Kontakt z dziewczyną przez fb jak to właściwie jest? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2023-04-24, 10:23   #31
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_64582d7210082
Konto usunięte

Dot.: Kontakt z dziewczyną przez fb jak to właściwie jest?

Cytat:
Napisane przez SzantaFe Pokaż wiadomość
Nie, ja nie mam do nikgo pretensji, tylko odpowiadam na Wasze dziwne usprawiedliwienia tej dziewczyny, tłumaczycie ją jakby to ona była właśnie winna dlaczego mnie nie zechciała.
Sory, ale jeśli ktoś ma tak bujne życie towarzyskie że musi szukać partnera na wesele wśród obcych osób na grupach fb to już o czymś świadczy. Poza tym ciekawe na jakiej podstawie ocenia czy też neguje moje umiejętności taneczne? Po profilu na fb?

No i ok good luck dla niej może wśród tych 49 pozostałych gości są super tancerze, którzy odbyli kursy i tylko czekają na takie oferty żeby pójść z nieznajomą dziewczyna na wesele jakiś przypadkowych osób.

Jeśli zakładamy że ja chciałem się tylko najeść za free (bo nie stać mnie na 30 zł rosół + schabowy z frytkami czy co tam?) do tego mam drewniane nogi w tańcu to faktycznie dobrze się stało że podziękowała.
LOL. Stary, jeśli ktoś musi pisać do dziewczyny, z którą się co jakiś czas mija na ulicy, na grupie na fb, żeby w ogóle do niej zagadać, i do tego traktuje to jako szansę na miłość życia, mimo że dziewczyna szukała tylko partnera na wesele, to też już o czymś świadczy.

No i Ty byłeś tą osobą, która tylko czekała na to, żeby pójść z nieznajomą dziewczyną na wesele jakiś przypadkowych osób. I jeszcze założyłeś na ten temat wątek na kobiecym forum w Internecie.

Dżizas, dziewczyna nawet nie wie, jakie ma szczęście, że Cię odrzuciła.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_64582d7210082 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 10:48   #32
morning_coffee
Raczkowanie

Cytat:
Nie, ja nie mam do nikgo pretensji, tylko odpowiadam na Wasze dziwne usprawiedliwienia tej dziewczyny, tłumaczycie ją jakby to ona była właśnie winna dlaczego mnie nie zechciała.
Sory, ale jeśli ktoś ma tak bujne życie towarzyskie że musi szukać partnera na wesele wśród obcych osób na grupach fb to już o czymś świadczy. Poza tym ciekawe na jakiej podstawie ocenia czy też neguje moje umiejętności taneczne? Po profilu na fb?

No i ok good luck dla niej może wśród tych 49 pozostałych gości są super tancerze, którzy odbyli kursy i tylko czekają na takie oferty żeby pójść z nieznajomą dziewczyna na wesele jakiś przypadkowych osób.

Jeśli zakładamy że ja chciałem się tylko najeść za free (bo nie stać mnie na 30 zł rosół + schabowy z frytkami czy co tam?) do tego mam drewniane nogi w tańcu to faktycznie dobrze się stało że podziękowała.
Litości, chłopie, sam przecież jej napisałeś, że nie chodziłeś na kursy tańca. Ona tak, więc, jak chce, to ma prawo szukać kogoś, kto też ogarnia temat. I to bez żadnych podtekstów. Za to Ty już chyba zacząłeś sobie wyobrażać coś więcej, ale to już nie jej wina.
morning_coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 11:04   #33
SzantaFe
BAN stały

Tak, zgadza się nie chodziłem na kursy tańca, nie mam certyfikatu angielskiego B2, nie ukończyłem informatyki na studiach, ale mimo to znam j. angielski potrafię się porozumieć (obsługiwałem klientów po ang. w poprzedniej firmie), potrafię komputer obsługiwać wiele aplikacji do grafiki, potrafię programować itd, ludzi którzy chodzili na kursy tańca jest garstka w tym narzeczeni.
W klubie muzycznym 90% osób na parkiecie nigdy na żadnym kursie nie było, a na weselu nie trzeba okazywać żadnych dyplomów ukończenia kursu.

No i ciekawe czy byłbym taki fajnym gościem gdybym nękał dziewczynę spieszącą się do pracy na przystanku, ja uważam że super zrobiłem, bo zawalczyłem, chciałem ją poznać jak człowiek, w sposób cywilizowany itd, a nie nachodzenie na ulicy i tyle.

