![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy można byłoby przenieść niektóre wątki na gry?
Cytat:
![]() ![]() EOT.
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ja jako czlonek mafii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
no wiec własnie
mafia parówkowa tez powinna wrocic ![]() generalnie chodzi o to, ze I strona jest niemal w calosci zajeta przez te watki. wbrew wywodom papiszynki, nie zazdroszcze ze w nich nie biore udzialu - bo dla mnie sa malo ciekawe ale jesli nie jestem maturzystka, ani urodzona w roku 1990, ani nie naleze do mafii(zadnej) nie tez przyjemnosci nie sprawia mi mowienie wszytskim dzien dobry i dobranoc, to by dokopac sie do normalnych, merytorycznych watkow trzeba sleczec i wypartywac ich miedzy wyzej wymienionymi. to sa watki dla zamknietej grupy ludzi - podzielonych wiekiem lub aktualna sytacja edukacyjna. trudno oczekiwac od reszty - czyli wiekszosci, by brala z nich udzial. ba! uwazam, ze powinni miec swoje miejsce, by tam pisac o czym tam tylko chca miedzy soba. plotkowe to plotkowe- poplotkowac moge i lubie o najprzystojnieszych czy najokropniejsych aktorach ale jesli takie watki musza byc, wnosze o znalezienie im miejsce jednoczesnie protestuje przeciwko ich obecnosci miedzy plotkowymi watkami to jest tworzenie osobnego forum, zakmnietego dla ludzi których to nie dotyczy nie dlatego, ze nie chca, tylko dlatego, ze z przyczyn niezaleznych do tej grupy nie naleza.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Awia, trochę masz racji, z tym, że przez te wątki rocznikowe i inne trzeba sie przekopać na plotkowym, powinno się im znaleźć jakieś miejsce na forum, ale jakie.
Są spotkania wizażanek, są emigrantki, a tu jaki dałabyś tytuł? |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie nie zamykamy sie na innych, nowych uzytkownikow
![]() mamy na watku osobe ktora nie jest maturzystka 2006 a wypowiada sie czesto i ciekawie wiec jeslikomus zalezy to potrafi sie wkrecic nawet tam, gdzie teoretycznie rzecz biorac nie ma za wiele do powiedzenia (na dany temat). ale juz zostawmy temat maturzystkowy, Złoś sie juz wypowiedzial. co do szukania innych watkow, to to raczej nie jest problem, bynajmniej dla mnie, co z tego ze po drodze napotykasz "roczniki xxxx" "maturzystki" "gimnazjalistki". omijasz pewnie wiele innych, az w koncu dotrzesz do tego na ktorym masz ochote cos napisac. takze rozumujac w ten sposob na plotkowym musialoby zostac to co ciebie interesuje, zeby wygodniej sie przegladalo ![]() podsumowujac, to chyba nie powinno byc zadnym problemem.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykłady: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skimos to nie jest wątek przede wszystkim o maturze i studiach. To jest wątek o wszystkim i o niczym ....
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
długie wątki o niczym
![]() ewentualnie: wątki dla zamknietego grona. nieupowaznionym wstęp wzbroniony. to a propo ptraktowania mnie przez maturzystki, gdy swego czasu próbowalam sie udzielic. dowiedzialam sie, ze przeciez nie jestem maturzystka wiec co ja tutaj robie w ogole. a na serio - to nie ja jestem tutaj od wymyslania i rzadzenia. acz jest to chyba jedyny przypadek, w ktorym jestem ZA wydzieleniem nowego podfora a moze potwora. chodzby patrzac na reakcje papiszynki na złodzieju czapka gore, jak to mówia. edit: malalka, czytanie ze zrozumieniem napisalam ze jestem za wszelkimi merytorycznymi watkami na plotkowym za takie uwazam zarówno: jaki telefon kupic, szukam tytulu piosenki, która aktorka jest najladniejsza czy tez mam problem prosze o pomoc. watki typu moloch jak juz nati slusznie zauwazyla nie sa merytoryczne
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
My tu sobie gadu-gadu a na Plotkowym...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132486
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja już dzisiaj napisałam coś odnośnie nabijania postów... Może poprostu skasować licznik??
![]()
#40 |
BAN stały
|
Awia, mi się podoba: Nieupoważnionym wstęp wzbroniony
![]() Natii, ale skoro to jest na plotkowym , to nie możemy pisać o wszytskim?? Staram sie Was zrozumieć, ale nie rozumiem do czego dążycie, do tego by usadzić nas na grach, do tego, zebysmy postów nie nabijały? A czy liczy się kto ile ma postów? Wychodzi na to, ze dla Was ważniejsza jest liczba postów. |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciala dla was osobnego miejsca, do ktorego nie bede musiala zagladac.
ilosc waszych postow mam deneralnie gleboko w powazaniu natii zapewne napisala odpowiedz na post papiszynki, jakoby w watku maturzystek bylo tylko o maturze rekrutacji, studiach bardzo sie dziewczyna oburzyla o posadzenie ją o nabijanie. jak widac cos jest na rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
W sumie, też uważam, że osobne miejsce byłoby dobre, tam gdzie rzeczywiscie wchodziłyby osoby, która chcą, a nie które muszą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chce pogadać o pierdołach z Wizażankami to robię to na gg,a nie zaśmiecam forum. Na gg jest funkcja,że można sobie w kilka osób pogadać. Może zaczniecie z tego korzystać ![]() Tak jak wczoraj napisałam-jestem ciekawa jakie niektóre z was miałyby ilości postów po przeniesieniu wątku o maturzystkach na gry,gdzie posty się nie liczą ![]()
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Skoro juz nas na gg wyrzucasz to nie możemy w spokoju sobie pisać na forum??
Ja się przyznaje, że wtedy by mi zmalała ilość postów, bo poprostu niekóre tematy na forum mnie nie interesują, jak już napisałam. Nie udzielam sie na innych wątkach, bo wiem, że mam małą widzę na temat kosmetyków, czy innych rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#46 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Takie jest moje odczucie. Pozdrawiam. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
natii nie przesadzaj, bo forum jest po to zeby kazdy udzielal sie tam gdzie ma ochote.
juz pisalysmy o postach - to czy beda liczone czy nie to juz nie jest wazne, bo nie jestesmy tutaj po to zeby robic sobie wyscigi "kto ma najwiecej postow". co do gg to niektore go nie maja i wygodniej jest nam rozmawiac wlasnie tutaj. ty tez udzielasz snie na watkach w ktorych pisze sie "o niczym", albo gdzies udzielasz zdawkowych odpowiedzi zwiazanych z tematem, ktore tak naprawde niczego do watku nie wnosza, a jednak nikt do ciebie o topretensji nie ma wiec czemu ty sie czepiasz? ![]() jesli jest to dla was taki wielki problem, to przenoscie nas gdzie chcecie, pisac tam i tak bedziemy, chocbyscie mieli nawet odejmowac a nie dodawac ta liczbe postow w liczniku. bynajmniej nie sadze zeby gry byly dobrym miejscem na przenoszenie. niech bedzie jakies podforum dla nas, przynajmniej dyskusja juz sie skonczy i wasz wielki problem sie rozwiaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyrzucam was na gg tylko piszę,że są inne rozwiązania,z których nie wiem czy korzystałyście. Na swoim wątku macie połączenie wątków o tym co zjadłaś, co robisz, co zrobisz oraz pomóżcie. Wszystko i nic. Forum w forum.
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Więc wyłączmy opcję liczenia postów wszystkim.Albo przerzućmy wszystkie wątki typu maturzystki,studentki,gim nazjalistki,roczniki,co teraz robisz,jesz,czego słuchasz,itp. na gry i będzie spokój.Bo widzę,że nie ma się już czego czepiać tylko tego kto gdzie się wypowiada i ile postów dzięki temu ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
I byś sie zdziwiła, ale próbowałyśmy-czat, IRC, gg, sms, telefony.
Dla nas to wątek o wszyskim, dla Ciebie o niczym. Wiadomo, my będziemy bronić swojego wątku, tak już było przecież (awatary), a wy będziecie mmieć swoje zdanie. Byłoby za pięknie, gdybyśmy miałay takie samo zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale inne wizazanki maturzystki sie zbulwresowaly a przeciez nie chodzi im o nabijanie postow ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że ględzę, ale gdzie sie podziało stare dobre forum plotkowe? Zalew tego typu wątków- tasiemców o niczym obserwuję dopiero od jakiegoś czasu.Szczerze mowiąc, odechciewa mi się tam zaglądać, bo od kilku tyg. widzę te same wątki, w których nie można podyskutować, tematy są wymyślane "na siłę" /" Powiedz Dzień Dobry"- co to w ogóle jest?/ i ogólnie rzecz biorąc traktują o pewnej części ciała Maryni.
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem świadoma tego w jakich wątkach się wypowiadam i proszę nie porównuj moich wypowiedzi do tych waszych ![]() Kłóliki i Mafia Parówkowa też nie są grami,a tam się znalazły. To nie jest argument,że maturzystki nie są grami,więc się tam nie nadają.
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Nam nie zależy na nabijaniu sobie postów,możemy się przenieść na gry,a dziewczyny zbulwersowały się,bo kolejny raz komuś coś nie pasuje (najpierw nasze avatary na czas matur,potem karma,teraz to 'nabijanie postów').
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie w tej chwili najciekawszym miejscem na forum jest KWC. Smutne,ale przynajmniej tam jest jakiś poziom wypowiedzi i nie ma wiecznych off topiców i gadnia o pierdołach ...
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem otwarta na propozycje przeniesienia wątków na jakieś nowe forum/podforum, jednak zdecydowanienie NIE na Gry! Przecież to już by była jakaś ironia.. I zauwazmy, ze nie zawsze długie wątki są zaśmiecaczami. Co do gg..wiesz-nie po to jest forum żeby 30 osób na nim umawiało się o której godzinie pogadać na gg..przecież niemożliwe jest zebranie tak licznej grupy osób w odpowiadającym wszystkim czasie. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=29132
to na gry mysle powinno poleciec od razu, wszak o gre chodzi witch - widzisz, ile z wami problemów ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Zostawmy decyzję modą, jak zrobią tak zrobią, nie będziemy przecież cały czas się kłócić czy wymieniać opinię (jak kto woli).
Będzie jak ma być. Awia- my dopiero przechodzimy okres buntu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli nie chcesz przerzucenia na gry to gdyby przeniesiono maturzystki na forum,gdzie nie byłoby naliczania postów to zgodziłybyście się? Skimos http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=2352721&po stcount=40095 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.