|
|
#31 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: KNW - Klub Nudzących się Wizażanek :)
Mi się jeszcze nie chce spać
Poszperam sobie w necie, przeczytam dokładnie jakieś ciekawe wątki na wizażu, a jutro będę do południa spać Mogę sobie na to pozwolić, bo gdzieś tak do 17 raczej nie ruszam się jutro z domku
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
zapisuję się
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
A ja narazie nie mam czasu sie nudzić, wyjechałam 10 lipca wróciłam wczoraj
Byłam nad morzem, u babci, u rodziny, było super a w poniedziałek tj. za dni jade na 2 tygodnie na mazury na obozik wróce 12 sierpnia i szybko zleci do września![]() Nawet podpisu nie zmieniam
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
to sobie dłuuugo nad morzem posiedziałas, ogromnie zazdroszcze
i jeszcze obóz... ja prawie całe wakcje spędzam w domu
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jade na wakacje dopiero 2 sierpnia
nad morze ... ale lepiej późno niż wcale tylko szkoda ze na tak krótko - koło 9 dni...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Nad morzem tylko 10 dni, reszta jak napisałąm u babci i rodziny.
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
A ja jadę we wtorek nad morze
I jest fajowo
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli którejś Wizażance sie nudzi, to ja mogę skutecznie czas zorganizować
Taaak, ma to związek z moim podpisem
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam dużo wolnego czasu, aktualnie komputer 24 h na dobę ![]() tylko nie wiem, czy bym sobie poradziła... jeszcze bym coś poknociła i byłby większy bałagan
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie... ja też to sprawdzałam
- i niby wydaje się nic trudnego, ale dla mnie jednak to wszystko czarna magia jeszcze coś popsuje i klapa
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja żartuję, tzn. jeśli ktoś ma ochote to zapraszam, ale nikomu nic nie sugeruję i nie zmuszam
![]() Ja czasem lubie się ponudzić, szwędać po domu w pidżamie do godz. 16, oglądać głupie seriale, nawet jęczeć, że mi nudno To miła odmiana
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
cóż zazdroszczę Ci zatem,że u Ciebie to tylko odmiana
Ja całymi dniami siedzę w domu no i juz nawet straciłam orientację co jest pizamą a co nie ... ale nie! przepraszam! Wczoraj był dzien rozpusty i wyszłam z domu czego skutkiem (zupełnie nieprzewidzianym oczywiscie) jest tzw kac-gigant i tak oto cierpie siedząc w swych tęczowych majtach
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Oj, ja sie dopiero teraz nudze. Tak praktycznie caly dzien cos robilam, najpierw zakupy, pozniej obiadek i salatke, pozniej poszlam ogladac mecz, ale stwierdzilam ze w trakcie ogladania moge prasowac, pozniej czytalam knige, a teraz zostalam sama w domu, no i sie nudze, zaraz bede ogladac K-Pax, ale jakos tak nie lubie sama w domu siedziec. Ciagle staram sie znajdowac sobie jakies zajecia, bo nie lubie sie nudzic. Tzn. lubie tak w roku akademickim ponudzic sie, bo to mnie relaksuje i ogolnie jest fajne, ale w wakacje nienawidze
Niestety pracy nie znalazlam, wiec stalam sie kura domowa, sprzatam, gotuje, odnawiam jakies rzeczy, postanowialm tez zajac sie moimi jezykami, bo jest ciezko,a teraz mam czas by sie podszkolic
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
a ja raczej się nie nudzę .... robiłam sobie przed chwilą test z poradniki domowego i wyszło mi, że mam ADHD i ze nuda jest moim wrogiem
. ale teraz jakoś tak mnie naszło ...nie mam co robić ... wiec sie zapisuje . Pozdrawiam
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Maluje sobie paznokietki z nozek tak dla zabicia nudow
|
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
a ja sobie czytam książke
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
ja też ja też, jeny i tak cały dzień się nudzę, bbyłam tylko pomóc mamicie wnieśc zakupy...ło jej
