![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piłka nożna
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dlatego apeluje do wizażanek: tu bedziemy rozmawiać tylko o piłce nożnej.... wątek o ciasteczkach już istnieje ![]() drużyny, mecze ligowe, puchary, transfery, akcje kibicowskie --> myślę że takie bylo założenie Justin gdy zakładała wątek i chciałabym, żebyśmy sie tego trzymały! P.S. szczerze to ja już mam dość czytania o mężusiach, ciasteczkach i kochankach... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Przecież można połączyć wątki, tylko nie wiem niby jaki z jakim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego co napisala Evka- popieram Kattie, żeby o przystojniakach pisać we właściwym dla nich temacie (i przepraszam, że napisałam o Suarezie, ale mnie zaciekawił ![]() ![]() ![]() ![]() Pomijam już fakt, że jak sami patrzą np. na siate to ich komentowanie nie ogranicza sie tylko do komentowania gry siatkarek ![]() Edytowane przez Justin Timberlake Czas edycji: 2006-07-25 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chodziło mi głownie o te ciasteczka i osobny wątek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W takim wypadku ja również apeluję, żeby tu pisać o piłce i o piłkarzach też, ale nie o tym jakie z nich przystojniaki ![]() Aha, i dziwne że do nas się ma pretensje, jak chcemy o piłce pogadać, a w wątku gdzie na początku tak troche rozmawiałyśmy na ten temat-"jesteście kibickami" dziewczyny zaczęły rozmawiać o siatce, jaki to jest piękny ten ich siatkarz i w ogóle temat całkowicie zszedł na zupełnie coś innego,ale do nich się pretensji nie ma. A tu chcesz założyć jeden wątek, żeby nie było bałaganu (lepiej w jednym wątku gadać o piłce niż zakładać tysiące innych typu Liga Mistrzów, Ekstraklasa, Serie A itd.) a jeszcze ludzie pretensje mają ![]() Jak już mówiłam-skoro ten wątek tak bardzo Wam przeszkadza to wrzućcie go na gry, albo usmiechnij się, czy w miejsce gdzie nie będzie nikomu zawadzał ( a kto jest zainteresowany i tak go będzie miał w subskrybcji). ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
I o bukmacherce też możemy... bo z tego co się zorientowałam to pare Wizażanek odwiedza przybytki typu Toto-mix czy STS
![]() Właściwie to wczoraj myślałam o osobnym wątku na temat zakładów, i chyba założe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tym wątku o "kibickach" juz pisałam ![]() ![]() Kattie, lepiej nie zakładaj, bo i tak Cie będą chciały podłączyć pod ten wątek albo jakis o Mundialu.. Jakby już nas stąd kompletnie wyrzucili, to znam fajne forum piłkarskie, moge Wam wysłać linki na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() "plebiscyt na najprzystojniejszego" i "sonda dla kogo puchar świata" się skończyły... Wątek "jesteście kibickami" jest zdominowany przez fanki siatkówki... Wątek "Ebi Smolarek" to już inna historia ![]() Wątki typu: mecz polska - kostaryka -> nieaktualne.... juz dawno mineło... itd..... Mundial dawno sie skończyl i te watki już umiarają smiercią naturalną... nie widze watku pod który można by podpiąć nasz nowy wątek... bo o mundialu tu rozmawiać już nie bedziemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
A wiesz justyna, że Mundial już sie skończył??
