![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy moje postępowanie jest właściwe?
Cytat:
Może i bym poszła, ale obecny cięzki tydzien w pracy mi na to nie pozwala ![]() Wiem, że niczyjej przeszłości nie zmienie, nie jestem o nią zazdrosna, bynajmniej nie potrafiłam zrozumieć dlaczego on dążył do tego żebym poznała te dziewczyny. Jedną poznałam, drugiej nie zdązyłam, bo mi powiedział o tym "incydencie". Ja się odcinam od jego przeszlości i nie zamierzam jej drążyć, chce patrzeć przed siebie, ale niestety pewne informacje mnie zabolały. Jestem tez sama sobie winna bo przewazyła u mnie babska ciekawość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
masz pełne prawo być wkurzoną ja też bym była
![]() Nie oszukujmy się inaczej na początku traktuje sie ex swoich TŻ z lekkim dystansem, ostroznie sprawdza się czy ta osoba jest w porządku i czy czegoś nie knuje. Poza tym wydaje mi się że decydując się być z kimś bierzesz tą osobą razem z jej bagażem doswiadczeń i jej przeszłością, nie można przecież udawać że nic sie nigdy w naszym zyciu nie wydarzyło. Mój TŻ też miał kilka związków przede mną, od początku rozmawialiśmy otwarcie z kim ile które z nas było, czasem oglądalismy razem fotki, owszem najpierw było małe ukłucie bólu w sercu, ale w końcu teraz my jesteśmy i razem i to my się kochamy ![]() Jak to nie opłacało mu się być szczerym???gdyby od poczatku był szczery w tej sprawie to pewnie inaczej by too wyglądało buziaczki 3maj się Camillo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Kurcze jest mi źle i to bardzo. Im dłuzej mysle o tej sprawie tym bardziej się zastanwiam czy był sens ją poruszać skoro teraz oboje jestesmy tym zranieni?
Dziewczyny obawiam się też pewnej rzeczy, za kazdym razem po kłótni, kiedy adrenalina juz opada i człowiek zaczyna normalnie i spokojnie mysleć dopadają mnie mysli, czy to ma sens? W poprzednim zwiazku facet bardzo mnie zranił, zupełnie się przy nim wypaliłam. Był inny od mojego TŻ, nie chce ich tutaj porównywac, ale boje sie za każdym razem po kłótni ze kiedyś moja jak i mojego TŻ cierpliwość się skonczy. Wiem, ze mamy krótki staż i tak jak jedna z wizazanek wspomniała jesteśmy na etapie wzajemnego docierania się i poznawania róznych stron swojej natury, ale często jestem tak zmeczona po sprzeczce (zwłaszcza jesli dotyczyła jakiejś pierdoły) ze mam ochote to rzucić wszystko w pieruny. Nie myślcie przypadkiem ze ja z TŻ nic innego nie robie tylko się kłóce czy sprzeczam, łaczy nas bardzo wiele rzeczy i kochamy sie bardzo, ale poprostu mam takie a nie inne odczucia kiedy jest miedzy nami źle. I tak jest własnie teraz. Jakieś 3 tyg. temu mielismy kłótnię, naprawde uwierzcie mi że byłam gotowa spakowac rzeczy i wracac do rodziców, powiedziałam to nawet TŻtowi. Nie zrobilam tego,jak emocje opadły usiedlismy i pogadalismy na spokojnie, stwierdziłam wtedy ze postapiłabym idiotycznie gdybym zamiast wyjasnic pewna kwestie poprostu bym uciekła. Kurcze nie wiem czy jestem tchórzem? Bardzo boje się zranienia i tej depresji, która mogłaby mnie ogarnąć gdyby nam się nie udało (tak było po zakonczeniu mojego poprzedniego związku). A moze ja przesadzam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Kamila co ma byc to bedzie
![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt... Wrócił wczoraj z pracy, czytałam książke, spojrzał na mnie, ja na niego po czym szybko odwróciłam wzrok jak speszona pensjonarka ![]() ![]() ![]() ![]() Duzo było jeszcze kwestii poruszanych w rozmowie miedzy nami, nie bede się już rozpisywać. W kazdym razie, myslalam, ze mi jakoś ulzy po tej rozmowie, niestety tak się nie stało. Powiedziałam mu o tym. Wyszlam do pokoju obok połozyłam się i....kurna powiedziałam sobie, że czemu przeszłość ma psuć teraźniejszość, czy warto psuc sobie nerwy i to co jest miedzy nami, dlatego co było kiedyś, a zbrodnią to nie jest, bo kazdy z nas ma jakiś bagaż doświadczeń.Wróciłam do pokoju i zaczełam z nim rozmawiac, o pierdołach, o tym jak minął dzień, atmosfera się rozluźniła i poczułam wtedy ulgę. Z pewnością, nie bedzie tak że pstrykne palcami i o wszystkim zapomne, ale wole patrzeć przed siebie a nie za siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Masz racje.. dobrze zrobiłas... Po co ma się psuć przez cos, co minelo, nie wróci, czego on zaluje. Napięcie w końcu minie i znowu bedzie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
No i to jest najlepsze wyjście.
![]() Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
zerwij z nim.ta niepwenosc z osoba tego pokroju jest straszna i nie do wytrzymania na dluzsza mete.wczesniej skakal z kwiatka na kwiatek a przy tobie po zaldwie paru miesiacach nagle sie cudownie odmienil?no co ty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ciesze sie ze zostal i ze porozmawialiscie. Mam nadzieje, ze przytulaniec tez byl?? :uscisk:
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No był ale mały, jakoś tak nie miałam ochoty, ale jak sie położylismy spać to mocno się przytulił i ja już nie stawiałam oporu, było miło ![]() Dzisiaj rano przed wyjściem do pracy obudziłam go za to i wycałowalam ![]() Cytat:
No nie wiem czy jest powód do zerwania, w końcu mnie nie zdradził, chodziło o sprawy z jego przeszłości. Pozdrawiam Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-03 o 23:35 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ja tez bym tego nie tolerowala. A po cholere sie teraz spotykaja, po co sie tak cieszy na jej rpzyjazd? Wiem, ze to jets kumpela, ze ona ma faceta. ale ja bym uwarzala.Wiesz co mnie zastanawia u Twojego TZ. Ze on ciagle ma imprezy ze znajomymi, z kolezankami. ciagle kolezanki, kolezanki i ejszcze raz kolezanki. ja bym tego nie wytrzymala. chyba jestem bardziej ''staroswiecka'' niz Ty
![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
nie znam sytuacji nie znam goscia ale typowalabym takie mozliwosci
albo ty jestes przewrazliwona i niepewna siebie albo on koloryzuje zeby utrzymac cie w takiej atmosferze niepewnosci albo zwyczajnie robi cie w konia a ty jestes zakochana i nie chcesz tego widziec.cos czujesz ale nie dopuszczasz ze to moze byc prawda albo jest swiety i zerwal z przeszloscia i jest tak dobry ze koleguje sie ze wszystkimi dziewczynami z ktorymi spal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
miałam trochę bardziej krępująca sytuację, mój facet zataił także przede mną 2 swoje związki. ale co gorsza o jednym dowiedzialam sie z ust jego ex. "bo wiesz, jak byłam z XYZ to on to, on tamto" a ja na to
![]() ![]() ![]() ![]() niemniej jednak, to jest tylko przeszłość...przecież Cię nie zdradził i to jest najważniejsze ![]()
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Te wypowiedzi na temat zerwania moim zdaniem są jednak troszeczkę przesadzone. Wydaje mi się, że to, że przyjaźni się z byłymi, to nie jest jeszcze największy grzech. To w pewnym sensie nawet dobrze o nim świadczy, że potrafili się rozejść kulturalnie, jak dorośli ludzie. A przecież, Camilla, sama pisałaś, że on też jakoś strasznie nie przesadza z tym utrzymywaniem z nimi kontaktów.
