|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moze macie jakies pomysły...?
ooooooooooo.. ślicznieeeeeeeeeeeeeeeeee ,.. jeju ja tez tak chce.. :P:P:P:P! tylko teraz powiedz mi jak wytłumaczyłas fryzjerce ze uzyskałas taki niesamowity efekt.. i czy mialas ze soba jakis wzor czy cos??
plissssssssssssssssssssss ka powiedz ...
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Powiedziałam fryzjerowi, ze chce zmienić kolor ale nie moge sie na nic zdecydować i powiedziałam, że daje mu wolna ręke. Zapytał czy miedź mi sie podoba - powiedziałam ze tak, że mogłoby wyglądać fajnie... Eve(L)ek nie mialam żadnego wzoru, nic nie miałam... ![]() Pasemka miedzi .. z tyłu na najdłuższych włosach mam takie większe pasma i fajnie to wygląda jak poruszam głowa to widać je bardziej. Pasma blon brudnego mam na górze, na dole na najdłuższych włoskach już nie. hehe nie wiem czy cos jest zrozumiałe z tłumaczenia heh ale może sie przyda
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
hyh... mam nadzieje ze zrozumie:P:P:P:P:P! heh.. w przyszlym tyg planuje sie wybrac to wkleje efekt..<mysli>... a jeszcze mi powiedz co powiedzialas co do dlugosci i cięcia grzyweczki. . .
hyh... jeju wymarzona fryzurka..... <buja w oblokach>... a powiedz mi czy prostujesz wloski??![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
powiedziałam, że podobaja mi sie dlugie wlosy i chcę zapuszczać i żeby mnie tak bardzo nie scinał .. tylko tyle ile musi. A grzywke też sam zrobił.
Włosy są wyprostowane prostownicą i użył tez biosilka ![]() Eve(L)ek jak Ci sie podoba to moge Ci na PW albo maila wyłac inne zdjęcia i wieksze, żebys mogła sobie spokojnie pooglądać. |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
heh my to z Eve(L)kiem jak siostry chyba..
też chciałam iść do fryzjera zrobić sobie tak włoski bo masz je Andruszko śliczne! jeśli mogłabyś wyślij mi na PW zdjęcia gdzie widać te pasemka.. z góry dziękuje bardzo i serdecznie pozdrawiam ![]()
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. razem od 29.01.2005r. zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. `nothing tastes as good as thin feels.`
63!-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53kg! |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
<okok> hehe... ewel_malajka@o2.pl popLLLLosie...
hyh... a malaulcia tez wie co dobre.. <lol> <lol> <lol>
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
no! wkońcu eve(L)ek mi się odzywa ;> [coś mnie chyba kochana unikasz..
] widać teraz będziemy podobnie wyglądac - ciemne włoski i śliczne pasemka koniecznie poślij foteczke bo ty będziesz miała szybciej tą fryzurke ode mnie.. [ja swoje włoski jednak przyciemniłam.. nie chce jasnych ]ja jak co równiez podaje maila -> niezapominajka451@wp.pl i czekam na foteczki!
Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. razem od 29.01.2005r. zaręczeni od 11.01.2008r. ![]() nasz ślub 29.07.2010r. `nothing tastes as good as thin feels.`
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zdjęcia poszły
na maila
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Kika jestem zachwycona tym w jaki sposób dobierasz te fryzurki . Ja za nic nie mogę sobie poradzić ze swoimi włosami , ciągle noszę je upięte bo ani specjalnych zdolnosci do czesania i ukladania fryzur nei mam , ani żadnego pomyslu jak je obciac . Prosze o pomoc , moze zechcialabys mi cos zaproponowac ??
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
dzięki wielkie
![]()
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
ulaula107 dzieki
jednak zebym mogla cos zaproponowac musisz wkleic fotki ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
wolałam najpierw spytac
czyli co , moge rozumiec tą odpowiedz jako zgode A oto moje zdjecie z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
a mnie się nie podoba Twoja przemiana. ślicznie wyglądałabyś w blondzie. : ) masz bardzo delikatną twarz, a ciemne kolory ją przytłaczają.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
ulaula107 zrobilam tylko dwie metamorfozy, bo moze udaloby Ci sie zrobic zdjecie "ze swiatlem" tzn nie pod swiatlo tak jak to, bo buzia nie jest dobrze oswietlona i przy jakimkolwiek rozjasnianiu robi sie "plaska" tzn nie widac dobrze szczegolow, zlewa sie..zreszta zobacz metamorfozy, mam nadzieje ze wiesz o co mi chcodzi
Jesli robisz zdjecie w swietle dziennym stawaj przodem do okna,nie tylem Wtedy buzia bedzie dobrze oswietlona
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
kurcze chciałabym , ale nie mam dostepu do aparatu cyfowego, szkoda... ale i tak dziekuje, naprawde podoba mi sie , dziekuje ze zechcialas mi pomoc
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Andruszko a mogłabyś napisać ile kosztowały cię te pasemka?? z góry dziękuje bo nie wiem ile kasy mniej więcej wziąść
busiam
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
za wszystko zpłaciłam 150 zł
|
|
|
|
|
#48 |
|
Moderator
|
ulaula107-propozycja odemnie
![]() andruszki-fryzurka dodala ci bardzo duzo uroku(fryzjer wiedzial co robi,szkoda ze rzadko takich mozna spotkac)Pozdrawiam
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

plissssssssssssssssssssss ka powiedz ... 

jeśli mogłabyś wyślij mi na PW zdjęcia gdzie widać te pasemka.. 
] widać teraz będziemy podobnie wyglądac - ciemne włoski i śliczne pasemka