Natomiast jestem ciekaw ile ta laska Wam płaci, że bawicie się w jej adwokatów, wiecie nawet kogo szuka, co skończyła itd. widzieliście to ogłoszenie 0 razy, jej nawet nie widzieliście na zdjęciu ale wiecie wszystko lepiej tak? No super

Edytowane przez SzantaFe
Czas edycji: 2023-04-24 o 11:06
SzantaFe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 11:10   #34
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, zgadza się nie chodziłem na kursy tańca, nie mam certyfikatu angielskiego B2, nie ukończyłem informatyki na studiach, ale mimo to znam j. angielski potrafię się porozumieć (obsługiwałem klientów po ang. w poprzedniej firmie), potrafię komputer obsługiwać wiele aplikacji do grafiki, potrafię programować itd, ludzi którzy chodzili na kursy tańca jest garstka w tym narzeczeni.
W klubie muzycznym 90% osób na parkiecie nigdy na żadnym kursie nie było, a na weselu nie trzeba okazywać żadnych dyplomów ukończenia kursu.

No i ciekawe czy byłbym taki fajnym gościem gdybym nękał dziewczynę spieszącą się do pracy na przystanku, ja uważam że super zrobiłem, bo zawalczyłem, chciałem ją poznać jak człowiek, w sposób cywilizowany itd, a nie nachodzenie na ulicy i tyle.
No ok, to fajnie. Tylko dziewczyna była na kursie i może chciała kogoś kto lubi taniec (lub wręcz określony styl tańca) albo chociaż ogarnia podstawowe kroki zamiast takiego typowego tuptania. Uczciwie Ci napisała co umie. Super, że jesteś w stanie oszacować ile osób chodzi na kursy tańca.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 11:21   #35
Hiromi_Ise
Raczkowanie

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89563992]
Dżizas, dziewczyna nawet nie wie, jakie ma szczęście, że Cię odrzuciła.[/QUOTE]

Omg, te słowa naprawdę robią się coraz prawdziwsze
Hiromi_Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 11:21   #36
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hiromi_Ise Pokaż wiadomość
Omg, te słowa naprawdę robią się coraz prawdziwsze
True

Edytowane przez 578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_64582d7210082
Czas edycji: 2023-04-24 o 11:23
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_64582d7210082 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 11:22   #37
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Natomiast jestem ciekaw ile ta laska Wam płaci, że bawicie się w jej adwokatów, wiecie nawet kogo szuka, co skończyła itd. widzieliście to ogłoszenie 0 razy, jej nawet nie widzieliście na zdjęciu ale wiecie wszystko lepiej tak? No super
Już się tak nie wczuwaj bo trollować też trzeba umieć.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-04-24, 12:26   #38
Alvarooo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Aelora Pokaż wiadomość
No ok, to fajnie. Tylko dziewczyna była na kursie i może chciała kogoś kto lubi taniec (lub wręcz określony styl tańca) albo chociaż ogarnia podstawowe kroki zamiast takiego typowego tuptania. Uczciwie Ci napisała co umie. Super, że jesteś w stanie oszacować ile osób chodzi na kursy tańca.

Wychodzi na to, że to ogłoszenie było inwalidą. Jeśli komuś zależy aby partner tańczył "batatę", umiał układać ikebanę, znał francuski, cokolwiek, co nie jest oczywiste w kontekście wesela, dobrze to napisać od razu. Szybciej i pewniej. To po pierwsze.

Po drugie, kto odpowiada na takie ogłoszenia? Albo jakiś fan weselnych klimatów (być może są tacy, bo któraś z was zarzuciła już chyba autorowi chęć zjedzenia kotleta na krzywy ryj), albo ktoś komu się dziewczyna spodobała. Może mam małą wyobraźnię ale innej opcji nie widzę. A tu wizażanki się rzuciły na chłopa jakby jakieś straszne faux pas popełnił.
Po prostu nie spodobał się prawdopodobnie, to go odpuliła pod pierwszym pretekstem tańców latynoskich.

Ja tu nie widzę jakiś strasznych win autora.
Alvarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 12:30   #39
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

A ja myślę, że nie chodzi o żadne kursy tańca, bo tak sprecyzowane wymagania co do partnera na wesele umieściła by już w ogłoszeniu (chyba, że napisała, a Autor nie doczytał lub zignorował...). Autor wątku po prostu jej nie pasuje i zamiast napisać wprost, że nie bo nie lub że ma już innych chętnych, ale dziękuje za dobre chęci, nagle dodała warunek w postaci znajomości konkretnych tańców.