To przecież nie znaczy, że on zaraz będzie chciał zdradzić. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I małe sprostowanie, on nie "przyaźni" się ze wszystkimi dziewczynami z którymi był czy spał, to jest nadinterpretacja tego co napisałam. A napisałam o 2 wypadkach, z czego jeden był incydentem, drugi hmm..troszke dłuższym związkiem. Jak się dowiedziałam o obu to nie ukrywam że mnie to bolało, dlatego założyłam ten wątek. Nie widze sensu zrywania z facetem, którego kocham z powodu pewnych rzeczy które zdarzyły się w jego przeszłości. Moja też nie jest jakaś różowa, też mam za sobą jeden powazniejszy związek i kilka prtzelotnych miłostek. Nie bronie go teraz, ale popadłaś teraz w jakąś skarjność. Podstawą związku (udanego) jest zaufanie, już dosyć namęczyłam się w swoim poprzednim gdzie go zabrakło. Nie jest tak, że nie czuje zazdrości i że wszystko u niego toleruję, ale nie moge mu o każdą rzecz robić awantury, czy kłócić się, bo szybko taki związek się wypala. U nas na pewno by tak było, bo oboje mamy te same temperamenty (ten sam znak zodiaku:Baran). Pozdrawiam Cytat:
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-03 o 23:36 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i daj im wreszcie spokoj!! A co do niej to nie powinnas miec jej nic do powiedzenia. zastanow sie troche nad soba. Powodzenia mysle ze powinnaś wreszcie dac spokoj, juz tyle czasu mineło od waszego rozstania a ty cały czas wracasz jak nie do niego to do niej. Ale skoro cały czas masz to w głowie i czepiasz sie to znaczy ze cos cie ciągle gryzie ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-07-31 o 17:31 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
czy ja dobrze zrozumialam ze ta byla o ktora sie tak martwisz to ten koculek
![]() ![]() czy moze to asiekk bo juz sie zaplatalam:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Camilla:
Widzę, że nie do konca jesteś zadowolona ze swojego zwiazku.. Szczerze ci sie dziwue, że dajesz jescze rade.. ![]() Twoj facet ciągle imprezuje gdy ty ostro charujesz.. No nie wiem, nie bardzo to fair.. No i te laski.. Wiecznie tylko koleżanki.. Mysle, ze zwiazek do czegos zobowiazuje.. Skoro zwiazał sie z Toba to Ty powinnas byc dla niego najwazniejsza a nie jakas tam znajoma sprzed kilku/nastu lat..!!!! Co do tej impreezy, na która nie poszłas to facet okropnie sie zachował.. Powinien zostac z toba!! bez wzgledu na wszystko! Ale to tylko moje skromne zdanie. Mam nadzieje, że juz wszystko wporzadku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem co was tam łączy, jacy faceci i jaka przeszłość, ale nie załatwiajcie TYCH spraw na forum, bo ono nie do tego służy. Jeśli macie do siebie wzajemne urazy to piszcie PW, maile, gg może jakieś spotkanie i wyjaśnijcie sobie problem na privie! Użykowników tego forum naprawdę mało to intersuje. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coś mi się wyadje że Asiekkk to obecna dziewczyna byłego faceta koculka. Własciwie nie wydaje mi się, ale jestem tego niemal pewna ![]() Cytat:
Między mną a TŻ układa się bardzo dobrze, mamy swoje małe "upadki"(kłótnie, sprzeczki) ale kochamy się. Ja nie mysle o tym co było kiedyś zanim go poznałam. Staram się patrzeć przed siebie.I tak jest najlepiej ![]() Pozdrawiam Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-03 o 23:30 Powód: Post pod postem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda tylko że napisała off topic na moim watku, który nie ma z tym nic wspólnego, nawet nie umiała niczego sensownego doradzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
to przynajmniej masz jakas wartka akcje na watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem o co dokładnie chodzi z tym robotem, mysle że to pytanie do Złosia, może wejdź na techniczne?
Napisałam PW do Asiekk (clleo, Marii**) czy jak jej tam. Obserwowałam ją od dłuższego czasu, bardzo często zmieniała swój profil, no ale w necie tak nbaprawde nie jestesmy anonimowi.Wystarczy spojrzeć na wszystkie te profile i jej wypowiedzi w wątkach, większośc z nich pije do koculka. EDIT: myślę, że mój watek możemy zostawic w spokoju, niech umrze smiercią natruralną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje bardzo za wykaz tych "zyczliwych" kont. I coz za zbieg okolicznosci, ze ktos korzysta z tego samego komputera ![]() kobieca intuicja po raz kolejny nie zawiodla ![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.