|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: moje paskudztwa
wiesz... może paskudztwa to przesada, ale wypociny to efekt mozołu i prób jakie towarzyszyły jej tworzeniu. Droga JoannM to jest hobby i traktuje to jako wielką przyjemność! Niezjamuję się rzeczami które nie przynosząm i radości. Ciężko jest wydawać 14- latkowi co miesiąc ok. 120 zł, kiedy ma także inne potrzeby. Nie chce robić tego dla zysku, ale chciałbym żeby jeszcze na inne materiały było mnie stać. W całym moim życiu (co prawda krótkim) nigdy nie byłem zadowolony w 100% z żadnej zrobionej przezemnie rzeczy! nie wiem czym to było spowodowane! Myślę że jeżeli ktokolwiek kupiłby moją biżuterię i zapłacił za nią dałoby to mi największą radość!! Moim zdaniem trzymanie tego w szyfladzie mija się z celem, wy przynajmniej swoją biżu możecie nosić, a ja?? Dawać??? Moja siostra ma już ode mnie parenaście par! Poprostu chce to robić, tylko muszem iec jeszcze za co!
ufff .... ale się rozgadałem, mam nadzieję że teraz mnei rozumiesz, a czy się nadaja chciałem zapytać was, osoby które się na tym świetnie znają
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem, tylko niektóre z Twoich dzieł wymagają nieznacznej poprawy. Poza tym-bardzo ladnie
![]() Postaraj sie tylko o lepszej jakosci zdjecia
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
a które wymagają poprawy???? myślę, że chodzi o bransoletki bardziej. pomoże mi to na przyszłość
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko na 2 sekundy (pakuje sie
) i chciałam powiedzieć, ze REWELACJA!!
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
ola gie dziekuje bardzo, cieszę się, że się podobają!! udanej podróży i ściskam w pasie!! no ale żeby aż rewelacja??
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Jestem pod wrażeniem Twojej biżuterii, a pod jeszcze większym, że robi ją chłopak
![]() Tylko nie nazywaj jej paskudztwem, uwierz w siebie i do dzieła! Powodzenia! |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje.. postaram się. narazie bankructwo czekam na fundusze i jakieś zamówionko.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem niczym nie rózni się ta bizuteria od innej pokazywanej tu na wizażu- mówię to na plus oczywiście. Niektóre sama chętnie bym nosiała, i myślę, że wszystkie nadają się do sprzedaży i na pewno ktoś by je kupił. Najlepiej byłoby, gdybyś przyznał się w szkole, że się tym zajmujesz - koleżanki na pewno by kupiły, wogóle miał bys tam duże pole do manewru. Bo do galerii internetowych to chyba trzeba być pełnoletnim ?? (ale nie jestem pewna). No i jeszcze mama - niech ona może zacznie się chwalić swoim koleżankom, na coś na pewno się skuszą
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
natewa dziękuję za miłe słowo i rady, ale koleżankom chyba sie nie przyznam.. choć już często chciałem
|
|
|
|
|
#40 |
|
Joanna d'Moder
|
Witam na forum!Biży bardzo fajna
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna bizuteria. Oby tak dalej lub jeszcze lepiej
![]() Moj facet najczesciej projektuje, a ja wykonuje. Ale maja wziecie takie facetowe bizuterie ;P |
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
znów dziękuję. na tym forum w samouwielbienie można wpaść!! co do sprzedaży to koleżanki siostry na studiach chciały kupowac ale jak usłyszały ceny (14-20zł) to stwierdził że wolą za 5zł, tak samo u siostry ciotecznej. Ostatnio kupiła ciocia (eh te natarczywe gadanie mamy sprzedaj cioci 2 pary za 10zł [chciałem za 15zł] kiedy te 2 pary powinienem sprzedać za 25 co najmniej]) no ale nie zyski sa najwazniejsze.
