|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualizacja i dokładka - kolorówka i reszta od kasiulki
Oto moja malutka lista
![]() - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec; oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: StrawberryDelish, PaleRose, Capuccino, KnockoutPink, PlumFrost, Rose, BerryMauve
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Karmel brązujący do ciała Dax, pięknie pachnie ale nie mam czasu używac - została połowa, wazny do 11.2007 oraz Effaclar, miniaturka toniku zwężającego pory, 15 ml, nieużywana, znajdziesz cos u mnie?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Roxi to rezerwuję Ci te rzeczy i czekam na foto
![]() Anchelo, jednak chyba nie zdecyduje sie na ten cien, troche nie mój kolor - a nie masz jakis innych sypkich cieni? Może byc odsypka.... ![]() Kaczina - nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Z sypkich mam jeszcze Gosh kolor Kiss (jasny fiolet), Bell (ciemne złoto), APC nr 13, 19 i 21. Jak jesteś zainteresowana to zrobię fotki
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
cześć! moze znajdziecie u mnie coś, co wpadnie wam w oko
![]() jak na początek to skromnie,ale kto powiedział, że początki sa zawsze łatwe?! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133662 ZAPRASZAM SERDECZNIE!
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Anchelo jestem zainteresowana (oprócz ciemnego złota)
Rattana nic na razie ![]() Roxi czekam na fotkę JT
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Anchelo - jaki kolor na powiece daje ten ciemny? A te beżyki jakos sie różnią od siebie? - wyglądają na fotce identycznie
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulku, zainteresowałoby Cię coś ode mnie?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
ten ciemny to taka moze oberżyna, trudno okreslić jaki to kolor bo on się zmienia w zalezności od swiatła i tego z jakim kolorem go połaczysz
Beże zaś różnią się od siebie - jeden jest bardzo błyszczący, opalizujący (ale nie ma żadnego brokatu) a drugi bardziej matowy, nie błyszczy
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze Anchelo sama nie wiem - wlasciwie to mam beżowy cien i z Cinemy mieniacą sliwke - boje sie ze Twoja oberżyna APC bedzie podobna. Ale jesli Ci bardzo zależy na tej Pupie to możemy sie wymienic.
A moze masz cos jeszcze - jakis drobiazg na wymiane?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
a co powiesz na jedwab biosilk do włosów, nie mam co prawda całej buteleczki a le gdzieś ok połowy, albo mogę ci zrobić próbke szamponu vichy przeciwłupiezowego (a jak się czasem przytrafi to jest swietny
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Anchelo Biosilk mam, 3 buteleczki a łupieżu z kolei nie mam
i juz od łądnych paru lat nie miałam (a kysz ).
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Troche spoznione ale jest - niestety zdejcie jest z sieci bo moj aparat szwankuje i nie moge zamiescic zdjecia
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi błyszczyk sliczny ale dla mnie chyba jednak bedzie za jasny - wyglądam bardzo blado w tak jasnych odcieniach, niestety
![]() An, jesli nadal jestes zainteresowana to mogę oddac te rzeczy które chciałas w zamian za kuferek
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
ok. nadal jestem zainteresowana
![]() A czy mogłabys trochę zaczekać? Dokonałybyśmy zamiany po 25 sierpnia, wtedy dostanę nowy kufer i swój będę mogła do Ciebie wysłać. Jeśli dostałabym go wcześniej, to oczywiście dam znać. Czekam na info
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Kasiulka,
chciałam się przypomnieć - miałaś zrobić dla mnie rezerwację kosmetyków, chyba zapomniałaś?
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
wkleiłam zły link, tu jest mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134872
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.