzy jest?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
On ma klasyczną pojemność - 250 ml. A ból zużywania balsamów znam - moja skóra je tak pije, że jeden idzie w cztery dni
![]() A tak btw - to mój ukochany balsam, bo nie dość że zabójczo apetycznie pachnie, to jeszcze jest diablo wydajny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie masz zachomikowanych przypadkiem ich więcej? (drugi mógłby być nawet używany) ![]() bo strasznie mnie kusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Niestety, drugą buteleczkę właśnie wykańczam
![]() Nowe i na wymianę, miałabym dla Ciebie jeszcze Avon Naturals, Vanilla&Soy Milk. A z takich pielęgnacyjnych, to mam jeszcze gigantyczną, 250 ml butlę kremu do rąk Silk z proteinami jedwabiu. Użyty dosłownie 3-4 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Anahstasia za tymi avonowskimi kosmetykami to zbytnio nie przepadam. Jeszcze stoi jakiś balsam, który dostałam z wymianki, a który zaczęłam dawno temu i skończyć nie mogę. Tak, że za balsamiki inne niż ten Voglia Di gruszka i czekolada podziękuję. Natomiast właśnie zaczęłam dokładnie studiować zawartość Twojego kramiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
To jest baza matująca dla cer mieszanych. Mam drugie jej opakowanie - bardzo przyjemna w użyciu. Z jednej strony matuje, z drugiej wygładza skórę. Bardzo fajnie 'przyczepia' do siebie kosmetyki, a zwłaszcza podkłady, bo pomaga im się lepiej wtopić
![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Anahstasia
![]() A to skoro taka fajna to bym była chętna ![]() Jeśli nic z mojego kramiku nie podpasuje poszperam w zasobach pozakramikowych ![]() Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-07-12 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie za IsaDora – paletka potrójnych cieni nr 19 Blue Turquoise. Zużycie max. 2%.
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129350
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
MLO L-CARNITINE 1000 mg; 30 tabl. - zjadłam 4 ![]() Cena ok. 85PLN. Termin ważności wrzesień 2007. http://www.dieta.iq.pl/lkarnitynaadv.htm L-Karnityna Plus Olimp 300 mg; 30 tabl. - zjadłam 3 ![]() http://www.kiedrowska.com/?site=info&id=P0367 Nie będę się odchudzać ![]() Oddam najchętniej razem za coś co mi się przyda. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Basiu, wpadly mi u Ciebie w oko:
Kallos Silver – szampon do włosów blond. Usuwa żółtawe pasma w przypadku włosów siwych, białych i blond. Nadaje im jednolity i naturalny odcień srebra. Poj. 350, ubytek ok. 1/3. Produkt profesjonalny, przeznaczony do zakładów fryzjerskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
looknij do mnie ,dołożyłam żel micelarny LRP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() interesowała Cię jeszcze peeling Avene no to może razem + coś tam jeszcze.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
vilandra
Niestety używany peeling Avene i żel LRP nijak nie są adekwatne cenowo do podkładu Kanebo, a niczego poza tymi dwoma rzeczami w Twoim kramiku dla siebie nie wyszperałam. Zresztą szczerze mówiąc wolałabym w zamian jedną a kokretną rzecz. Tak, że dzięki za propozycję. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
weronika18 dziękuję za info. Przemyślałam jednak sprawę i doszłam do wniosku, że poczekam, może odezwie się ktoś, kto ma coś z mojej listy poszukiwań
![]() opoloanko niestety nic nie znalazłam w Twoim kramiku dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Avene - woda termalna 50 ml - zafoliowana
zarezerwuj dla mnie-zaraz zaloze wątek ![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie Anti-Dry ... Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-07-17 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.