![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizaż - zmartwychwstanie
Liczba użytkowników spadła i hajs z reklam pewnie przestał się zgadzać
![]() Też zgłosiłam konto do usunięcia, a jednak istnieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Holy Crap!
|
No to ja już nic nie rozumiem, zdążyłam pogodzić się z zamknięciem a tu jednak odwrotnie. Nie wiem na co oni liczą, przecież ten nagły ruch na forum jest tylko chwilowy, użytkowniczki, które miały odejść to odeszły, z pewnością będzie tu o wiele ciszej niż przed tym propagandowym zamknięciem.
![]() |
![]() |
#33 |
music is my best friend ♫
|
Ja tam się cieszę, że nie zamknęli forum. Pewnie będzie tu mniejszy ruch ale mam sentyment do wizaża. Od kilku dni się tu nie udzielałam bo stwierdziłam, że po co skoro i tak za chwilę zamkną. Zrobili niezły prezent na święta. Ale i tak uważam, że trochę nie ładnie się zachowali bo sporo osób przeszło na Discorda, część pousuwała konta. Eh...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#34 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zapewne dlatego usunięte konta wiszą nadal, bo trzeba się czymś podeprzeć przed Maybelline, Borjouis i innymi, co tłuką na yt i w tv reklamy z "nr 1 KWC wśród wizażanek" ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
O wizaż reaktywacja : )
No co wy dziewczyny, fajnie że nie zamykają : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Z jednej strony fajnie, ale z drugiej można było to jakoś z klasą załatwić, a nie robić z ludzi debili. Wizaż zachował się jak toksyk ;p i nic dziwnego, że część chce go po tym numerze rzucić.
Wysłane z mojego M2006C3LG przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Nie, nie fajnie. Ludzie pokasowali wieloletnie konta, a ci jakby nic hehe jednak nie zamykamy, sorry ale to zagranie poniżej pasa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Ewidentnie zawinił tu człowiek, ludzka pomyłka.. Mega słabo to wyszło dla użytkowników forum, którzy pokasowali konta no ale cóż możemy zrobić w tej sytuacji.. Nie odwróci się decyzji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;89728305]Co uważacie? Przegięcie pały czy wybaczamy?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Wybaczamy ![]() Trochę słabo, że część ludzi pousuwała swoje konta, to było trochę bez sensu. Ale założyć nowe to przecież nie problem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
To wizaż jednak zostaje? Pogubiłam się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
No ale co to konto. Fikcyjny nick, wielkie halo.
Owszem, słabo że tak dziwnie to przebiegło ale finalnie miło, że jednak platforma została. Nie widzę sensu się obrażać, fochy sa dobre dla dzieci. To z administracją gawędzicie by ją karać czy innymi wizażankami. Jedno jest nieodwracalne i co może połozyć forum, świadomość że raz wycieli taki numer i w każdej chwili może koncepcja wrócić. Jak coś ma datę przydatności do spożycia to przestaje być takie atrakcyjne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tam się bardzo ucieszyłam, że forum zostaje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Czy ja wiem.
Dziewczyny mają częsciowo rację. [Po prostu po kij robić z tego nad wyraz dramę]. Wyszła z tego dziwna sprawa. Ci którzy lubia/lubili forum (w tym ja) chyba myśleli, że będzie ono do konca świata. Zonk. Przypomnienie, że ono nie istnieje w próżni, wisi na jakichś tam opłacanych serwerach. I tu rozumiem redakcję. Nie zarabia, mają płacić dzierżawę i inwestować w nowocześniejszą infrastrukturę, mało realne. Z 2 strony no co za wspaniałomyslnośc, forum zostaje. Żadnych konkretów. Nie wiadomo jak długo, od dawna jedzie na oparach, więc jaki pomysł by przyciagało userów i faktycznie reaktywacja. Diskord ma tą przewage że nikt wchodzac tam nie z tyłu głowy, że może 1 marca pojawi się ''kochani, dziękujemy, w 1 dzien wiosny zamykany''. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Nie chce mi się jak na razie zakładać znowu e-maila i znowu zakładać kolejne konto. Ale lepiej, że wizaż zostaje, bo przekonałam się, że inne fora w internetach to dno w porównaniu.
Mi przeszkadza cenzura i traktowanie użytkowników jak dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Może pomyślą o powrocie aplikacji Wizaz na telefon, bo w sumie tu był strzał w kolano, że była a teraz jej nie ma i nie przyciąga nowych użytkowników. Teraz prawie każdy używa smartfona i średnio to wygodne odpalać laptopa by specjalnie wejść na forum czy z telefonu przez stronę.. Forum Wizaz ma potencjał tylko źle wykorzystany i zaniedbany.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Gumisiowy Czas edycji: 2023-12-22 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Żartujesz? Jest mnóstwo for, na których można dodawać reakcję na posty. Technologia zaszła tak daleko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o kulturę wobec moderatorek i użytkowników. Jakby to powiedzieli wcześniej to też inaczej by to wyglądało. Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
music is my best friend ♫
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#50 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=38e5d60520cef994f7366b5 0504203a5681031b5_659dde0 26471c;89728692]Nie, nie fajnie. Ludzie pokasowali wieloletnie konta, a ci jakby nic hehe jednak nie zamykamy, sorry ale to zagranie poniżej pasa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Tylko, ze przeciez nikt ludziom nie kazal tych kont kasowac z pistoletem przy glowie ![]() Natomiast co do oglaszania zamkniecia, a potem ze jednak nie, to coz, nie od dzisiaj wiadomo, ze nigdy nie grzeszyli roztropnoscia ![]()
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Mam prawo mieć odmienne zdanie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Działa tapatalk, ale aplikacja wizaż już nie. Ja się cieszę, że forum zostaje, ale myślę, że będzie jeszcze gorzej niż przed tą akcją, bo te osoby co pousuwały konta nie będą ich zakładać na nowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Ci co mają zainstalowaną aplikacje to działa, ale tak naprawdę nie ma jej już od dawna w sklepie Google i AppStore.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak tylko zmienisz telefon, to już nie zainstalujesz po raz kolejny.
![]() |
![]() |
#55 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Post wstawiony przez pomyłkę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Chyba niektórzy reagują po prostu zbyt emocjonalnie. Zamykamy Wizaż - od razu usuwanie konta, nie zamykamy - foch, bo teraz to ja już się nastawiłam... Mniej emocji trzeba
![]() Fajnie, że Wizaz zostaje ale miło byłoby jakby szły za tym jakieś inwestycje. Bo zostawić tylko po to żeby zostawić, bo jeszcze jakoś działa i jakiś hajs z tego jest to też nie ma sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
cat lady
|
Cytat:
Ale też ma to swoje ograniczenia, np nie można z poziomu aplikacji dodać zdjęcia, a ładowanie na inną stronę i dodawanie linkiem to już sporo roboty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
[1=38e5d60520cef994f7366b5 0504203a5681031b5_659dde0 26471c;89728863]Ci co mają zainstalowaną aplikacje to działa, ale tak naprawdę nie ma jej już od dawna w sklepie Google i AppStore.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Używam apki i nawet nie wiedziałam, że tak jest. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.