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Nie daj sie!!! Bo zbankrutujesz. Ja zawsze licze sobie ile kosztowaly mnie materialy. Musze miec przynajmniej zlotowke zysku :P
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
oj to ja przepraszam nie wiedzialam ze Ty jestes hmm..młec ta druga
nie widzialalm jeszcze dziel typu koraliki ktore sa takie ladne i jeszcze zeby je Chłopak robil gratuluje odwagi
|
|
#45 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
oj, joanna k masz rację. powiem wam żem i to nawet bardziej podobają się projekty mężczyzn hehe tylko mnie od szowinistów nie wyzywac
<joke>
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki fajne. Tylko popraw zdjęcia. Rób je z mniejszej odległości, wykadruj potem. No i rób zdjecia w świetle dziennym, bo te są robione chyba pod lampką? Przejżyj sobie kurs obróbki zdjęć- pokazywałam tam jak ja robię zdjęcia. I wykorzystaj mój najnowszy patent z papierem śniadaniowym:d Bo naprawdę dużo daje. Kto próbował ten wie. Jak poprawisz fotki, to możesz śmiało je wystawiać na allegro.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
aniielica przyznam że czekałem na twoją opinię. wiem fotki sa słabiutkię dziękuje za rady. bardzo się przydadzą. na allegro wystawiał nie będę jest tam 6 moich prac i nikt ich nie chce
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Bo na allegro jest pełno biżuterii. To może załóż sobie galerię ze zdjeciami np. na photobucket.com i podsyłaj link znajomym? No i pokazuj biżu koleżankom, kuzynko, ciotkom...
To duuuużo daje
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
oj aniielica i inne dziewczyny wy to kochane jesteście. bardzo mi miło że mi pomagacie. wszystko się rozkręca
dziękuje
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
hyhy
pewie że jesteśmy miłe ja sie juz spakowałam więc się chciałam chyba juz ostatecznie pozegnać ja się w sql tez na początku wstydziłam powiedziec tzn szerszemu gronu, ale Ty masz gorszy problem bo jesteś chłopakiem, hahaha! zyczę powodzenia w dalszym tworzeniu, jak wrócę pierwszego to mam nadzieję zobaczyć nowe dzieła pozdr
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
ty się tak nie naśmiewaj grrrrrrrrrrrrrr..... . miłego wyjazdu jeszcze raz życzę
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
nie naśmiewam się, ja motywuję
dzięki
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
a co do nowych dzieł to raczej nie zobaczysz muszę zebrać kasę na półfabrykaty i koraliki szkoda, oj szkoda
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
JoannM- nie jesteśmy pełnoletni i na siebie nie zarabiamy. również wydaję około 120 zł miesięcznie- ciekawe skad mam wziać pieniądze- bo rodzice nie chcą mi już dawać
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
aa to zbieraj i dłub
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
gdzie mogę zobaczyć twoje prace justin14??? nio i co myślisz o moich
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Dokopalam sie do twojego watku
![]() Bizu ladna. Co do wykonania to nie bardzo mi sie podoba zaciskanie koncowek do linek, lepiej wklejac. Foty z posta na post lepsze, wiec ten punkt pomine ![]() Moja propozycja, nie kupuj samej sieczki. Z sieczka sie trudniej pracuje, jakby sama narzucala forme bizu. Ten komplecik mi sie podoba: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1153480352 Choc kolczyki nieco za dlugie. Co do sprzedazy to proponuje najpierw po znajomych. I jesli nie chesz tracic to wycen dokladnie ile wydajesz na konkretne wzory. Allegro to loteria, tez sprzedawalam i bizu nawet nie zosatala zauwazona (20 odwiedzin na 5 dni to prawie nic). W galeriach jest straszna selekcja na wstepie. Musial bys miec cos orginalnego (choc i tu bywa roznie, bo coraz wiecej badziewia w nich, przy ktorych twoja bizu wyglada pro), wiec to moze odloz na pozniej, jak juz zorientujesz sie z czym lubisz pracowac. No i powodzenia ![]() EDIT: Wiekszosc z nas ma linka do swojego watku albo galerii w podpisie
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
oj wiem...... w tych bransoletkach
no nie wiem lubię sieczkę...... Kolczyki rzeczywiście dłuuuuugie. Mają 9,5cm. Choć mi to nie przeszkadza i pozowle się nei zgodzić ze stwierdzeniem za długie. Co do sprzedaży jest oki ![]() Bardzo dziękuję za zainteresowanie
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Skad wiesz, ze nie za dlugie? Nosisz
Dla mnie 6 cm to juz dlugie kolczyki
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

nie widzialalm jeszcze dziel typu koraliki ktore sa takie ladne i jeszcze zeby je Chłopak robil
zyczę powodzenia w dalszym tworzeniu, jak wrócę pierwszego to mam nadzieję zobaczyć nowe dzieła
szkoda, oj szkoda
Dla mnie 6 cm to juz dlugie kolczyki