![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ArtDeco, Dior, Guerlain, IsaDora, Kanebo, L’oreal, LRP, Sephora, Weleda, Vichy
Szkoda.
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: ArtDeco, Dior, Guerlain, IsaDora, Kanebo, L’oreal, LRP, Sephora, Weleda, Vichy
Basiu, za wiele to nie wykombinowałam
![]() - LRP Redermic do cery normalnej i mieszanej - zostało jakieś 40% - a derma Epitheliale - zostało ok. 35% - miniaturki perfum: Chopard Infiniment 5 ml i Lancome Attraction 7 ml - woda kolońska YR Fraicheur vegetale de...cedre bleu - ze 125 ml zostało ok. 80 ml No i to by było na tyle ![]() Pozdrówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ArtDeco, Dior, Guerlain, IsaDora, Kanebo, L’oreal, LRP, Sephora, Weleda, Vichy i inne
Kanebo Liquid Finish nr 202 soft beige - jasny
Ubytek niewielki max. 8%. Kartonik, ulotka. Kod na opakowaniu 6PN8 co oznacza, iż został wyprodukowany w 2005 r. znalazłabyś cos u mnie ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post2383322 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ArtDeco, Dior, Guerlain, IsaDora, Kanebo, L’oreal, LRP, Sephora, Weleda, Vichy i inne
Hej Madlaine
![]() u Ciebie bardzo mi się podoba Pamplelune Guerlain (perfumy sięgają do krawędzi złotego koszyczka - pojemność pierwotna 125 ml, korek się niestety nie przekręca, ale psika jak powinien). Czy byłabys skłonna do takiej wymianki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Basiu, perfumy chcę wymienić tylko na inne zapachy, chyba, że nie znajdzie się nikt zainteresowany z ciekawą propozycją, wtedy chętnie przemyślę wymianę na podkład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzę, że masz sporo fajnej pielęgnacji, może poszperam i wybiorę kilka rzeczy dla siebie, tak zeby było adekwatnie cenowo. Tylko niektore rzeczy nie mam pojecia ile kosztuja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem chętna na: a derma Epitheliale - zostało ok. 35% Avenka tonująca - bedę mieszać ![]() próbeczka LRP 50+ Creme Fondante Anthelios XL 5 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ok, czekam na listę najlepiej na PW, bo potem przestaję sie orientować, co i dla kogo mam sprawdzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Lactacyd femina - emulsja do higieny intymnej. Poj. 200 ml, nowa. http://www.apteka-centrum.pl/lactacy...ja-p-1649.html Najlepsze recenzje na KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3966 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
La Roche Posay, Anthelios XL SPF 60+ barwiący Poj. 50 ml, ubytek nie więcej jak 1%. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1044 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Nie, już nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Wielka szkoda,ja je chciałam na 100%,ale wiesz co sie stało,i zapomniałam poprosić o dalszą rezerwacje,a ja dopiero dzisiaj weszłam na wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
kinga łazarewicz
Heh no gdybyś napisała, że na 100% weźmiesz to bym zarezerwowała, a tak umówiłysmy się na rezerwację o ile dobrze pamiętam do czasu, aż sprawdzisz odcień Kanebo. Przykro mi. Ale mam wiele innych fajnych rzeczy, przez ten czas było parę dokładek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Ja nadal mam dla Ciebie Diora,ale nie wiem co potrzebuje-brązery i pudry mam ,a masz coś jeszcze takiego jak te ampułki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
kinga łazarewicz
Nie no, ale przecież nie wymieniłabys dwóch ampułek na puder ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Kinga widzę. To na odwrót raczej ampułki byłyby jako dodatek do konkretnego kosmetyku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
hej. puder jeszcze jest, ale w tej chwili okropnie marudzę i szukam tylko najpotrzebniejszych mi rzeczy - przede wszystkim jaśniutkich kulek i możliwie najjaśniejszego sypkiego puderku. więc na razie bardzo dziękuję - zajrzę jeszcze co jakiś czas, bo chętnie bym się z Tobą wymieniła znowu, zwłaszcza, że mieszkamy blisko i nie trzeba by było wysyłać
![]() pozdrawiam - zastanowię się jeszcze, zajrzę później i może jakoś się dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
o ja niedowidząca, nie zauważyłam jednego Twojego posta u siebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Ilonko błyszczku i tak nie używam a puderek APC mam tak, że spokojnie możemy wymienić błyszczyk za puderek, tylko skąd ty weźmiesz tyle pojemniczków
![]() W każdym razie jestem chętna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.