|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opalanie TOPLESS na polskiej plaży!
Cytat:
padłam
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A wahre liebe jeszcze leci ?? gdzie i kiedy jak ktos wie
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Albo nie zauważam pań topless, bo też nie rozglądam się jakoś szczególnie za nimi
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Będąc na wakacjach w Grecji widziałam parę pań opalających się topless i nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia.
Sama nie opalałbym się topless, nawet tam gdzie jest to przyjęte, bo po prostu nie uważam, żebym miała aż tak cudowne piersi, żeby je wszystkim pokazywać. ![]() A ślady po staniku można 'zamalować' samoopalaczem i już jest ok.
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem estetką i nie lubię oglądac czegoś brzydkiego. Wiem, powiecie: "mogę nie patrzeć". Nie mówię, że na plaży powinny tylko paradować kobiety z figurą modelek i panowe jak z konkursu mister universum. Nie każdy jest idealny, ale mamy masę kostiumów które zakryją co mają zakryć i sprawią, że będziemy fajnie i estetycznie wyglądać. Nie opalam się topless bo wzbudzam niezdrowe reakcje będac w stroju, a moim ulubionym zajęciem nie jest odbanianie podnieconych napaleńców i znoszenie zazdrosnych spojrzeń pań. W sumie: jak kto lubi, byle było to estetyczne.
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale - co w poście właśnie Bez przesady w każdą stronę
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czytalem jakieś badania i stwierdzono że patrzenie na kobiecy biust wydłuża facetowi życie .
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
uwazam, ze jak ktos lubi to niech sie opala topless - mi to kompletnie nie przeszkadza
ale sama wole miec stanik od stroju, bo sie tak lepiej czuje - z reszta jest bardzo ladny, wiec z przyjemnoscia go nosze
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tam swoich skarbów nie wystawię na słońce bo mi ich szkoda
![]() Co do oglądania innych pań topless- kiedy jestem nad morzem , zwracam na to uwagę, ale raczej tylko dlatego, że rzadko kiedy można nad Bałtykiem spotkać panią z obnażoną "górą". Choć oczywiście się nie wgapiam ![]() I nie mam nic przeciwko starszym kobietom latajacym w stringach (czy bez) i bez staników. Nie uderza to w moje poczucie estetyki. Chcą, niech latają. Mi to (nomen omen ) zwisa.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
kilka razy widziałam na polskiej plaży kobiety opalające się topless i jakoś nie było to dla mnie gorszące,ogólnie mi to nie przeszkadza, ale uważam że jeżeli w Polsce nie ma zwyczaju opalania się topless to po co wzbudzać sensacje, wskazywanie palcem, ukradkowe lub nie spojrzenia, przez to że u nas jest to coś "nowego" "innego" to dla mnie taka osoba chce koniecznie na siebie zwrócić uwage...a przecież równie dobrze, fajnie można wyglądać w kostiumie
![]() zresztą dla mojego spokoju żeby TŻ sie nie wpatrywał w gołe obce biusty, wole plażowiczki w kostiumiea gdybym miała szczelnie zasłonięty ogródek, to czemu nie.. ale niestety nie mam nawet ogródka
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuu temacik do góry, bo w innym tworzy się offtop.
WOLNOŚĆ PIERSI DLA KOBIET! |
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, od Waszej dyskusji minęło 8 lat...
Postanawiam odkopać wątek bo jestem ciekawa czy przez te 8 lat coś się zmieniło? Jak Wasze poglądy? Opalacie się choć bez stanika? Jak z tolerancją innych? Jakie są Wasze spostrzeżenia??? Ja osobiście jestem przeciwna nagości w tłumie plażowiczów. Wiadomo, położyć się w grupce ludzi gdzie są dzieci, ludzie w różnym wieku i odkryć piersi to przesada. Na uboczu gdzie nikt się nie kręci jestem za Nie leżę z cyckami na wierzchu godzinami ale zdarza mi się przyprószyć biust słoneczkiem żeby nie był tak trupio biały.Co do całkowitej nagości to jestem na nie, ja bym majtek na plaży jednak nie zdjęła
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie cierpię mokrych strojów kąpielowych. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Hehe no ja też nie lubię mokrego stroju na sobie
Jednak bez majtek bym się czuła skrępowana nawet na plaży nudystów.Ja osobiście bez stanika tak, bez majtek nie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

?? gdzie i kiedy jak ktos wie

Jednak bez majtek bym się czuła skrępowana nawet na plaży nudystów.