Autor oczywiście zbyt wiele sobie obiecywał po zgłoszeniu swojej kandydatury i chyba z góry gdzieś tam założył, że panna będzie go chciała i wesele będzie nie tylko partnerowaniem, ale wstępem do jakichś romantycznych relacji. Natomiast czy ma prawo czuć się ciut rozczarowany obrotem spraw? Ma, jest tylko człowiekiem. Panna mu się podoba, no życie. Jak już ma sobie ponarzekać to lepiej tutaj, niż gdyby miał tej dziewczynie d... zawracać.

Autorze, dziewczyny są dla Ciebie trochę ostre, ale ostatecznie mają rację - na przyszłość nie zakładaj zbyt wiele z góry i zrozum, że choćbyś był naj naj naj (w swojej opinii), to ktoś Cię może nie chcieć. Panna ma prawo wybierać, przebierać, nie dawac szansy. Przez moment postaw się w jej sytuacji. Sam byś tak chętnie poświęcał czas każdej, która by zgłosiła chęć bycia Twoją partnerką? Jasne...

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2023-04-24 o 12:31
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 12:34   #40
Alvarooo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
A ja myślę, że nie chodzi o żadne kursy tańca, bo tak sprecyzowane wymagania co do partnera na wesele umieściła by już w ogłoszeniu (chyba, że napisała, a Autor nie doczytał lub zignorował...). Autor wątku po prostu jej nie pasuje i zamiast napisać wprost, że nie bo nie lub że ma już innych chętnych, ale dziękuje za dobre chęci, nagle dodała warunek w postaci znajomości konkretnych tańców.

Autor oczywiście zbyt wiele sobie obiecywał po zgłoszeniu swojej kandydatury i chyba z góry gdzieś tam założył, że panna będzie go chciała i wesele będzie nie tylko partnerowaniem, ale wstępem do jakichś romantycznych relacji. Natomiast czy ma prawo czuć się ciut rozczarowany obrotem spraw? Ma, jest tylko człowiekiem. Panna mu się podoba, no życie. Jak już ma sobie ponarzekać to lepiej tutaj, niż gdyby miał tej dziewczynie d... zawracać.

Autorze, dziewczyny są dla Ciebie trochę ostre, ale ostatecznie mają rację - na przyszłość nie zakładaj zbyt wiele z góry i zrozum, że choćbyś był naj naj naj (w swojej opinii), to ktoś Cię może nie chcieć. Panna ma prawo wybierać, przebierać, nie dawac szansy. Przez moment postaw się w jej sytuacji. Sam byś tak chętnie poświęcał czas każdej, która by zgłosiła chęć bycia Twoją partnerką? Jasne...

No właśnie, zwłaszcza, że tańce latynoskie są jak wiemy żelaznym punktem polskiego wesela
Alvarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 12:57   #41
alicjaross
Zadomowienie

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89563692]A ja myślę, że Autor zupełnie niepotrzebnie obraża się na obcą dziewczynę, że nie przyjęła jego propozycji. To totalnie dziecinne i pokazuje, że dziewczyna dobrze zrobiła, że nie skorzystała z jego oferty. Lepiej iść z kimś, kto ma dystans, z kim będzie się fajnie spędzało czas, a nie z desperatem, który zamiast normalnie zagadać sąsiadkę, to się czai i traktuje ogłoszenie na Facebooku jako propozycję związku. Gdybym umiała tańczyć salsę i bachatę, też wybrałabym faceta, który ogarnia te tańce, a nie kogoś, kto chce się najeść za darmo i będzie takim typowym drewnem na parkiecie.

No i na grupach mojego miasta na FB też co chwilę pojawiają się posty, że ktoś szuka kompana na wesele, w góry, kurs tańca. Nic w tym złego, ludzie tak robią i naprawdę nie każdy taki post oznacza zakamuflowany komunikat: "szukam związku".[/QUOTE]

Ale czy na weselu puszczają kawałki, gdzie sobie mogę tańczyć salsę?
bo jak ja byłam to disco polo czy jakiś pop
alicjaross jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 13:09   #42
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alicjaross Pokaż wiadomość
Ale czy na weselu puszczają kawałki, gdzie sobie mogę tańczyć salsę?
bo jak ja byłam to disco polo czy jakiś pop
Pewnie to zależy, na jakim weselu Ale mnie się wydaje, że i tak najważniejsze były oczekiwania autorki ogłoszenia. Jakiekolwiek były, Autor wątku ich nie spełnił i moim zdaniem bez sensu jest teraz mieć o to żal. Nie chciała z nim pójść, to nie chciała.
Stary 2023-04-24, 13:13   #43
Aelora
Wtajemniczenie

