|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy Ja Się W Końcu Zakocham???
Hmmm, ja nie powinnam sie wypowiadac, ale jak dla mnie to jest niezaciekawy, ale coz ludzie starsi nie chca byc sami i sie lacza ..
Ta historia pokazuje jak silna potrafi byc milosc. |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Myśle ze niektóre z was mają dziwne podejście..uważam, że pokochać kogoś, nie będąc z nim, po prostu nie można. Dlatego nigdy nie znajdziecie swojego księcia z bajki, jeżeli nie zdecydujecie się na związek z kimś kto wam się spodobał (kim się zauroczyłyście).
Mimo wszystko jednak zazdroszcze wam bardzo.. ja właśnie przeżywam rozstanie z moim(tak mi sie wydawało do pewnego czasu) księciem z bajki..
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie z kims kto anm sie spodobal lub sie zauroczylysmy, ale jakos ciezko nam byc w takiej sytuacji
Oki, spodobal mi sie facet, poderwalam go, hmmm no byla masakra :| Jejku jak go blizej poznalam moj boze no cos strasznego, gorzej jak z 5 letnim dzieckiem a byl 2 lata starszy ode mnie i postanowilam zaprzestac tego typu podchody. Milosc sama przyjdzie, nie ma co jej szukac, a juz zwlaszcza na sile, bo to jest glupota jak dla mnie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
nic na siłe dziewczynki
to spadnie tak "bum" jak grom z jasnego nieba ehhhh
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Tak samo uwazam
![]() Chyba naogladalam sie za duzo filmow romantycznych ![]() Ale Elfka86 chyba jednak wie o tym z praktyki Wiec trzeba jej wierzyc ![]() |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie z praktyki
i to niedawnej :P od 2 lat chodziłam jak struta mowiac ze sie zakochac nie umiem ze to nie dla mnie i w ogole ze sie nie nadaje a jakies pol roku temu poznalam moje TŻ i... "bum" koniec ze mna jak sie okazalo sie da umiem i to dla mnie wiec dziewczynki nie wypatrywac nie szukac tylko poczekac az sie samo znajdzie
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
A co ja mam powiedzieć . Mam 24 lata , kończy mi sie 7 letni zwiazek z męzczyzną mojego zycia , ja go kocham on mnie też ale powiedział ze się jeszcze nie wyszumiał. Rani mi serce. Boje się ze juz sie nie zakocham, nie wiem nawet gdzie spotkać mężczyznę i jak z serca usunać tamtego;(
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam 19 lat i też nigdy nie byłam zakochana,ale czasem jest mi smutno ale muszę sobie jakoś radzić
![]() Bo jak wiesz samotność ma swoje granice.. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
rety skąd ten pesymizm, ludzie! to że dziś jest święto komercji to tylko się handlowcy cieszą
na kążdego przychodzi pora i to kiedy się nie spodziewamy
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Na każdego przyjdzie pora i czas ja mam 23 lata i od roku nie jestem w stałym związku choć z tym zakochaniem to bywa później bardzo boleśnie nie jednokrotnie się już przekonałem 😞
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

Oki, spodobal mi sie facet, poderwalam go, hmmm no byla masakra :| Jejku jak go blizej poznalam moj boze no cos strasznego, gorzej jak z 5 letnim dzieckiem a byl 2 lata starszy ode mnie i postanowilam zaprzestac tego typu podchody. Milosc sama przyjdzie, nie ma co jej szukac, a juz zwlaszcza na sile, bo to jest glupota jak dla mnie
to spadnie tak "bum" jak grom z jasnego nieba
ehhhh