![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nepal
Kobiety!
ja już tęsknię za jakąś mała i dużą podróżą!zachęcam Was, jeśli to lubicie, podróżujcie ![]() pozdrawiam gorąco. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
#33 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Wlasnie wrocilam z Nepalu... moje wrazenia sa troche inne, to miejsce nie nadaje sie dla mnie do zamieszkania, jest brudno, bardzo brudno, ogolnie brud, smrod, nedza i ubostwo....
Widoki na gory sa wspaniale i to jest ta piekna strona Nepalu. Zabytkowe budowle w Kathmandu sa urzekajace, gdyby tylko w koncu ktos posprzatal wokol nich byloby jeszcze lepiej. Z radoscia wrocilam do Abu Dhabi ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Evo,
mnie też przykro było patrzeć na biedę ludzi, zwłaszcza,że wydają się być ogólnie dobrzy i uczciwi...Niemniej piękno kraju mnie urzekło. A co porabiasz w Abu Dhabi?Zapewne to zupełnie inne życie,egzotyczne i oryginalne...Uwielbiam odwiedzać inne kraje i patrzeć, jak ludzie żyją gdzie indziej. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
W Abu Dhabi mieszkam i pracuje.
Zapraszam na watek Emigrantek Emirackich http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201896 tu mnie spotkasz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.