Wydaje mi się, że dziewczynie mogło bardziej chodzić o to, że ona jednak coś trenowała z tańcem, zna jakieś podstawowe kroki. Przecież nie musi tańczyć na poziomie turniejowym, ale taniec użytkowy wykorzystuje elementy bardziej złożonych układów. I jak najbardziej, można elementy salsy czy bachaty wpleść do zwykłego tańca, po prostu zyskuje się większy repertuar ruchów. Po co byłyby te wszystkie kursy tańca użytkowego albo np. dla narzeczonych, skoro zdaniem autora wystarczy nie mieć drewnianych nóg? A jednak ludzie chcą trochę poprawić swoje umiejętności i poczucie rytmu, bo na parkiecie widać, czy ktoś miał coś do czynienia z tańcem, zna trochę więcej kroków a nie tylko z nóżki na nóżkę i obrót Przecież jak rozumiem nie mówimy tu o tańcu na poziomie profesjonalnym.

Ogólnie oburzenie autora, że dziewczyna śmiała coś trenować i ma jakieś oczekiwania wobec partnera na wesele bo może chce się pobawić na parkiecie, są zabawne.

Edytowane przez Aelora
Czas edycji: 2023-04-24 o 13:16
Stary 2023-04-24, 13:44   #44
Hiromi_Ise
Raczkowanie

Jeszcze opcja jest, że dziewczyna wrzuciła ogłoszenie, bo sama miała kogoś na oku z tej grupy i wszystkim innym, którzy pisali waliła jakieś ściemy typu, że nie potrafią tańczyć, żeby ich jakoś delikatnie zbyć. A napalony Autor rozkłada to na czynniki pierwsze, podczas gdy ani przez sekundę nie chodziło w tym wszystkim o niego XD
Stary 2023-04-24, 13:54   #45
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Konto usunięte

Treść usunięta
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 14:21   #46
skara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hiromi_Ise Pokaż wiadomość
Jeszcze opcja jest, że dziewczyna wrzuciła ogłoszenie, bo sama miała kogoś na oku z tej grupy i wszystkim innym, którzy pisali waliła jakieś ściemy typu, że nie potrafią tańczyć, żeby ich jakoś delikatnie zbyć. A napalony Autor rozkłada to na czynniki pierwsze, podczas gdy ani przez sekundę nie chodziło w tym wszystkim o niego XD
Ja też to podejrzewam, że to już lepiej podejść do kogoś na przystanku niż liczyć, że uda się zwabić swoim ogłoszeniem tę jedną, konkretną osobę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
skara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-24, 14:23   #47
Hiromi_Ise
Raczkowanie

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;89564226]Treść usunięta[/QUOTE]

Stary 2023-04-24, 16:16   #48
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skara Pokaż wiadomość
Ja też to podejrzewam, że to już lepiej podejść do kogoś na przystanku niż liczyć, że uda się zwabić swoim ogłoszeniem tę jedną, konkretną osobę.
Ludzie czasami żyją fantazjami rodem z komedii romantycznych, więc wcale nie jest to taki nieprawdopodobny scenariusz. Jeżeli to ograniczona grupa, w której ludzie serio się udzielają, czytają ogłoszenia, to zawsze jest nadzieja, że upatrzony pan jakoś zareaguje. Jedno jest pewne i w sumie tu kluczowe: Autor nie jest tą osobą.

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;89564226]Treść usunięta[/QUOTE]

Zastanawiałam się co to za taniec. Mój mózg nie połączył kropek.
Stary 2023-04-25, 08:37   #49
SzantaFe
BAN stały

Super, to może ustalmy co w takim razie oferuje ta dziewczyna, bo facet ma umieć extra tańczyć, zorganizować sobie czas dla niej i być z nią na jakimś weselu, to teraz co ta dziewczyna może mu zaoferować?
Czy to tylko jest w jedną stronę?
Czy tylko wymagamy a sami nic nie dajemy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2023-04-25, 08:41   #50
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Super, to może ustalmy co w takim razie oferuje ta dziewczyna, bo facet ma umieć extra tańczyć, zorganizować sobie czas dla niej i być z nią na jakimś weselu, to teraz co ta dziewczyna może mu zaoferować?

