![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wystające kości policzkowe
Odkąd zaczęłam prostować zgryz, to zaczyna ładnie widać kości policzkowe, ale to nie jest to, co u mojej babci, która wygląda jakby dopiero co zeszła z małego tatarskiego konika... Zresztą mój ojciec też wygląda jak Tatar
![]() Moim zdaniem, twarz w ładnymi wysokimi kościami policzkowymi wygląda szlachetniej ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ja mam dołeczki ale bierze się chyba to z tego, że mam mocno zaznaczony podbródek i policzki. czasami nie wiem czy się cieszyć czy płakać
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Wstyd się przyznać, ale ja nie wiem, czy mam wystające kości policzkowe.
![]() Buzia wydaje mi się totalnie płaska, choć z drugiej strony z półprofilu widać "górki". Nie wiem, kiedy określić twarz jako "płaską", a kiedy są widoczne kości policzkowe bardzo czy też mniej. ![]() Może jakieś przykłady zdjęć macie? ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Mam wystające kości policzkowe i baaardzo się z tego cieszę ( tak, jestem narcyzem jeśli o nie chodzi
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Troche wystajace, i dziurke w 1 policzku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja niestety jestem wciąż "pyzata" - czy ważę 48 czy 55 kilo - wciąż to samo, okrągła buzia i dziecięce rysy. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Też nie mam kości policzkowych, ale jakoś nie płacze z tego powodu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Boże ile ja bym dała ,żeby mieć kości policzkowe
![]() ![]() Jestem bardzo chuda -wręcz patykiem, a twarz niestety nieco pulchną ![]() Nie wiem od czego to zależne -cały czas ćwicze ,staram się schudnąć i chudnę ,ale nie na twarzy;/ Dodam ,iż kształt twarzy mam podłużną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Ja mam okrągłą buzię, ale od kiedy schudłam mam wyraźnie zaznaczone kości policzkowe, takie ,,cienie'' po bokach, co mi się bardzo podoba. Dołeczki mam również.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja mam bardzo wyraźne (roz u mnie wyglada dziwnie)i nie podobaja mi sie:/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.