![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: Ja też "Chcę być piękna"...Pelissa zaczyna
Cytat:
co do pijackich uwag Tzta Pelissy, to mysle sobie tak, ze moze on juz nie widzial innego sposobu by jej to przekazac? Pelissa pisala ze juz ten temat poruszany byl kilkanascie razy, ale ona dalej nic z tym nie robila, moze prosby, moze rozmowy nie pomagaly. moze to wcale nie oznacza ze jej nie wspiera? tylko Pelissa moze nam powiedziec czy czuje ze jej TZ ja wspiera, pomaga i ze zawsze moze na niego liczyc. my mozemy sie jedynie domyslac i zyczyc by, jak piszesz, wspolnie rozwiazali ich problem, bo w tak dlugoletnim zwiazku nie mozna juz mowic o Jej albo Jego problemie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Uf....no i za mną kolejne 2 dni dietki DC...czuje się (po pierwszym niezbyt dobrym dniu) bardzo dobrze, czuje że wchodzę na ketozę (niestety odsiusiałam się u mojego TŻ rano a paski ketodiastix mam w domku, ale czuć mi ją z ust). Ketoza - magicznie cudowny stan gdy ma się dużo energii a nie czuje się wogóle głodu, że trzeba przypominać sobie żeby zjeść. Mam nadzieje na Mointignacu/SB jest podobnie (nie ma skoków insuliny), dużo białka i dobrych tłuszczy i węgli.
No więc Waga: 81 kg (woda, woda ale miło zobaczyć 2 kg mniej na wadze!!) Od poniedziałku - plan 100 brzuszków dziennie na miły bębenek (ugh...mogę mieć wielki tyłek i grube uda, ale chciałabym mieć tralię jak moja babcia zawsze miała 70cm, nawet jak wazyla 80 kg!! Piękne, kobiece wcięcie ![]() ![]() ![]() ![]() JAKIE SĄ WASZE ULUBIONE ZAJĘCIA NA AEROBICU? Od środy - aerobic. Ulubione ćwiczenia: ABF (brzuch, biopdra, pośladki), FAT BURNER (przynajmniej kilka większych tyłków na sali!!!!), TPC (total body condition) - może być, taki szybszy fat burner ![]() Najmniej lubiane: rowery (nuuuuuuuuuda), STEP (nie ma już naszego przystojniaczka instruktora, to nie chce mi się godzinę skakać na stepie. Na innych zajęciach są ćwiczenia: na ręce, brzuszki, pompki a także rozciąganie - coś się dzieje innego a nie nudna godzina latania!!!), PILATES (niestety musze to wpisać - chodziłam miesiąć i mi się nie podobało, bo lubię solidnie się zmęczyć i zlać potem w rytmie "call on meeeeeeeeeeeeeee" ![]() Nie próbowałam jeszcze żadnych tańców: LATINO JAZZ ani Energy KICK myślę że mi się spodobają, ale narazie to nie dla grubasków ![]() Zajęcia dla mnie - sierpień: PON: ABF 19.30 WT: 19 ABF/ lub 21 TBC SR: 19 Fat Burner/ lub 20.30 JOGA CZW: ABF 19.30 / TBC 21 PT: FB 20.30/ ABF 20 SB: FB 10.15 Będę wybierać najmniej 3-4 zajęcia tygodniowo. Studiów jeszcze nie mam do października, dzieci mi nie płaczą - powiino się w sierpniu udać. Basen napewno w soboty i niedziele ![]() A ponieważ kończę o 18-19, a o 22 chodze z psem, najelpszą godziną na poruszanie zadkiem jest 20, 20.30, 21.30 Buziaki, dzięki za wasze wsparcie, zaglądanie do wątka!! Przyłączajcie się!!! Rozpisujcie dokładnie plany dietetyczno-ćwiczenjiowe ![]() Proponuję także przyłączyć się do frakcji "100 brzuszków dziennie" lub "200 skoków na skakance dziennie" ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby szanse były wyrównane, proponuję od poniedziałku) KTO Z NAMI!@!! Za miesiąc zobaczymy śliczne talie i zarysowujące się mięsnie ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Witam again