Ale ona się nie musi reklamować, to Ty się sam do niej zgłosiłeś. Nie pasowałeś jej jako kandydat na wesele, bywa, odpuść. Widocznie znalazł się ktoś, kto pasował bardziej i tyle.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-25, 08:42   #51
alicjaross
Zadomowienie

Cytat:

Ale to nie Twoja sprawa, ona może wymagać żeby się do mnie odezwał koleś w typie Brada Pitta, który lubi historię i malarstwo Moneta. Jeśli nie trafi na takiego to jej problem i szuka dalej. Odezwał się ktoś do niej i ma być szczęśliwa z tego powodu? Może i na to wesele nie ma aż takiego ciśnienia, żeby brać co się napatoczy. Nie spodobaleś się jej i tyle, a przeżywasz jakby Cię wieloletnia partnerka rzuciła, miałeś zbyt duże oczekiwania co do jej ogloszenia
alicjaross jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-25, 08:52   #52
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Rany boskie
Przecież to tylko obca laska i wesele kompletnie nieznanych ci ludzi, a ty przeżywasz, jakby zostawiła cię przed ołtarzem wyliczając publicznie twoje wady.
W ogóle nie masz do siebie dystansu.
W takiej sytuacji człowiek mówi zazwyczaj "nie, to nie" i żyje dalej, co tu roztrząsać?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-25, 09:06   #53
Camillie32
Rozeznanie

Reakcja autora jest wręcz przerażająca, jak można mieć takie roszczeniowe podejście do obcej osoby..
Autorze, co jest niezrozumiałe w tym, że po prostu bardziej spodobał się jej ktoś inny i tyle, koniec tematu?
Camillie32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-25, 09:58   #54
skara
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, ta laska płaci za twoje uczestnictwo w imprezie - najesz się, napijesz, a do prezentu się nie dokładasz.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
skara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-25, 10:10   #55
Konto usunięte

Cytat:
Dżizas. Ale to Ty dzwonisz
Stary 2023-04-25, 10:18   #56
25b2a07661c38f1fbeb6ed1b51a706f49250c239_6721770231591
Konto usunięte

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89563992]
Dżizas, dziewczyna nawet nie wie, jakie ma szczęście, że Cię odrzuciła.[/QUOTE]

No nie oszukujmy się, mało kto wywija salsę przy Zenku ale widocznie coś jej nie podeszło i weź to uszanuj, mogłeś nie wpaść w oko i tyle. Zdarza się w dorosłym życiu. chociaż nie zaczepiaj jej na przystanku z żądaniem wyjaśnień
25b2a07661c38f1fbeb6ed1b51a706f49250c239_6721770231591 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-25, 10:29   #57
Hermiona83
Zadomowienie

Cytat:
Jezu słodki. Każde niepowodzenie tak przeżywasz?
Hermiona83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-25, 10:43   #58
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyna po prostu wolała pójść z kimś innym, czego nie rozumiesz? Nakręcasz się z jakimiś dziwnymi wywodami co ona niby ma do zaoferowania albo to kolejny trollowy wątek, jakie to dziewczyny nie są roszczeniowe bo odrzucają dobrych, skromnych chłopaków.
Stary 2023-04-25, 11:26   #59
25b2a07661c38f1fbeb6ed1b51a706f49250c239_6721770231591
Konto usunięte

Cytat:

Co oferuje? Darmową imprezę, jak się postarasz to nawet dwudniową (o ile w grę wchodzą poprawiny). Jedzenie, picie, alko i tańce. A ty co, już imiona dzieciom wybierałeś?
25b2a07661c38f1fbeb6ed1b51a706f49250c239_6721770231591 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2023-04-25, 11:39   #60
SzantaFe
BAN stały

A to rzeczywiście rosół i schabowy z frytkami do tego najtańsza wódka i napoje gazowane, super!

Czyli obiad w dobrej knajpce za 40 zł, do tego wódka za 20 zł i coca-cola za 3 zł ale też osiągnięcie.

Powiem tak, najpierw mnie gnoicie na każdym roku wymieniacie wady, a potem zdziwienie że to roztrząsam.
Dlatego o to pytam co ma do zaoferowania taka dziewczyna, bo te pierdoły wyżej nie mają żadnego znaczenia.
Bo umiejętności taneczne a serwowane jedzenie w lokalu, które nie zależy od tej dziewczyny to trochę coś innego.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości