|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy dziewczyna wstydzi się swojego wyglądu
Dzieki za wsparcie, ale szkoda sie produkowac. Niektorzy potrafia sobie wyrabiac bledne zdanie na kogos temat na podstawie swoich domyslow i ciezko to zmienic.
Nie mam i nie mialem zlych zamiarow wobec nikogo dodajac ten watek. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tę użytkowniczkę kojarzę też z innych wątków i wydaje mi się być po prostu nieco sfrustrowana facetami, więc wylewa ten żal na obcych gości z internetu z mojej perspektywy. Nie przejmuj się i trzymam kciuki za Waszą relację
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Zauwazylem ze nie da sie zbyt normalnie porozmawiac, no trudno.
A Tobie dziekuję ślicznie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma sprawy
![]() Staram się rozumieć te przytyki, bo w sumie każdy ma za sobą jakieś doświadczenia i problemy, ale ogólnie jest luz. Ja też mam nadzieję, że nie jest to chwilowa euforia i coś poważnego z tego wyjdzie i to ja Wam dziękuję, za mimo wszystko dobre podejście do tematu założonego przez nowego forumowicza, za pomoc i miłe słowa ![]() Fajni są tu ludzie! Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze! |
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

. Ona tez uwaza randke za udana wiec szczescie na full. nie bylbym soba gdybym nie zapytal jej o te blokady w wysylaniu zdjec i okazalo sie ,, ze rzeczywiscie ma problem z akceptacja pewnych rzeczy. Mowila ze moze nie bala sie ze mnie rozczaruje tylko chcialaby poprawic co nieco zeby czuc sie pewniej i lepiej wychodzic na zdjeciach. Nie chce tu sie rozpisywac o jakich poprawkach mowa ale powiedzialem jej ze jak dla mnie nie musi nic w sobie zmieniac. Moge napisac ze na poczatku bylo mozna poczuc pewien dystans z obu stron, ale ze jestem mistrzem w skracaniu takich rzeczy to po kilkudziesieciu minutach rozmawialismy juz tak jakbysmy znali sie kilkanascie lat ;D Świetna jest dziewczyna i pierwsze wrazenie mega na PLUS. byl flow, nie bylo ciszy, nudy i ciagniecia tematu na sile. tak jak przeczuwalem