![]() Ja od dziś jestem na diecie SB, czyli witaj pierwsza fazo prawie bez węglowodanowa ![]() Na śniadanie zjadłam dwa jajka na twardo i wypiłam szklane soku pomidorrowego. Na obiad fasolka szparagowa i seler plus piers z kurczaka...Niebawem zabieram sie za kolacje bo jem do 17 ![]() A wieczorem to co zwykle od 3tygodni czyli 100 brzuszków plus hantelki na brak firanek na rączkach plus pare innych ćwiczonek na pupe i nózki... Moze się wreszcie uda... Niestety mnie pieniążków na areobiki itd mnie nie stać, więc trzeba sobie inaczej radzic...Na rower dla mnie za gorąco... Bo pojeżdże 10 min po dworku i juz mam dosc...a tu by sie godzinka przydała...Spróbuje sie zmobilizowac do wczesnego wstawania i heżdżenia raniutko bladym świtem....ehhhh Jednak strasznie brakuje mi kawy...a nie pije jej jeden dzień dopiero... ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
ja juz dzis jestem po skakance
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ja moge się przyłączyć do 100 brzuszków dziennie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Ewusiek....ciiii...bo mi motywacja na te 100 zmaleje
![]() ![]() Co do skakania na skakance, jak mówię: narazie odpadam - i ze względu na kolanka i ze względu na miejsce. Włąsciwie w mieszkaniu się u mnie nie da. Mma taką skakankę taty z wojska jeszcze, solidny i długaśny sznurek ![]() Ok, narazie tylko gadam ![]() ![]() Trzymam za was dziewuszki kciuki i prosze nie gadać , że się robi a robić ![]() ![]()
![]() |
#38 | |||||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dlatego olałam poranny aerobic. W moim przypadku czysty wish_list. I tak się nacierpiałam jak miałam jazdy na 8 jak zdawałam prawko rok temu i trzeba było się zerwać o 6.30 :P Cytat:
Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
ohh ja już wczoraj zrobiłam 60 brzuszków normalnch i po 10 bocznych, które poprostu uwielbiam bo po tygodniu już widać efekt! wiec zachecam do robienia brzuszków bocznych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
sniadanie - 2 kanapki / lub jogurt z platkami 2 sniadanie - jogurt z platkami / lub owoce obiad - to zalezy, bo czasem zjem gotowane warzywa, czasem cos bardziej kalorycznego np. jakis makaron lub kawalek pizzy a czasem jak jest goraco to jogurt z platkami kolacja- 2 kanapki / lub jogurt z platkami po kolacji zjem jeszcze czasem jakies owoce lub surowe warzywa. generalnie nie jest to urozmaicone menu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Jeny!Martinka! Jak Ty malutko jesz! Moja dieta różni się od Twojej obiadem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Dziewuszki kochane
![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 | |
BAN stały
|
Cytat:
hehe spoko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a ja donosze, ze codziennie cwicze po ok 30 min. wiec dziewczyny zabierajcie sie do dziela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Pelisso, trzymam za Ciebie kciuki i przyznam, że powinnam sama się za siebie wziąć...chodziłam trochę na siłownię, ale stać mnie było tylko na karnet weekendowy, do ćwiczenia w domu brakuje mi miejsca i mobilizacji...stadne zwierze jestem i łatwiej mi jak widzę, że ktoś obok tak samo się męczy
![]() ![]() ![]()
jestem jaka jestem i taką mnie trzeba kochać ![]() Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem Théophile Gauthie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Pelissa - to i ja sie przylacze do dopingowania cie
![]() ![]() ![]() Ale Tobie zycze wytrwalosci - i rzecz jasna wlaczaj aktywnie Twojego TZ-a w to co robisz ![]() Od mego meza nigdy nie uslyszalam zlego slowa o mojej figurze - zawsze (nawet teraz) powtarzal ze ja jestem najsliczniejsza i szczuplutka (a teraz cudownie i kobieco zaokraglona tu i owdzie), choc w swoich oczach za takowa wcale nie uchodze i czasem widze ze na niektore dziewczyny o tuszy podobnej do mojej - maz mowi ze sa grube. Tak wiec jego milosc najwyrazniej jest slepa - ale nie powiem zeby mi bylo z tym zle ![]() Kawa - bardzo ciezko bylo mi zrezygnowac z niej i pierwsze dni 'odwyku' byly ciezkie - z bolami glowy wlacznie. Teraz zupelnie bez niej zyje jakos tak zastapilam ja herbata z mlekiem. W ogole duzo pije - sokow, wody, herbaty czarnej i zielonej i kawy absolutnie mi juz nie brak. A dla dziewczyn, ktorych nie stac na kupowanie karnetow na silownie czy zajecia - moze dobrym wyjsciem sa kasety video? (czy tez dvd, czy tez na forum fitness jest caly watek z filmikami do sciagniecia) Macie instruktora ktory tlumaczy i pokazuje co robic i dobrana muzyka i dostosowujecie cwiczenia do wlasnego tempa. Bardzo polecam ![]() No i trzymam kciuki ![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Nie powinno mnie tu byc... Ale patrzac na to co piszecie..Strasznie mnie z motywowalascie.. Ja niestety jestem cholernie chuda(przy 164cm -waze 44 kg)
![]() ![]() DZIEKUJE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Więc tak - tak jak obiecałam - piszę. Dzięki dziewuszki za rozmowę. Bałam się, że zmaleje mi motywacja do odchudzania. Ale powiem wam, że dzięki temu forum mam jakąś siłę...Zawsze wpisywałam takie ogolniki..no bo kogo to obchodzi..A dziś nie, dziś będę się spowiadać z grzeszków i OBIECYWAĆ POPRAWĘ....
Zacznę od grzeszków...Tak jak pisałam jechaliśmy na całą niedzielę w trasę do Poznania, wyścigi + powrót (czyli od 8 do 24 akurat) no i..nie b rałam tych swpich zupek DC, w warunkach polowych nawet nie snilam o ich wykonaniu. No i po całym dniu na sloncu z nikla iloscia wody zrobilo mi sie troche slabo, a jeszcze ja mialam wracac samochodem (przynajmniej przez autostrade)...no i poszlismy do MAC'a (pol godzi ny stalam w kolejce!!! 5 osob przede mna bralo chyba po 4 zestawy rodzin ne...wr.....A ze wszedzie teraz szukaja pracownikow, no to na skladzie kilka osob, eh...) Zjadlam salatke szefa - w sumie same warzywka + serek zolty, pol plasterka szynki + jajko. 0 złych węgli. Rano wypilam mala kawe z mlekiem bez cukru. No i przyjechalam do domciu, odruchowo otworzylam lodowke po cos do picia no i bu....wciagnelam plaster sera zoltego, malego mielonego z kurczaka ![]() ![]() Ale tu wlasnie wprowadzam zmiane...Do tej pory jak cos nie wychodzilo, mialam wpadke - machalam reka na calosc na zasadzie "e tam, i tak sie nie uda"... No i teraz postanawiam - pilnowac sie bardziej!!!! A jak sie zdarzy - pogratulowac glupoty ale i wciasc sie w gtarsc!!! Dzis do pracki nie bralam zupek, wezme je jutro...Dzis uspokajam zoladek 2 parowkami delikatesowymi (malo tluszczu), 100gr surówki coleslaw, wieczorkiem (czyli teraz ![]() ![]() PRZYPOMINAM ZAINTERESOWANYM Dzis zaczynamy rywalizacje kobitki o piekne bebechy:P Po 100 brzuszków: dzień pierwszy ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Smerfetka!!
![]() ![]() Napisz jaka masz budowe ciala, kosci - bo ze masz niedowage - no troszke masz - tak wynika z BMI, no ale moze po prostu jestes drobna i efemeryczna ![]() Buziaki i napisz coś więcej! (a, i jeszcze wiek - bo to mimo wszystko dosc istotne)
![]() |
#54 | |||||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ps. a wiecie na jaki ostatnio wpadlam pomysl ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
hej Pellisa i inne czytelniczki tego fora
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Kochana Pelisso!
![]() Na Twój wątek trafiłam zupełnie przypadkowo, w sumie nawet sama nie wiem jak tu trafiłam ale eraz, po przeczytaniu go w całości,muszę stwierdzić, że było warto. Nie wiem dlaczego, ale odrazu polubiłam Cię. Wydaje mi się, że jesteś wspaniałą, kochaną i uroczą osóbką, dlatego bardzo mocno trzymam kciuki za Twoje mocne postanowienia co do diety, ćwiczeń, wyglądu itd. Muszę przyznać, że do grubych osób nie należę, wręcz przeciwnie, przy wzroście 174, waże [dziś] 54 kg. Ale myślę, że waga nie oddaje całkowitego wyglądu człowieka, dlatego też mało zwracam uwagi na wagę moją i innych. W swoim wyglądzie wieleee mi się nie podobam, jestem strasznie zakompleksiona, chciałabym poprawić wygląd biustu, tyłka, brzuszka, nóg, buzi, włosów hehe i tak dalej...Dzięki Tobie kochana Pelisso postanawiam od dziś ostro wziąć się za siebie! Długo przymierzałam się do zakupu kremików ujędrniajacyh ciało, biust, pupę. Jutro biegnę po nie i zaczynam dbać o swoje ciałko. Oczywiście codziennie dużo spacerów, które uwielbiam, koniec z colą, i przyłączam się także do tych 100 brzuszków codziennie. Swoją drogą kiedyś robiłam brzuszki, ale przestałam bo efektów nie widziałam :P macie jakieś fajne sposoby ćwiczeń brzuszka?słyszałam tutaj o zakładaniu nogi na kolanko i takie robienie brzuszków. dziś wypróbuję! jestem pełna motywacji i podziękowań dla Ciebie Pelisso ![]() Buziaczki, trzymam mocno kciuki za Ciebie!i wspieram Cię całym serduszkiem ![]()
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
NO BRAWO! Jestem z Ciebie dumna Pelliso! Mimo to, że jednego dnia dałaś ciała, następnego zaczęłaś znowu walczyc, a to jest właśnie najtrudniejsze! Mi najtrudniej jest po jedzeniowej wpadce dalej walczyć! A przecież o to chodzi prawda? Żeby się nie poddawać! Jestem z Ciebie dumna i oby tak dalej! Skupiaj się na tych dobrych dniach i chwal się, gdy mało zjesz to naprawde pomaga! Ja codziennie grzecznie robie 60 brzuszków + 20 skośnych! Dzisiaj wyjeżdzam na 12dni! Więc bede miała potem sporo do przeczytania! Ale mam nadzieje, że jak wróce to wątek bedzie nadal akutalany! Pozdrawiam was dziewuszki i życze wytrwałości! Buziak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() teraz przeczytałam, że aspartam jest rakotwórczy ![]() http://www.vege.pl/str.php?dz=71&id=1783 nie wiem, czy w to wierzyć,a le na pewno coś w tym jest.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
hehe...No mozemy sie podzielic.. haha..Ja raczej jestem drobniutka:P moge ci wyslac zdjeice to zobaczysz czy chcesz sie wyminic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulację Uważam te założenia (ah, chyba się powtarzam) za idealne. Koleżanka w zeszłe wakacje połączyłą nawet lużno założenia Montignaca i 1000/1200 kcal i ślicznie w 3 miesiące schudła bodajże 11 kilo. Bez głodu...trzymam za ciebiue kciuki i proszę mi się tu meldować Wiem, że na SB nie ma zaleceń by ćwiczyć, ale jakoś działaśz coś w tym kierunku? Dziewczyny, blagam Was, napiszcie dokladniej, o co chodzi z tymi zalozeniami Montignaca i z tym 1000/1200 kcal. Ja tez chcialabym sprobowac schudnac chociaz troche,a z tego, co tutaj przeczytalam, wypowiadacie sie o tym sposobie bardzo przyjaznie. Bardzo Was prosze, napiszcie dokladniej, o co w tym wszystkim chodzi. Bede Wam naprawde bardzo wdzieczna. Buziaczki! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.