![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***RÓŻNOŚCI*** u Basi39
Dokładam:
* Samoopalacz Vichy Capital Soleil użyty jeden raz. Poj 50 ml. Termin ważności do końca roku. * Balsam do ciała brązujący Sorya Body Shape nowość, użyty dwukrotnie do ciała. Poj. 200 ml. * Weleda Wildrose - Gesichts wasser - tonik * Weleda Wildrose Reinigungs milch - mleczko Pojemność obu 100 ml, termin ważności 10-2007. Ubytek niewidoczny, tylko wypróbowane. Na obu cena 10.24 euro. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-07-26 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Witam interesują mnie 2 ampułki Loreala do włosów
no i jak coś znajdziesz to Kanebo też-odpowiedz prosze u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=126021&page=4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
mam połowe Dioraskin poudre libre 621-jaśniutki sypki
z wymiany z Anią -nowy w oryginalnym pudełku z pędzelkiem-Ania sobie odsypała-ja raz użyłam,za jasny dla mnie-może byś chciała? Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-07-24 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w zamian jak rozumiem ![]() To taki odcien jak na fotce? Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Tak to ten kolor-25gram-Astronomiczna ania z aptekarską dokładnością podzieliła-ja go raz użyłam w celach testowych,ale nie dla mnie
bardzo interesują mnie te 2 ampułki Loreala,a Kanebo jutro zobacze kolor-ok oczywiście coś bym dodała ,mam jeszcze AA żel do biustu ok 1/3 z 75 ml-ważny do 10 .2006-to dodam jak chcesz,no i jeszcze coś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Tak czy inaczej Diora nie używam-bo nie dla mnie-jak Kanebo będzie nie ten odcień to coś znajde-jak nadal chcesz Diora? Kanebo jest w ciepłym czy zimnym odcieniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Kinga jestem chętna na puderek, z tym że chciałabym, aby dokładka była adekwatna cenowo, najbardziej pasowałaby mi opcja 1/2 pudru + jakaś jedna a konkretna rzecz w zamian za Kanebo i ampułki Loreala.
Sprawdź odcień podkładu w perfumerii nie potrafię powiedzieć, czy jest ciepły, czy chłodny, nie ma to jak przetestowac na własnej skórze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Weleda Wildrose Facial Toner - tonik
Tones and refreshes slightly dry, normal and oily skin. A gentle toning lotion to invigorate and purify the skin after cleansing. An extract from Wild Rose Leaves, combined with lightly-astringent Witch Hazel, refreshes the skin and supports its elasticity and natural pH balance. Precious, organic Rose Oil exudes a delicate fragrance. The skin is left feeling soft and prepared for the deep, nourishing effects of Weleda's Wild Rose Intensive Facial Care regime zajrzyj do mnie koniecznie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
kinga u Ciebie raczej nic już nie dobiorę, to czego szukam wymieniłam na swojej liście poszukiwań
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
aptecznych nie mam-tylko 5ml LRP Tolariane riche,kanebo 4ml liquid finish warm beige103, intensywną ,regenerującą maske do włosów Zero Frizz-ubytek to ok 1\3 z 177ml-do włosów suchych,zniszczonych,bez połysku, do mycia buzi Clinique liquid facial soap mild-naj delikatniejsze -30ml-nowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
miałam Diora,ale wymieniłam, mam Clinique-mocha pink-różowy brąz ze srebrnymi drobinkami-ale to jest w zielonym opakowaniu-chyba połowa -taka większa miniatura z pędzelkiem
masz zdięcie Guerlaina puderku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi Ci pewnie o tę moją terrakotkę ![]() ![]() kinga sprawdź najpierw odcień tego Kanebo, bo tak dywagujemy ![]() "Zero Frizz-ubytek to ok 1\3 z 177ml-do włosów suchych,zniszczonych,bez połysku, do mycia buzi Clinique liquid facial soap mild-naj delikatniejsze -30ml-nowe" Zaraz zarezerwuje dla Ciebie obie rzeczy do jutra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
hej mialabym ochote na wszystko co jest na tym zdjeciu:0 zajrzyj do mnei moze ci sie cos spodoba i odp w moim watku
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1153406843 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko dla mnie nic nadal
![]() Leady kolorówka poza dwoma wymienionymi na mojej liście kosmetykami mnie nie interesuje, mam Ci swojej dostatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
Nowość! Toleriane Corrective Fluid Foundation Nowy podkład firmy La Roche-Posay do szczególnie wrażliwej cery z filtrem SPF 20. Odcień 13 Sand Bege. Poj 30 ml. Dokładny opis na zdjęciu ulotki. Fotki w pierwszym wpisie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Witaj -znalazłam tylko jakiś stary tester Kanebo-był wodnisty,ale kolorek zdecydowanie za jasny, a co ewentualnie masz jeszcze za Diora-no bo ja chce Loreala,no chyba,że coś weżmiesz za Loreala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Guerlain Terracotta Terre du desert Puder brązujący z limitowanej kolekcji Guerlain. Składa się z dwóch części pudru i rozświetlacza. Odpowiedni dla wszystkich odcieni skóry. Daje efekt od delikatnego rozświetlenia, po piękną zlocistą opaleniznę, w zależności od ilości położonych warstw. Niewielki ubytek, widoczny na fotce. Zamenię najchętniej na Puder Prisme Again Visage nr 1 Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
czesc. zajrzyj do mnie, odpowiedzialam w moim watku
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132882 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.