![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z zafarbowana bluzka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Hm a spróbuj w tym mydełku przetrzeć przebarwienia i zamoczyć na dobry dzień albo i dłużej . Jeśli nic to nie da spróbuj znowu je potrzeć mydełkiem do odplamiania mi pomogło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Biała bluzka koronkowa zafarbowała mi od złotego łańcuszka. Usunie się to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Kupiłam barwnik do farbowania tkanin i mam nadzieję, że pomoże... Tylko ta koszulka ma duże białe napisy i nie wiem jak to zrobić zeby ich nie moczyć...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Pomocy, kupiłm sobie białą sukienke,( z przodu ma kilka czarnych pasków, niby ze skóry)) i robiąc pranie diabeł mnie podkusił i postatnowiłam że ją upiorę ( w sklepie każdy maca, przymierza) chciałam ją odświerzyć). Prałam ręcznie ale wrzuciłąm na odwirowanie z innymi jasnymi rzeczami i jedne majtki miąły różową obwódkę i na sukience zrobiły mi się jasnoróżowe plamy. Wrzuciałm teraz ją do miski z woda i dodałam obficie proszku do białego, Co dalej ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z zafarbowany żakiet
Witam mam problem ż zafarbowanym żakietem, nie wiem co mam robić, na pudrowym żakiecie z czarnymi wstawkami pojawiły się lekko garnatowe plamy. Stało się to kiedy moczyłam go w vanishu bo chciałm odplamić go z truskawet i faktycznie truskawek nie ma ale są garnatowe plamy.. nie wim co dalej mam robić..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.