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hih a ja dopiero co brata z kompa przegoniłam i nudzi mi się że shok - nawet zaczęłam pisać do znajomych smsy bo mój najlepszy kumpel mnie olewa niedobry...
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze......
coś albo ktoś mnie straszy - slysze jakies wycie pod oknem.... o nie no... boshe... jak ja jestem sama w domu (tzn. jest brat ale tak jakby go nie bylo) to zawsze mi sie cos stawia hih tzn straszy mine.... .... chwila prawdy musze zamknąć to okno i pozbyć się głupich myśli
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nie będzie mnie cały dzień - jestem poza domem
chyba nudzic sie nie bede... przynajmniej mam taką nadzieję Buziaczki dla was - jestem z wami - wspieram was duchowo życzę by wam się nie nudziło |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
OOj, ja też prawie całe wakacje się nudzę
Niestety, taki już mój los
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Też sie nuuudzę
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
i ja sie nudze.... poczatek wakacji musialam odreagowac spaniem jedzeniem i leniuchowaniem w domu,w poniedzialek wrocilam znad morza ,bylam tydzien bylo niezle ale z rodziną ...troche nedza :P tak naprawde tesknilam za moja przyjaciolka i jak najszybciej chcialam zobaczyc malenstwo(siostrzenice przyjaciolki) ktora urodzila sie podczas mojego pobytu nad morzem. teraz po powrocie znowu sie nudze bo co robic na tej wsi -lublinie moge wyjsc z kolezankami i kolegami posmiac sie ale do czasu...pozniej to tez jest nudne w dodatku spie do 10 a o 12 sa takie upaly ze nawet przy wlaczonym wiatraku i kg lodow umieram...w centrum nic ciekawego ,osiedle zamarlo (nikt nie chodzi po ulicach wszyscy powyjezdzali albo kisza d*** jak ja w domach) .ostatnio bylam nad jeziorem z przyjaciolka ,rodzicami,siostra i mezem siostry i malenstwem ktore ciagle spi
:P nie chce sie bawic a ja juz bym z nia pograla w noge albo poganiala sie weekend nad jeziorem byl super ale znowu wrocilam do rzeczywistosci... klotnie z mama nadwrazliwosc taty i rozpieszczony brat .jedyne co mnie trzyma przy zyciu to moja przyjaciolka ale nawet jak jestesmy razem to zazwyczaj sie nudzimy;P standard-ogladamy mtv i wszelkie rozrywkowe programy co gorsze ostatnio powtarzaj odcinki wiec i to stalo sie nudne ,gotowanie i jedzenie ...malowanie sie ?! opalac sie nei da bo jest potwornie parno...nad morzem jest wspaniala pogoda do opalania ale znad morza juz wrocilam i ...juz mi schodzi opalenizna i nie wiem jak to mozliwe schodzi mi miejscami skora smarowalam sie olejkami przed i po opalaniu a tu d*** eeh jeziora sa brudne i zazwyczaj mam po nich uczulenie wiec moge tylko posiedziec i poogladac jak inni sie bawia -super :/ na szczescie za tydzien w srode jade do bulgarii i mam nadzieje ze chociaz ten wyjazd da mi swietna zabawe i ze sie rownomiernie opale I BEZ SCHODZENIA SKORY!!i zaczynam zastanawiac sie nad kupnem filtru 20. z drugiej strony nei chce wrocic najbielsza z grupy:/ eeh ciaglel narzekam...ale do szkoly tez mi sie nei chce isc zwalszcza ze to poczatek liceum...:/ pozdrawiam was serdecznie nudzmy sie dalej albo neich ktos wymysli sposob na nude...tylko taki zeby kazdemu pasowal (jesli mozna):P
Edytowane przez anab15 Czas edycji: 2006-07-30 o 13:04 |
|
|
|
|
#59 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ślub Amandy-Jenny Cogan sobie czytam:P |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

Poszperam sobie w necie, przeczytam dokładnie jakieś ciekawe wątki na wizażu, a jutro będę do południa spać
Mogę sobie na to pozwolić, bo gdzieś tak do 17 raczej nie ruszam się jutro z domku

nad morze ... ale lepiej późno niż wcale

Niestety pracy nie znalazlam, wiec stalam sie kura domowa, sprzatam, gotuje, odnawiam jakies rzeczy, postanowialm tez zajac sie moimi jezykami, bo jest ciezko,a teraz mam czas by sie podszkolic

weekend nad jeziorem byl super ale znowu wrocilam do rzeczywistosci... klotnie z mama nadwrazliwosc taty i rozpieszczony brat .jedyne co mnie trzyma przy zyciu to moja przyjaciolka