|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Anitki11 :-)
Cytat:
Troszkę namotałam.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
witam
bylas u mnie zainteresowana woda toaletowa summer white jest jej koncowka jakies 20% moze znajdziesz cos u mnie jeszcze z ciuszkow albo z kosmetykow co? za chwile bede robila dokladkę ![]() bo ja bym byla zainteresowana u ciebie: 12. garnier czysta skora zel oczyszczajacy... 18. kolastyna maseczka... 21. garnier czysta skora krem nawilzajacy... 22. AA matujacy podklad kryjacy... odpisz u mnie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze link:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1154794027 Jakby Cie interesowały konkretne kolczyczki, to wklej u mnie foto i moze bedę w stanie je zrobić Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co poczekam może jak będziesz miała inne kolczyki
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej niebieski
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
witaj, czy byłabyś zainteresowana jakimś ciuszkiem za te kosmetyki z numerków:
-11 -17 -21 -26 zapraszam do mojego wątku i prosiłabym baardzo o odpisanie w nim gdyż chyba nigdy nie znajdę odpowiedzi :P. Pozdrawiam Ania
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic nie wpadlo mi w oko
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
oki to ja mogę sie wymienic
![]() maseczka z kolastyny + podklad AA za puder z avonu + summer white ja wyślę to listem poleconym priorytetowym i tego samego oczekuję jesli ci to wszystko pasuje to czekam na adres na PW
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Mój adres już wysłany, teraz czekam na Twój adresik
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem, ale może udało by Ci się zrobić w lepszym świetle fotki, to może lepiej by było widać. Albo może opisz ten zegarek. Zastanawia mnie z jakiego plastiku on jest z takiego badziewnego jak np. zegarki na targu dla dzieci, czy może z lepszego. No sama nie wiem jak to określić.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
-Astor anit shine, puder matujący nr 005, zużyty ok. 5-10%
-Sypki cień złoty z iskrzącymi drobinkami, bezfirmowy, z pędzelkiem w słoiczku, użyty 2 razy. -Wibo - owocowy błyszczyk do ust, smakowity zapach i piekny blask, wg. mnie leciutko różowy, poj. 3g., ważność 12/07, maźnięty kilka razy palcem. te kosmetyki od ciebie by mnie interesowaly tu masz te za ktore moge sie wymienic : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2481533 jest np supernawilzajaca maseczka nowa(mowilas ze szukasz nawilzajacych kosmetykow)czekam na odpowiedz
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o żel Garniera to nie został wymieniony, przeniosłam go do rzeczy wymienionych bo cały czas się zastanawiam czy wymienić go czy sobie zostawić.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty byłaś chyba chętna na ten żel? Jeśli tak to mogę się na niego wymienić.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
do góry
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Wpadł mi w oko
5. Nivea Hair Care, lakier do włosów bardzo mocne utrwalenie, nie skleja włosów, 50ml., ważność 04/08, psiknięty raz w powietrze dla sprawdzenia zapachu Nie wiem jak oceniasz jego wartość Ale myśle, że za tamte dwa to może być.EDIT: nie zwróciłam uwagi nie jego pojemność, trochę mały.
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam, że to ten http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13669 ale jaki piszesz że 50ml to nie możliwe raczej
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
To jest chyba ten tylko, że to jest taki miniprodukt, taka próbka czy cos w tym rodzaju.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

Tylko ciuszki i bizuteria Hand Made (także na zamówienie)

Troszkę namotałam.
Pozdrawiam