![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Filtry Avene i Vichy, Lancome Juicy Tubes, Yves Rocher, Maybelline, Smackersy i
klaudia101 czy dobrze zrozumiałam, że chodziłoby Ci o taką wymianę:
* Lancome Juicy Tubes, kolor Disco Star, 7 ml (z kompletu trzech błyszczyków - na zdjęciu to ten jaśniejszy), użyty kilka razy * Lancome Juicy Tubes, kolor Starlight, 7 ml (z kompletu trzech błyszczyków - na zdjęciu to ten ciemniejszy), użyty kilka razy * Maybelline Wonder Finish Makeup, odcień Cameo/Beige Eclat, z 30 ml zostało ok. 60-70% * Yves Rocher Pure Calmille, żel do mycia twarzy, ze 150 ml zostało ok. 80%, data ważności 10.2006 * Yves Rocher Pomme de Reinette - woda toaletowa o zapachu zielonego jabłuszka, z 75 ml zostało ok. 80-90% * Avene After-Sun Repair Lotion, tubka 5 ml, nieużywany za * Chanel Cristalle Gloss nr 15 Sorbet * odsypka meteorytów * Avon Chill Out Gloss (Pinacolada) ? Jeśli tak, to ja się na taką wymianę piszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Filtry Avene i Vichy, Lancome Juicy Tubes, Yves Rocher, Maybelline, Smackersy i
kicala1 - w takim razie ja jestem zainteresowana mleczkiem Avene 50+, woskiem Intercosmo oraz odlewką odżywki wygładzającej Matrix Sleek Look
![]() ![]() Hej ![]()
![]() |
#33 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Filtry Avene i Vichy, Lancome Juicy Tubes, Yves Rocher, Maybelline, Smackersy i inne
* Yves Rocher Les Plaisirs Nature, balsam do ciała o zapachu jeżyn - z 400 ml zostało ok. 90%
to może na to sie wymienisz?
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
kicala1 - z filtrów oprócz Avenki tonującej (rezerwuję ją już dla Ciebie) mam Vichy Capital Soleil SPF 60+ Lait-Gel Ecran (10 saszetek po 7 ml) i Avene Ultra High Protection Emulsion SPF 50+ (tubka 5 ml) - żadne z nich nie są jeszcze zarezerwowane. Korektor ma gąbeczkę, tu jest link do KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=7284
![]() Narnijkar - ja w tym momencie naprawdę nic już nie widzę w Twoim wątku dla siebie, to co mnie interesowało poszło już do innych osób ![]() Smok - Ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Czy zgodziłabyś się w takim razie na taką wymianę:
avenka+wszystkie próbki filtrów (bez iwostinu) za mleczko avene, wosk, i odżywkę? Odżywkę odlałabym do opakowania po szamponie Head&Shoulders, bo łatwo będzie mi umyć buteleczkę, ma dość duży otwór. To będzie 200 ml. Korektor też chętnie bym przygarnęła, ale nie wiem, czy zechcesz mi go dołożyć. Chyba, że coś byś jeszcze za niego sobie wybrała.
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Tak, taka wymiana mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Pewnie że tak
![]() Jutro rano napiszę priva, bo dzis juz padam na twarz ![]()
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Mała dokładka
![]() * Avon Błyskotliwy puder w puszku do twarzy i ciała, z 7g ubytek minimalny, data produkcji 27.06.2004 * Gąbeczki do nakładania podkładu trójkątne, 5 szt, nieużywane Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2008-05-12 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filtry Avene i Vichy, Lancome Juicy Tubes, Yves Rocher, Maybelline, Smackersy i inne
Agia, jestem już na dobre, jesli błyszczyki aktualne, może byśmy obgadały ponownie wymianę ?
pozdrawiam i czekam na wieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Madlaine, u Ciebie interesują mnie następujące kosmetyki: wosk do włosów Toni&Guy define-it wax, oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy, Body Shop scrub do ciała z serii afrykańskiej (mini opakowanie 45 ml) i nawilżający puder tęczowy japońskiej marki YUMEI w odcieniu 03 (czy jest możliwość zrobienie zdjęcia?). Myślisz, że da się sklecić jakąś wymianę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Madlaine u Ciebie interesuje mnie jeszcze UNA rolland Intensive Protein Treatment i chyba ten kosmetyk najchętniej przygarnęłabym od Ciebie
![]() Nie wiem czy czytałaś, więc na wszelki wypadek zacytuję samą siebie: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie oba JT
może znajdziesz cos u mnie? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
mi.a niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Yves Rocher Pure Calmille, żel do mycia twarzy, ze 150 ml zostało ok. 80%, data ważności 10.2006
Bonne Bell Lavender Berry Smackers, ubytek minimalny * Bonne Bell Passion Fruit Smackers, ubytek minimalny Znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134872&page=2 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie u Ciebie smackersy..czy znajdziesz cos za nie u mnie?? wątek wpodpisie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie za smackersy?
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
(:Weroniczka
![]() ![]() agateczka - interesowałby mnie Avene Krem ochronny 50+ (zużycie jakieś 10 ml z 50 ml) oraz SVR SPF 60 saszetka 5ml, ewentualnie także SVR SPF 50 barwiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
jeszcze pytanko mam
![]() napisalas ze Twoj jest 'gel' a w kwc jest jakis 'fluide' na rysunku jest tuba czy taka buteleczka jak na zgloszeniu w kwc?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
agateczka w załączeniu fotki próbek
![]() Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2008-05-12 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.