|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak sobie radzić z ghostingiem
Cytat:
Tu jest wyraźne mowa o relacji. Dotyczy partnera lub bliskiej osoby.
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Nie mowie ze ma za tym stac zar uczuc ale dluzsza relacja miedzyludzka z codziennym kontaktem ,taka osoba ma byc czescia naszej codziennosci tu jest poprostu luzna znajomosc z kolesiem ktory cos tam rzucil w przelocie a ona sie napalila wyobrazila sobie juz ich wspolna koncertowa randke i rzuca haslami o ghostingu
Nikt tu tego zachowania z jego strony nie pochwala ale w tym przypadku to zwykla olewka a nie ghosting . Ty bys moze fochowala ja bym nie napisala nawet drugiej wiadomosci jak by mi na pierwsza nie odowiedzial ,milczenie wyraza wiecej niz tysiac slow ,przekaz jest jasny nie widze podstaw do rozkminania dlaczego ,co ja zrobilam itp? Przesadzone reakcje i doszukiwanie sie drugiego dna w prostej sytuacji ktora nie wymmaga specjalnego nazewnictwa
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"To nagłe zerwanie kontaktu może być szokujące i w znacznym stopniu wpływa na poczucie własnej wartości oraz samoocenę osoby porzuconej. Ghosting dotyczy nie tylko relacji romantycznych, ale także przyjaźni, znajomości czy relacji zawodowych. Warto zaznaczyć, że forma ta staje się coraz bardziej powszechna w świecie szybkich znajomości internetowych, gdzie komunikacja może być łatwo przerwana." Nie kompromituj się dalej i nie upieraj ślepo przy jakiejś pierdółce. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
To, że coś jest popularne nie znaczy, że jest skuteczną metodą jeżeli chcesz wywołać u drugiej strony konkretną reakcje. Komunikatory tekstowe są czymś sprzyjającym olewaniu, zostawianiu odpisania na później czy własnie ghostingowi. Głupi telefon zakończyłby się na prostym tak/nie i wiedziałabyś na czym stoisz.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Może niektorzy mają po prostu ciekawsze rzeczy do roboty niż sprawdzanie nic nie znaczących wiadomości.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

i nie potrafił dać znać jak człowiek co robimy, wpadłby w kieszonkę pt tytułem no chyba coś panu z lekka odâ☠â☠â☠auo. Fochow nie poważam ale widzę tu potencjał na foch. I zlosliwa nie bywam więc darowalabym sobie ale gdyby znowu się odezwał jakby nigdy nic to co widzimy się jutro na stoku miałabym ochotę odpisać jasne, zaraz po tym jak skończą grać.
Jakby tego swoje własne odczucia mogę sobie nazywać jak chcę. 
Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.