Przecież nie będziemy łączyć wątku o przystajniackach z piłka nożną. W "Jesteście kibickami" piszą dziewczyny tylko o siatkówce. Wg. mnie może być tak: Mundial2006 zamknąć W"Stesknionych fankach" jest tylko jedna strona- można zamknąć Puchar Świata- zamknąć, Polska-Kostaryka zamknąć, nie mopja wina, że jakaś dziewczyna na każdy emcz zakładała inny watek, mecz Poslak-Kolumbia-zamknąć, Niemcy_Polska zamknac, obstawaimy wynik-zamknąc, czy bedziesz ogladac MŚ-zamknąć- jakieś reguły zamknac- Hit na Mundial zamknąć Poznalismy rywali zamknać Przystojniacy + Ebi Smolarek+ Plebiscyt= połączyć te wątki Te co są tylko o Mundialu zamknąc, bo ten skończył sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
A swoją drogą, mam wrażenie justyna, że ostatnio wizaż staje się forum tylko dla wybranych. Dlatego już jeden-najbardziej znany wątek z najwieksza liczba postów-umiera, bo dziewczyny sie przeniosły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() linka jak najbardziej mozesz podesłać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dokladnie tak, bedzie spokój... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, napisałam PW do Złosia czyby nas nie przeniósł gdzieś na gry albo kulturę (bo w sumie piłka to taka jakby kultura, łączy ludzi itd
![]() ![]() Kattie tak sobie myślałam, że jednak ten o bukmacherce by był dobry,ale właśnie na grach i tam bysmy tez mogły pisać nasze własne typy przed meczem, czyli na gry by się nadawał? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Justyna, byś czytała "JESTEŚCIE KIBICKAMI" to byś sie zorientowała, ze tam pisza tylko fanki siatkówki!! A siatkówka rózni się bardzo od piłki nożnej!!!!!!!!1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
a ja teraz kibicuje Borussi Dortmund
![]() z polskiej ligi to raczej nie mam ulubionej drużyny ![]() ![]() co do wątków: wątek o Smolarku powstał żeby nie było bałaganu w wątku o Przystojniakach ![]() ![]() ![]() pozostałe wątki o meczach itp. o mundialu (prócz przystojniaków bo ten wątek ciągle zyje ![]() a nie uważam żeby ten wątek komuś przeszkadzał na Plotkowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Ale innym przeszkadzają takie watki, tasiemce jak są nazywane.
ALe wątek o Ebim i przystojniakach można połączyć. Równie dobrze, kazda moglaby założyc o innym piłkarzu i co by było wtedy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chcialabym zalozyc walsnie taki watek, żebyśmy sie wymieniały doświadczeniami, typami i takie tam.... widomo o co chodzi... a bukmacherka to nie tylko piłka nożna... ja gram również (w STS of kors ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co prawda prawie zawsze więcej przegrywam niż wygrywam, ale w kupie siła, więc może jak razem będziemy dochodzić do wniosków co i jak, to sie w końcu wzbogacę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o innych piłkarzach raczej nikt już nie zakłada więc nie widzę problemu ![]() zresztą dziewczynki to jest wątek o piłce nożnej więc dyskutujmy o tym o czym trzeba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że to już jest robienie z igły widły. Justin założyła nowy wątek, ale takiego nie było. Czy jest sens łączenia go z wątkiem Mundialowym? Dla mnie nie ma. Mundial był, ale się skończył. Tamten watek bedzie można odsiwerzyć za 4 lata, jak będzie kolejny mundial.
![]() To jest chyba forum plotkowe i uważam że można dyskutować o wszystkim. Pozatym jak komuś wątek nie odpowiada, to proste nie trzeba do niego zagladać. Ostatnio na jaki wątek nie wejde pisze o wyszukiwarce, łączeniu wątków bo taki już był, jak dla mnie to trochę przesada.
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy w takie coś (typu STS) nie grałam ![]() ale kto wie może jak załapę o co chodzi to zacznę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
Ja się staram dyskutowac o czym trzeba, ale.....
A tak na temat: fajno, ze Legia przegrała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Malutka, nie naskakuj na mnie
![]() Nie wiem, o czym się pisze w "Kibickach", bo zaczyna mną trząść, gdy widzę sam tytuł nie mówiąc o pierwszym poście, a kompletnie nie wspominając o reszcie. Wierz mi, byłabym wniebowzięta gdyby, za Twoją sugestią, pozamykano mundialowe wątki - ale tak się nie da. Co do połączenia, to trzeba się z tym zgłosić na redakcyjne i tyle. Ja tylko proszę, żeby nie powstał jutro, pojutrze, za tydzień kolejny wątek o piłce/piłkarzu/meczu. Natomiast co się tyczy Twojej wypowiedzi: Cytat:
![]() ![]() Przepraszam za off-topic. No i jak dla mnie w tej chwili EOT ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
Dla mnie też EOT.
To nie wiem, jak można zrobić by wszyscy byli zadowoleni. Dałam tylko propozycje, tamte wątki umarły i nikt tam nic nie pisze, wiec nie wiem ocb. EOT |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Talcia, jak zaczniesz, to nie przestaniesz..Mówie Ci, to wciąga, nawet jak cały czas kupon Ci nie wchodzi.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.