Czy dziewczyna wstydzi się swojego wyglądu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2025-06-01, 13:18   #31
Krkers
Przyczajenie

Dot.: Czy dziewczyna wstydzi się swojego wyglądu

Dzieki za wsparcie, ale szkoda sie produkowac. Niektorzy potrafia sobie wyrabiac bledne zdanie na kogos temat na podstawie swoich domyslow i ciezko to zmienic.
Nie mam i nie mialem zlych zamiarow wobec nikogo dodajac ten watek.
Pozdrawiam
Krkers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-06-01, 15:25   #32
Camillie32
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Krkers Pokaż wiadomość
Dzieki za wsparcie, ale szkoda sie produkowac. Niektorzy potrafia sobie wyrabiac bledne zdanie na kogos temat na podstawie swoich domyslow i ciezko to zmienic.
Nie mam i nie mialem zlych zamiarow wobec nikogo dodajac ten watek.
Pozdrawiam

Tę użytkowniczkę kojarzę też z innych wątków i wydaje mi się być po prostu nieco sfrustrowana facetami, więc wylewa ten żal na obcych gości z internetu z mojej perspektywy. Nie przejmuj się i trzymam kciuki za Waszą relację
Camillie32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-06-01, 17:24   #33
Krkers
Przyczajenie

Zauwazylem ze nie da sie zbyt normalnie porozmawiac, no trudno.
A Tobie dziekuję ślicznie
Pozdrawiam
Stary 2025-06-02, 10:13   #34
Aelora
Wtajemniczenie

Cytat:
Update dating
Pierwsze spotkanie z tajemnicza dziewczyna mam za soba i .... jestem bardzo zadowolony . Ona tez uwaza randke za udana wiec szczescie na full. nie bylbym soba gdybym nie zapytal jej o te blokady w wysylaniu zdjec i okazalo sie ,, ze rzeczywiscie ma problem z akceptacja pewnych rzeczy. Mowila ze moze nie bala sie ze mnie rozczaruje tylko chcialaby poprawic co nieco zeby czuc sie pewniej i lepiej wychodzic na zdjeciach. Nie chce tu sie rozpisywac o jakich poprawkach mowa ale powiedzialem jej ze jak dla mnie nie musi nic w sobie zmieniac. Moge napisac ze na poczatku bylo mozna poczuc pewien dystans z obu stron, ale ze jestem mistrzem w skracaniu takich rzeczy to po kilkudziesieciu minutach rozmawialismy juz tak jakbysmy znali sie kilkanascie lat ;D Świetna jest dziewczyna i pierwsze wrazenie mega na PLUS. byl flow, nie bylo ciszy, nudy i ciagniecia tematu na sile. tak jak przeczuwalem
powiedzialem jej ze nie ma prawa miec kompleksow i gdy wrocilem do hotelu otrzymalem selfiaka XD bez naklejek, filtrow wiec mysle sobie ze chyba mamy postep
Dzisiaj rano spotkalismy sie na kawke, sniadanko i spacer przed moim wyjazdem i nastepne spotkanie w Krakowie za tydzien i jak wszystko bedzie szlo tak dobrze to moze nawet uda sie zorganizowac jej przeprowadzke do Krakowa wczesniej )

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

O jeny , nie bede sie powtarzal o co mi chodzilo w tym watku ;D Poczytaj wszystko co pisalem i sie dowiesz. jestem po udanym spotkaniu z ta dziewczyna i spotkalbym sie z nia bez wzgledu na wszystko. kolejne spotkanie bedzie u mnie w Krakowie.
musze napisac ze sobie wypraszam ;p bo pieniadze, wyglad i uroda nigdy nie decyduja o tym czy sie z kims pokazuje czy nie, to twoje projekcje. nigdy przez pryzmat takich rzeczy nie ocenialem i nie oceniam ludzi.
Dziękuję za update i miło poczytać, że tak fajnie Wam wyszło, też trzymam za Was kciuki. Jak padło wyżej nie przejmuj się takimi komentarzami, niestety na forum widać takie sfrustrowane użytkowniczki które zawsze niezależnie od kontekstu przyczepiają się do postawy faceta.
Aelora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2025-06-02, 16:45   #35
Krkers
Przyczajenie

Nie ma sprawy

Staram się rozumieć te przytyki, bo w sumie każdy ma za sobą jakieś doświadczenia i problemy, ale ogólnie jest luz.

Ja też mam nadzieję, że nie jest to chwilowa euforia i coś poważnego z tego wyjdzie i to ja Wam dziękuję, za mimo wszystko dobre podejście do tematu założonego przez nowego forumowicza, za pomoc i miłe słowa

Fajni są tu ludzie!

Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze!
Stary 2025-06-03, 12:03   #36
rose97
Raczkowanie

Cytat:
Update dating
Pierwsze spotkanie z tajemnicza dziewczyna mam za soba i .... jestem bardzo zadowolony . Ona tez uwaza randke za udana wiec szczescie na full. nie bylbym soba gdybym nie zapytal jej o te blokady w wysylaniu zdjec i okazalo sie ,, ze rzeczywiscie ma problem z akceptacja pewnych rzeczy. Mowila ze moze nie bala sie ze mnie rozczaruje tylko chcialaby poprawic co nieco zeby czuc sie pewniej i lepiej wychodzic na zdjeciach. Nie chce tu sie rozpisywac o jakich poprawkach mowa ale powiedzialem jej ze jak dla mnie nie musi nic w sobie zmieniac. Moge napisac ze na poczatku bylo mozna poczuc pewien dystans z obu stron, ale ze jestem mistrzem w skracaniu takich rzeczy to po kilkudziesieciu minutach rozmawialismy juz tak jakbysmy znali sie kilkanascie lat ;D Świetna jest dziewczyna i pierwsze wrazenie mega na PLUS. byl flow, nie bylo ciszy, nudy i ciagniecia tematu na sile. tak jak przeczuwalem
powiedzialem jej ze nie ma prawa miec kompleksow i gdy wrocilem do hotelu otrzymalem selfiaka XD bez naklejek, filtrow wiec mysle sobie ze chyba mamy postep
Dzisiaj rano spotkalismy sie na kawke, sniadanko i spacer przed moim wyjazdem i nastepne spotkanie w Krakowie za tydzien i jak wszystko bedzie szlo tak dobrze to moze nawet uda sie zorganizowac jej przeprowadzke do Krakowa wczesniej )

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

O jeny , nie bede sie powtarzal o co mi chodzilo w tym watku ;D Poczytaj wszystko co pisalem i sie dowiesz. jestem po udanym spotkaniu z ta dziewczyna i spotkalbym sie z nia bez wzgledu na wszystko. kolejne spotkanie bedzie u mnie w Krakowie.
musze napisac ze sobie wypraszam ;p bo pieniadze, wyglad i uroda nigdy nie decyduja o tym czy sie z kims pokazuje czy nie, to twoje projekcje. nigdy przez pryzmat takich rzeczy nie ocenialem i nie oceniam ludzi.
No i fajnie, szczęścia
rose97 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości