![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
Cosik Moonlight ta gra z byciem niedostepną Ci nie idzie tak jak powinna
![]() Nie myśl tyle, może rzeczywiście jest miły, bo próbuje sposobu, żeby Cię podejść (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) i wyczaić, czy miałby szane skoro mu mówiłaś, że nie i nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
tak mi jakoś przykro jest że on zrezygnował
![]() ja pierwsza nie pokażę że mi zależy... za bardzo się boję, że on poczuje, że może mnie mieć kiedy zechce i się zniechęci. zdobywałam go oziębłością przez jakieś pół roku, nie chciałabym teraz tego zaprzepaścić... i właśnie mam nadzieję, że może w końcu trafi go ta cholerna strzała amora i że nie będę tylko kolejną ofiarą, kawałkiem mięcha...
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
wiem że to nie tak miało być... ale tak mi jakoś smutno ogólnie jest. nie tylko z jego powodu...
on jest na gadu a dziś jeszcze nic nie napisał. napisałabym do niego ale po pierwsze nie wiem co napisać, a po drugie on często nie ma czasu itd. nie chciałabym się narzucać... dzięki za wsparcie ![]()
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
co do gadu... ja mam ciagle wlaczone, a mnie przy kompie caly dzien nie ma, a potem mam tez takie zarzuty: byles, a nawet nie napisales....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Moonlight czy kiedykolwiek pierwsza napisalas do niego na gg, napisalas esa, zagadalas na ulicy..? jesli nie, moze zwyczajnie on poczul sie w pewnym momencie jak natret i postanowil przystopowac. Tak jak my zawsze mamy taki sposob zeby przez trzy dni se nie odzywac do chlopaka, a on na pewno zateskni tak smao moze i on chce Cie wziac na przetrzymanie.. (?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
nigdy nie napisałam do niego pierwsza na gg, nie pisaliśmy SMSów ( ma mój numer ale nie korzysta bo kiedyś byłam na niego wściekła i nie odbierałam telefonów - już nie dzwoni na kom., a esów nigdy nie pisaliśmy), ani nie zagadałam pierwsza na realu. zawsze to on zaczyna rozmowę, czy to w realu czy to na gadu. ale ja nigdy nie powiedziałam że nie mam dla niego czasu, zawsze odpisuję, zawsze odpowiadam...
no dobra ![]() ![]() ![]() ![]() (przykład: na imprezie on do mnie podchodzi z % ON: napij się ze mną JA: nie piję z Tobą ON: dlaczego? JA: bo Cię nie lubię ON: <śmieje się> JA: <zagaduję jego kolegę> ale to w złości było, bo na początku imprezy on powiedział do mnie coś niemiłego i miałam na niego focha ![]() ale ostatnio rozmawiamy bardzo miło... może faktycznie on chce mnie wziąć "na przetrzymanie" ![]() Patryk, on też często gdzieś wychodzi i nie ma go przy kompie - własnie dlatego ja nie piszę do niego pierwsza. wolę żeby on znalazł chwilę czasu i do mnie zagadał niż mam pisać do niego, a jego nie będzie, albo będzie zajęty. może wieczorem do mnie napisze, bo teraz go nie ma już ![]() idę do baru się odstresować bo kręćka dostaję od tego myślenia o nim ![]() dziękuję Wam, że ze mną jesteście w tych trudnych dla mnie chwilach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Taka rola wizazanek
![]() ![]() ![]() Dobra. Zrobmy tak. jak ja bylabym tym "podrywaczem" nie wiem jak ma na imie, to bym sie troche zdenerwowala, jak zalozmy ze przez 2 miesiace czasu dziewczyna nie przejawai zadnego zainteresowania mna. Mysle ze wtedy postanowilabym dac jej troche odetchnac i poczekac na jej krok. Wydaje mi sie, ze jak teraz bedziesz dla niego mila to on i tak zobaczy, ze cos sie zmienilo, ze moze Ci zalezy. To tak samo jak do niego zagadasz. Rozumiem, ze na gg czesto go nie ma i nie chcesz glupio sie czuc kiedy do niego zagadasz a jego nie bedzie, ale zawsze mozesz "wybadac' taki moment zebys miala 90% pewnosci ze jest na gg, na przyklad jak zobaczysz ze zmieni opis status, nie wiem co jeszcze :0 Wtedy mozesz albo zagadac co slychac, jak to mi sie nudzi, albo o cos zapytac mozesz to zrobic z lekkim humorem, tak zeby nie bylo az tak do konca milo.. cos w stylu "Czesc. Widzisz bo jest taka sprawa niecierpiaca zwloki, wiec musze zwrocic sie do Ciebie z zapytaniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Cama, dobre z tym kluczem
![]() ![]() Moon, a nawet jak go nie ma, to kiedys wroci i odczyta przeciez... do mnie tez pisza ludzie rano, a wieczorem odpisuje i jest ok (jesli im zalezy oczywiscie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A widzisz czyli patryka bym wyrwala na klucz do kasperskiego
![]() A z tym odpisywaniem to w czym innym rzecz Drogi Patryku, chodzi o to, ze to glupie uczucie kiedy zbierasz sie zeby napisac do kogos przez trzy dni, piszes zi nie dostajesz odpowiedzi.. bu rozczarowanie, porrazka i brak motywacji do kolejnych dzialan ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
ja mam jeszcze taka seksowna sekretarke, ktora sama odpisuje na kazda wiadomosc, jak mnie nie ma
![]() ![]() a ten klucz to nie jest wcale taki zly pomysl, ale gdyby mi zalezalo na kims, to nawet samo CZE byloby spox, bo sam zaczalbym jakis temat, zeby tylko cos sie gadalo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Na poczatku musi byc jakis powod, pozniej bedziecie zaczynac rozmowe od "
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
wiesz Patryk... on nie jest taki co by mu samo "cze" wystarczyło
![]() ![]() ![]() ![]() aha, mam jeszcze pytanie. nie wiem kogo spytać i gdzie to zrobić więc zrobię to w tym wątku... ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
nie moze poczuc, ze Ci zalezy? no to skad ma to wiedziec? pewnie sie poczuje jak serwis PC (albo inny, zalezy co wymyslisz), jesli bedziesz pisac tylko z jakas sprawa.
co do tego slowa.... nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
oj Patryk, to nie o to chodzi że on nie może wcale poczuć że mi zależy. może się domyślać, to ma być pewnego rodzaju niepewność, która go zachęci żeby się jednak starał... ale nie moze poczuć że mi aż tak zależy, przynajmniej nie na tym etapie
![]() pomoże ktoś z tą typiarą? ![]()
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
a tak btw, to jestem w podobnej sytuacji.... na koloniach poznalem spoko dziewczyne, cos tam byl tez motyw, ze mamy sie pozniej spotkac itp. ona tez nigdy pierwsza na gg nie napisze, esa tez nie. raz puscila sygnal pierwsza... ona pewnie mysli podobnie jak Ty teraz, a ja mysle: kurde, juz zapomniala. po tym, co na tych koloniach wyprawialem, to ona tez chyba ma mnie za niewiadomo jakiego podrywacza, a przeciez wcale tak nie jest... fajnie by bylo, gdyby raz napisala sama...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moonlight - 'typiara' może mieć zabarwienie negatywne jak i pozytywne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
ja pierwsza piszę tylko do kumpli, do chłopaków z którymi nie wiążę nadzieji na przyszłość, ewentualnie pisałabym pierwsza do swojego TŻ. ale trafił mi się taki okaz z którym muszę uważać żeby nie być za słodka, zbyt nachalna, zbyt nudna i zbyt łatwa do zdobycia. oj trudny okaz, trudny. ale lubię wyzwania
![]() ![]() ![]() więc Patryku, nie zrażaj się że jej już nie zależy. jeśli Cię nie oleje i odpisze to znaczy że jednak jej zależy ![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, Ally, mi sie wydawało jednak że użył tego słowa jednak o zabarwieniu negatywnym... bo to było tak:
po krótkiej rozmowie na gadu: ON: nara typiaro. ide spać JA: jak mnie nazwałeś? ![]() ON: Moonlight, co ty? joke ![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ktos przebije ![]() a dla Moonlight mam jedna rade - badz zimna i nie pokazuj ze Ci na nim zalezy. Im bardziej facet jest przekonany o swojej atrakcyjnosci tym bardziej zwraca uwage na takie "niedostepne"... ale ciezko powiedziec czy cos z tego wyjdzie... moze sie przemeczy aby "zdoyc, zaliczyc" i odejdzie albo zoastanie (chcociaz to w/g mnie jest mniej pewne)
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
tak wiem, z nim wszystko jest niepewne. ale mam już pewnien plan...
![]() ![]() a myślicie że kropla zazdrości rozpali czy ugasi w nim (domniemane) uczucie? zrezygnuje "bo ona już kogoś ma na oku", czy będzie chciał "rywalizować"? bo niedawno poznałam jego kolegę z klasy... i mam zamiar zaprosić go do siebie np. w niedzielę na podwieczorek ![]() ![]() ![]() dobrze zrobię? czy lepiej z tego zrezygnować? oczywiście nie podoba mi się ten kolega, on do mnie też chyba nic nie czuje, ale jest bardzo sympatyczny, miły, uprzejmy, świetnie mi się z nim gada. po prostu chciałabym się z nim zaprzyjaźnić... nie będę go podrywać ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
powiem tak... mam staly kontakt z takowym podrywaczem (w grupie na studiach ze mna jest) nie odczepial sie od samego poczatku mimo iz powtarzalam ze jestem w stalym zwiazku ktory mi odpowiada... dopiero po 2 latach jakos mu przeszlo (co oczywiscie nie przeszkadzalo mu przez te 2 lata w zaliczniu kolejnych zdobyczy)
![]() i z tego co piszesz... lepszy ten kolega niz ten fircyk ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
kolega ma fantastyczny charakter. rozmawialiśmy już nawet o związkach, miłości itd. i powiedział, że nie chce na razie angażować się w związki - więc żaden tam z niego materiał na TŻta
![]() ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
co do tej jednej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
też tak naprawdę nie miałam faceta... ale nie mam w głowie "tego co babcia mówiła"
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moonlight, nie podoba mi się wykorzystywanie kogoś, z kim chce się przyjaźnić jako takiego pseudo-rywala. I uważam, że nie powinnaś wciągać w to faceta, który nie ma pojęcia, co robisz. Gdyby to był jakiś kolega, z którym byś się dogadała, że na przykład na imprezie spróbujecie obudzić jakieś ukłucie zazdrości w Panie Podrywaczu (PP
![]() ![]() Ogólnie mam wrażenie, że jeszcze chwila i przekombinujesz ![]() Nie wygłupiaj się i odezwij się z jakąś sprawą na gg. Zapytaj o coś niewinnego. Nie musisz tej rozmowy dalej ciągnąć, wystarczy, że dasz jakiś znak, że nie pisałaś go całkiem na straty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
a ja se tam poczekam, co wymysli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
ostatnio powiedziałam mu że go lubię
![]() ![]() a kolegi nie chciałam wykorzystać. już kilka razy zapraszał mnie na spacer i (też ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
powaznie, wez nie kombinuj, bo na koloniach moj kumpel se pomyslal, ze jedna laska cos do niego ma (miala go gdzies, jak sie dowiedzialem), a potem ja z nia gadalem i chcial mi krzywde zrobic za to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kombinować można, ale lepiej uważać, żeby nie przekombinować
![]() ![]() ![]() Jasne, zapraszaj kolegę... Ale zapraszaj go dlatego, że chcesz się z nim spotkać, a nie z założeniem wzbudzania zazdrości. ![]() Gdyby ten kolega się o tym dowiedział w jakiś sposób, mógłby zareagować nie za ciekawie. A do PP odezwij się jak przyjdzie na gg, odczekaj ze 3-4 minutki zanim napiszesz i tyle. Nie będzie to wyglądało na desperackie rzucenie się na niego ![]() (piszę to jako osoba doświadczona przez los i, powiedzmy, zainteresowana kimś, z kim porozumiewam się głównie przez gg i kto też ma zwyczaj nagłego znikania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.