|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomadki, b³yszczyki, cienie, perfumki i inne
Brombusiu, nic nie znalaz³am
![]() JoannM - piekna bi¿uteria, niestety jestem straszliwym alergikiem , ale mo¿e masz jak±s fajn± broszke albo koraliki ³±czone sznurkiem, rzemykiem itp.?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
I jak decyzja do co b³yszczyka?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ptiszonku, tak jak pisa³am, dopiero w sobotê bêdê mia³a szansê zajrzec do jakiegos Douglasa tudzie¿ Sephory... ale dam znaæ
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 157
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dok³adka - Pomadki, b³yszczyki, cienie, perfumki i inne
Interesowa³by mnie u Ciebie cieñ Bourjois, cieñ Cinema (jest sypki czy w kamieniu?), a przede wszystkich odlewka serum L`Oreala. Znajdziesz co¶ u mnie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulko co to jest :http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1152293606
A czego szukasz za perfumy i pomadkê to chyba EL na ostatnim zdjeciu w ¶rodku w pierszym po¶cie??? Mo¿e interesuje Ciê Cicalfate Avene, albo jakies cienie?? Nie wiem czego mam szukaæ :cmoK:
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Uskow, a gdzie sie podzia³ Twoj skowronek?
nie szukam nic konkretnego w³asciwie, to "cos" to jest cieñ roll-on sypki BeYu, z³ocisto-be¿owy, b. ³adny i b³yszcz±cy - mo¿na go obejrzec w Douglasie. A pomadka to Guerlain.Napisz co masz po prostu a ja juz uciekam bo Oliwka wrzeszcze wniebog³osy
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Interesuje mnie 9 i 12. znajdziesz cos u mnie?Zapraszam
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy, niestety nic
![]() Ptiszonku nie znalaz³am tego b³yszczyka w Sephorze, w Douglasie te¿ nie ....a w ciemno brac nie chce bo boje sie ze mi kolor nie spasuje.....
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Hej KasiulkA!!!!! Dopiero wczoraj zrobi³am spis mo¿e co¶ Ciê zainteresuje
Pozdrowienia i ca³uski dla Oliwiery ![]() Ksiulko chyba ¿e chcesz ubranka dla Oliwki mam tony ciuchów dla ma³ej ! To dzi¶ mog³abym Ci cosik pokazaæ
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Uskow kochana, oczywiscie ze kcem ciuszki
, ciuszki dzidziusiowe to mój konik ostatnio ![]() |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
hej ! Moje propozycje ! Jeszcze mia³am taka ¶mieszn± czapeczkê, mozê ja zaraz znajdê bo nie pamietam w które pud³o wsadzi³am
![]() 1. Polarek na rok. Kupi³am na ciuchu nie wiem po co w zasadzie. Stan bdb 2. Sukieneczka z majtusiami pokazany jesy ty³ majteczek z przodu s± ca³e fioletowe. Na wiek 6-9 miesiêcy3. Nowy pajac na roczek albo i wiêcej - nieudany prezent nie nawidze takich rzeczy Kole¿anka z Niemiec mi przywioz³a4. Pó³¶pioszki na 74.Ró¿owe tylko zdjecie take ciemne wysz³o 5. Sukienusia Nexta - 6- 9 miesiêcy i kapelusik - pewnie gdzie¶ na 6 - 8 miesiêcy zale¿y od g³ówki
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2007-03-19 o 20:35 |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
A moze za Twoje perfumki by³abys zainteresowana oryginalnymi perfumkami Gianfranco Ferre? kwiatowy zmys³owy zapach z pikantn± kadzid³ow± nut±? pe³na nowa butelka 30 ml.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie odlewka serum L`oreala i b³yszczyk EL, tylko czy on jest tranparentny czy kryjacy?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=131030 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinko, szczerze to raczej nie bo po ci±¿y mam problem z perfumami - nie umiem u¿ywac prawie ¿adnych, dusz± mnie
. Vilandro zainteresowa³ mnie City Lips. A E.Lauder jest taki pó³transparentny, daje kolor ale nie b. mocny. ![]() Uskow podoba mi sie poz. 3 i 5 . Ta sukienusia zmajtasami tez mi sie podoba, ale to raczej na lato, a Oliwka bedzie 6-9 miesiecy mia³a jesieni±/zim± wiec chyba odpada. A ta sukienka Next'a to jest taka cieplejsza mo¿e? |
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Ona jest taka w³a¶nie grubsza z takiego mi³ego materia³u
Na metce jest napisane 63% cotton 32 % modal Kasiulko kapelusik te¿ Ci sie podoba czy tylko sukieneczka???
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
kapelusik tez
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
czyli rozumiem ze on sie nadaje do chodzenia w pa¼dzierniku-listopadzie? Nie jest za cieniutki? Jesli tak to jestem na niego chêtna równie¿
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
3/9 miesiêcy wiêc tak jak mówiê zale¿y od g³ówci dziecka. Moim zdaniem mog³aby¶ ¶mia³o go zak³adaæ Oliwci jeszcze w sierniu/wrze¶niu. Jak chcesz Wybór pozostawiam Tobie
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulko najbardziej podoba mi sie top solar w Twoim drugim w±tku , ale nie wiem czy bêdziesz chcia³a wymieniæ bo napisa³a¶ ze na co¶ eksta.
Inne rzeczy tak jak napisa³am wcze¶niej to perfumy, pomadka guerlain i ten cieñ br±zowy. Które rzeczy zdecydowa³aby¶ siê wymieniæ???
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
a dorzucilabys jeszcze jakiegos ciuszka za ten top?
On jest naprawde fajny, szkoda zeby le¿a³ w szafie i sie marnowa³ a ja sie w niego w tym roku mam ma³e szanse wbic .
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
No pewnie
Powiedz tylko co szukasz Bo faktycznie nasze córeczki urodzi³y siê w ró¿nych sezonach i mijaj± siê rozmiarami Co by Ciê najbardziej interesowa³o??
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
najchêtniej jakies pajace, bodziaki wiêksze, moze sweterek - cos takiego cieplejszego na sezon jesienno-zimowy, bo rzeczy na teraz ma pod dostatkiem
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.